@emos, търси това:
ADO3600DDBOX X2 (64bit) ATHLON64 3600+ BOX, s.AM2
на кутията от бокса с големи цифри на син фон пише 65W. Ядрото е Брисбейн
ето и снимка как изглежда боксовата кутия
@emos, търси това:
ADO3600DDBOX X2 (64bit) ATHLON64 3600+ BOX, s.AM2
на кутията от бокса с големи цифри на син фон пише 65W. Ядрото е Брисбейн
ето и снимка как изглежда боксовата кутия
CoreDuo ще паднат съвсем скоро на 50%.
Какво значение имам Темп на процесора като видеокартата пече за 10 CPU-та
Мисля, че всички процери са оптимизирани достатъчно, че да работят според самата си архитектура и едвали отделяната топлина е критерий за производителността на един процесор, освен това РС-то не само процесор, а сбор от много други хардуерни компоненти!
Отделяната топлина е критерий за бешумност ! Мразя да чувам шум от перки в компа си.
@DeathKnight, така е , видеото е най-горещото нещо в компа ми (8600GTS) ама само чакам да си взема добра памет и ще му взема здравето на Х2ката
T.Spasov ..зависи за какво си ползваш машината ........не съм геймър, за сметка на това обичам да гледам доста филми и държа да чувам само звук от колоните ( а не от вентилаторите на компа си)
Има мноог начини да охладиш един процеро и видеокарта включително и с вентилатор който перката му се върти на 900 оборота за филми и за екстремен оверклок на 1300! Същото е и с видеокартите! виж това www.dekada.com там има всичко за един безшумен компютър! Иначе по принцип си прав stenly Горния процесор наистина е добър избор за това което го ползваш или искаш да го ползваш при това не е скъп! Успех с добрата машина която имаш!
И аз така , но засега на повече от 266 шина не запалиПървоначално публикувано от stenly
сега си го държа стабилно на :
След консултация със @STENLY, си купих 8500ГЕ 256МБ ДДР3 - и как да го кажа , много 7600 са минали през ръцете ми но тази определено е по-бърза от всяко 7600GS .
@Stenly , бирата от мен.
Наско къв е тоя слаб клок бре ?
Моя може и с шина над 300 мегахерца ама не искам да му вдигам тоците, за сега ще го подържа на 1.35 волта, после ще вдигна още
Ихаааааа, ти доста ток си му пуснал ми се струва! Явно дъното е куцо. На моя Gigabyte M61P-S3 тръгва до 260 шина без увеличаване на тока.
не забравяйте, че едното е гигадръв, а другото албатрош
колкот и с малко, първото е по-добро от второто, така че....
Аз веднъж да изневеря на MSI и да съм доволен. В офиса като си избирах дъно пробвах MSI K9Neo-F и някакъв Albatron ама въобще не бях доволен от резултатите и за това избрах по-скъпият Gigabyte и въобще не съжалявам. Само дето гадното дъно при клок си изключва Cool and Quiet-а, ама това да е проблема му.Първоначално публикувано от FearMe
Stenly І колко му дефалт волтажа че аз съм му дал ауто !
а и не забравяй че е nf4 albatrona , ама ми стига
1.25 волта му е стандартният ток. Абе що не си пуснеш кюто да не спамим тук , че Камен след като се набоядисва ще почне да ни пита що не сме го почерпили за придобивките и ще ни затрие ! И защо множителя си го намалил от 9.5 на 9 ?
Наско ако си мислиш , че има някаква голяма разлика между nForce 4 и nForce 430 (освен наличието на вградено видео и липсата на 1 ide контролер).
а той почерпи ли зьа неговата придобивка ?
между другото вече съм на 2,5GHz на 1,4 Волта
утре продължавам с опитите за 300 FSB
Ако не пали на някоя от честотите , пробвай с още 10-20 мегахерца отгоре , някои дъна имат мъртва зона дето посмъртно не тръгва процесора а след тая честота ходи като лудо !
И намали Hiper Transport-a на х3! че тея процесори не харесват HT над 1000 - 1100 Mhz.
ето тука едно дъно-мечта за оверклокъри
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2999&p=3
Абсолютно, мина през ръцете ми преди няколко дена GA P35-DQ6 и мога да изкажа само суперлативи (е като изключим цената) за моделите и чипсета на интел. А как се клокваше ..............не е истина.Първоначално публикувано от Meto