Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 37

Pitane za Palomino

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Pitane za Palomino

Eddi 3D Mark e test za Video carti za ne za procesori!!!puskai Pc-mark-a i kagi kak e s 1600+ i 2000+

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Pitane za Palomino

естествено че е Мрак-а е за видеокарти - аз и така съм писал - "..ако е само за игри" Ако някой рендира на 3Д Студио или нещо друго (дори и кодиране на ДивХ), едва ли процесор за 60$ ще му е достатъчен.

Между другото тази вечер от фирмата, която ни доставя ПС-тата направили изродски тест на една от машините: пуснали едновременно Pass Mark Burnin test-a заедно с 3Д Мрак-а

резултата е бил 5400 точки, а системата въобще не е забила.... после ще ми разправят за стабилности и VIA някои хора във форума.. ама да не ставам злобен (не че VIA-та нямат една камара издънки, но и големите също плачат - спомням си първия Пентиум като ни го донесоха, освен че струваше 4000$, работеше на зверските 60Мхз, и като му зададох въпроса: колко програмисти от Интел са нужни да завият една крушка - отговора беше 0.0000995996 - хайде, това в рамките ма шегата). А отделно една от новите машините в залата я пуснах без пари, и резултата беше непрекъсната игра на Unreal 2003 и Need for Speed Hot pursuit без компютъра въобще да се рестартира - работи си като пушка повече от 40 часа нонстоп, и накрая реших че им стига толкова гювеч...

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Pitane za Palomino

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Eddie

А отделно една от новите машините в залата я пуснах без пари, и резултата беше непрекъсната игра на Unreal 2003 и Need for Speed Hot pursuit без компютъра въобще да се рестартира - работи си като пушка повече от 40 часа нонстоп, и накрая реших че им стига толкова гювеч...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Imash mnogo stranni metodi za testvane na stabilnostta...Ako pitash men teia deto sa sediali na taia mashina tova im e bilo nai-priatnoto testvane...na stabilnost

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Pitane za Palomino

честно казано щях да си остана само с 3д Мрак-а - и тия, на които им беше приятно тестването щяха да се простят с гювеча

обаче като ходих до офиса да видя как върви сглобяването на машините, случайно бях замъкнал с мен Неед фор Спеед пурсуита в единия джоб- демек NFS Pursuit 2 - гадна работа да превключваш кирилица/латиница, та пускам играта - и компютъра - гипс. И аз си викам -ааааа, тука става нещо

почнахме да ръчкаме - биос, памет, кот са сети човек, обаче играта не ще и не ще да тръгва, вместо да забива, почна да вади някаква изродска грешка. След кратък размисъл - нещо, което сравнително рядко ми се случва, вадя от другия джоб Пасс Марк бърнин тест-а и давам газ до ламарината, обаче пасс-марка заби на 0.2-рата секунда.. и аз пак--аааа. А иначе 3д Мрак-а си върви като за световно. Оказа се в крайна сметка, че от всичките поръчани бройки Кингмакс памети, излязоха 2 фалшиви. Като сменихме паметта и никакви проблеми с играта. Ама все пак исках да бъда 101% сигурат, и затова оставих единия компютър да си го джуркат без пари, барем да го напънат колкото може...

Но в интерес на истината, не се бях сетил да пусна едновременно и 3д Маркъса, и Пассмарк бърнинг теста - голям напън ще да е било...

6. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Pitane za Palomino

Zna4i cuci/Mollov [:D] Sistemata mi e ElitGrup KT266A ,256DRR 2100 PQI,Palomino 1600+,ASUS GF2TIvx 32 DRR,40GB MAXTOR, za zahranvaneto ne sam naqsno [:-ashamed]no e 250 sas sigurnost.

Mollov AZ sam s TITAN DT5 be oniq za 9$[:-angel] i temperaturata pove4e ot 50-55 gradusa ne se ka4va [no ne sam siguren dali pravilno ot4ita] Ina4e ne sam baral nikakvi naprejeniq -ZASEGA [}] No si misle,4e danoto e problema ???

