Az sam navit ako mi gi stovarish nakup !
Na mene po-skoro ne mi se zanimava da gi tarsia i da ochakvat firmite da im gi pohvalia
Ako beshe tolko lesno da sam go napravil - ne e vaprosa v samoto testvane
Az sam navit ako mi gi stovarish nakup !
Na mene po-skoro ne mi se zanimava da gi tarsia i da ochakvat firmite da im gi pohvalia
Ako beshe tolko lesno da sam go napravil - ne e vaprosa v samoto testvane
Mollov ,az ne za temperaturata pitam tq NE me pritesnqva [:-basketball] Pitam kak da go napravq po-stabilen .ZA6toto po edno vreme vze da zabiva na 15 min [no mai za6toto bqh reinstalnal WINa i imah konflikt s Audio draiverite] i se prinudih da go varna na 1600+ Vazmojno li e ot Draiveri da zabiva na vsqka igra koqto pusna a v WIN da ne zabiva ???
Kaто се замисля май най-добри са AGOIA Y 0213-0212.
Иначе за Еверкула сте прави,наистина е добър,но леко шумен
При мен как е:9,5х193=1834,на 1.775В(отчетени камто 1.8),и след 10-20 минути Prime95 съм на 36 градуса вътрешна,ама тук при мен реки текат[:-bonc01]
Максимума на 0213 е докъм 1950-60 стабилни,на 1.9В.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Vova
Vazmojno li e ot Draiveri da zabiva na vsqka igra koqto pusna a v WIN da ne zabiva ???
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Възможно е, разбира се. Но ако се е оправило всичко след връщането на процесора на 1400MHz значи едва ли е било от драйвери....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DPetrov
Максимума на 0213 е докъм 1950-60 стабилни,на 1.9В.
Или 2GHz или повече с повече Vcore и по-студена вода... [][][]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by F-15E
daite mnenie za Palomino 1900+ AGOGA 0202WPAW Y7558030212
AGOGA e степинга преди AGOIA и след AGNGA - някъде около 1.7G, може би и още малко ако е по-нова изработка..... гледам го, че е 0202..... ма знае ли човек....
Само чрез проба ще разбереш колко дава с точност 100% []
s ECS-a moje da se smenq fsb-to 140/150/166, no nqma nastroika za voltaja[:-cry] az sam s Palomino1800+ i si varvi dobre na 1900+ (1610MHz) 48C natovaren