Здравейте,
Имам Duron 1600 Aplebred със следната маркировка :
DHD1600LV1C
MIXIB<font color="red">0341</font id="red">MPMW
В някакъв руски форум четох, че с маркировка до ххххх <font color="red">0338</font id="red"> са
фабрично отключени, а след ххххх <font color="red">0342</font id="red"> - заключени. Та въпросът ми е вярно ли е това , и ако да след като моят попада м/у двата периода какъв е - отключен или не?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ]
]
						 Идеята е на пичовете от Overclockers.ru там изрудите направо запояват , което за мен е почти нежъзможно. Mr.TECHNO до сега двата "DURON" -а  са съдрани от всякакви тестове и да ти кажа работи абсолютно равностойно на Athlon.Не съм видял да има проблеми с кеша.Още нещо - до сега не съм видял Applebred , който да е SuperLucked .Все още съм на мнението , че с тези процесори можеш да си правиш всичко
 Идеята е на пичовете от Overclockers.ru там изрудите направо запояват , което за мен е почти нежъзможно. Mr.TECHNO до сега двата "DURON" -а  са съдрани от всякакви тестове и да ти кажа работи абсолютно равностойно на Athlon.Не съм видял да има проблеми с кеша.Още нещо - до сега не съм видял Applebred , който да е SuperLucked .Все още съм на мнението , че с тези процесори можеш да си правиш всичко