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Pitane za Palomino

Edie s tva ECS duno stava li njakuv Clock ili hi4 go njama - barem FSBto smenja li se ot Biosa?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Pitane za Palomino

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Eddie

Mollov: като гледам предния топик, не си първия... ама да не се заяждаме с човека

Нека да ми покаже, че наистина е тествал подобно нещо и пак ще си говориме......

Vova, ако е само алуминий версията тая температура е нормална, голямата перка неможе да компенсира калпавия радиатор.... виж има версия с медна пластинка на дъното и е подобрен...

10. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Pitane za Palomino

Mollov, testval li si go novoto D5TB - i kato izkljuchim taja medna plastinka inache e identichen sas staroto D5TB, nali??

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Pitane za Palomino

Mitko744: значи на Елита хубавото му е че е евтинджос и стабилен, не съм го пробвал за оверклок, но според повечето хардуерни сайтове не става за голям оверклок. Другото хубаво точно на нашия модел - K7VTA3B е, че поддържа FSB166, 0.13мк процесор, и има делител FSB166Mhz / 33Mhz PCI. Мисля че това е идеалната марка за повечето хора, но ако искаш оверклок - даваш 30-40$ повече, взимаш си или Асус, или Солтек, или Епокс и газ докато над процесора се разнесе плътна струйка дим

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Pitane za Palomino

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B

Mollov, testval li si go novoto D5TB - i kato izkljuchim taja medna plastinka inache e identichen sas staroto D5TB, nali??

Ами така изглежда поне на пръв поглед...... на едно Gigabyte 7VAX държеше 1600+@1.743GHz/1.84V на около 50С.... при отворена кутия разбира се.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Pitane za Palomino

Mersi

Pitaneto mi e po-skoro dali i s kolko e po-dobar ot starija variant?

Pri men XP1600+ na 1600MHz na A7V266C sas starija D5TB darji pri otvorena kutija i 22 gradusa v stajata 48/58 - idle/full load.

P.S. a tija 50 gradusa na VAX-a sa pri idle predpolagam?? Probval li si max natovarvane?

.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Pitane za Palomino

Тия 50С мисля да бяха при работа под 3D MAX....

Иначе да, по-добър е от стария вариант, но има и по-добри даже от него ( естествено е, че има [:I] ) - примерно Evercool CUD-725, който чувам че се е завърнал по българските IT фирми...

16. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Pitane za Palomino

Abe Evercool CUD-725 maj e naj-dobroto, koeto moje da se nameri na nashija .... "pazar" , ama bil dosta po-shumen ot Titan-a ( D5TB imam pred vid).

P.S. ... a tegloto mu vaobshte njama da go komentiram )

.

17. Member
    Тук е от
    May 2002

Pitane za Palomino

V momenta AXP-to mi e na ~1750MHz, a po princip e 1600+, kupeno predi dosta meseci, kogato biaha po nad 1XX dolara.

Na 10x166 si varvi i bez da povishavam naprejenieto, ne e zabivalo i greeshe do max 45-6*C po vgradenia sensor.

V momenta e na 1,85V i gree poveche, da ne govorim che go probvah i na 2,1V i spoko si stiga do 1800 i malko ISTINSKI MHz-i.

Charkoliacite mi gi pishe otdolu, a shinta mi e 184-5MHz, ne sam siguren dali da ia darja tolkova stoto vchera mi zabi vednaj...

S Evercool CUD-725 ili nehto podobno sam, ako pitate, no i s ND XXX pak na Evercool si bachkashe i beshe po-tiho

18. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Pitane za Palomino

Abe zashto ne se nameri tolkova vreme edin entusiast da napravi edno review na coolerite na rodnija pazar - na edno i sashto dano, s ednakva shema na natovarvane i t.n. i t.n. ... Ehhh mechti, mechti ... )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. CD Rom pitane
    От nniki във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 14-01-04, 22:01
  2. Palomino XP -BOX
    От Vency във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 13
    Последно: 21-03-03, 00:40
  3. K7 Palomino MP ???
    От trastikata във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 7
    Последно: 12-11-02, 23:34
  4. Pitane za Zapisva4ka!!!!
    От simple_man във форум Общ - хардуер
    Отговори: 17
    Последно: 01-11-02, 02:10
  5. Pitane za AGP i PCI
    От astromi във форум Овърклок
    Отговори: 8
    Последно: 25-06-02, 10:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе