Понеже не съм разбирач - следното нещо ме мъчи. Като си пусна компа и по някое време просто зацикля - и музика и всичко. Проблема не е софтуерен - пробвах 3 различни уиндоуса с форматиране на Ц диска. и пак се появява - както си работи просто за секунда се появяват някакви зелени линии на места по екрана и зацепва. Обикновенно като пусна някоя игра или като пренатоваря с повече програми ... Характеристиките ми са следните :
AMD Athlon 64 x2 DUAL Core processor 4200+ 2,20 GHz ; 2 gb RAM ; 320 hdd Samsung , Video - NVIDIA GeForce 8400 GS. Преди го давах на един майстор щото много загряваше и му нацепиха два вентилатора за поток в кутията и по-мощен за процесора. но сега проблема не е в това. Като пусна ЕВЕРЕСТ и ми дава стойности по 35-40 градуса на процесора, толкова горе долу на видеото и под 30 на харда - което се смята за нормално. Един познат ми каза да проверя за изгоряли или издути кондензатори по дъното. Не виждам никакъв проблем по тях на външен вид. Моля за някой и друг съвет или направо да го карам на някой техник нещо ? Честно казано ми се иска да го оправя сам де... Човек иска да се учи![]()