http://www.hardwarebg.com/reviews/wt01/wt11.html
Интересува ме колко броя да направим...[:D]
http://www.hardwarebg.com/reviews/wt01/wt11.html
Това 2432Мхз махималното ли е на което е способно?
Еми споредед мен ще е най-добре да се продава в HWBG Shop и да се прави по поръчка,тоест ако някои иска даден модел прави заявка,плаща 30% от цената на изделието под формата на капаро и вие с Sugar4o му го изработвате в рамките наедна работна седмица,така няма да има отказали се от покупка,защото иначе губят 30% от сумата,а и така няма да остават бройки за които няма пазар,с една дума работа по поръчка.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.hardwarebg.com/reviews/wt01/wt11.html
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Децица, въпреки похвалният ентусиазъм ви се е изплъзнала една малка, ама много малка подробност. Разликата между 1700+ и 2400+ на магазина е 50$ - така че вашето устройство трябва да е 2 пъти по евтино че да се навие някой да го пробва изобщо.
Сори, ама пазарни правила. [:D]
jinom,то по тази логика за теб и CoolerMaster HeatPipe които е 35$ е толкова скъп ,че вместо него можеш да си земеш вместо 1700+,2100+,но все пак и той трябва да се охлажда.Ти искаш да получиш за 25$ цяла система за охлдаждане.Ако искаш може да се разровиш в интернет да видиш цените на устройства от този тип и ще се обедиш че за това което получаваш от Loci и Sugar4o цената е доста добра и е доста по ниска от западните аналози
Доколкото разбрах туй ще струва около 45$ [:D]
И какво получаваш насреща в сравнение с кулер мастер? Отворена кутия, щот чарковете не се събират и съответно риска да се спука някоя тръбичка.
Абе вие какво- поставяте началото на производство на хардуер в БГ? ха ха ха....[:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Доколкото разбрах туй ще струва около 45$ [:D]
И какво получаваш насреща в сравнение с кулер мастер? Отворена кутия, щот чарковете не се събират и съответно риска да се спука някоя тръбичка.
Абе вие какво- поставяте началото на производство на хардуер в БГ? ха ха ха....[:D][:D]
<div align="right">оргинално мнение на jinom</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Объркал си сметката - 2400 първо не са максилмалните -в момента съм на 2535MHz, но това прави.... ами някъде към 3300+ май, а..е са ми кажи кой си е объркал сметката - такъв процесор не съществува.
А относто стърчащите неща - не бъди сигурен:
http://www.hardocp.com/article.html?art=Mzc2
нашето ще е по-добро и от това.
Пък има и картинки да видиш двата маркуча, които няма да стърчат ами ще са подредени поне колкото кабелите в кутията ти - а съм сигурен че вмоята (и на нея има снимка) в това отношение е меко казано сред най-прегледните..
За да ти "изправя сметката" - от водното смисъла е:
1.Тишината - аре пусни 2800+ (2250MHz) с тиха перка и ще ти подаря моя ако докараш температура под 60 градуса - със евтин кулър...
2.Охлаждането - от 40 до 65+ градуса има мноого..
3.Клока -1700+ струва 60 долара, като добавиш водно за 100, с което може да охладиш и чипсета и видеокартата (естествено още малко пари за още два блока) стават 160 долара - а кажи ми какъв процесор за тия пари и ми кажи че той+перката ще стигнат като честота моя и ще ти е толкова тихо и най-вече няма да грееш цялата къща. Да не говоря лятото, защото кривата при въздушните кулъри се "срива" при над 27 градуса (при 30 стайна са почти неефективни поне продаваните у нас).
Няма да споря, но не става въпрос за нещо недомислено. А това че сме първите си има причина - кой от каквото се интересува, това му се работи.
Не си се осведомил каква е разликата между 2400MHz и 2400+.
Дори и да се спука нещо (риск няма, поне не по-голям от този да си счупиш кристала напроцесора докато слагаш въздушния кулър) няма да стане нищо друго освен да ти се понамокрят нещата - 20 минути на слънце. Но ако си ги полееш да знаеш че сам си го направил. А съм се погрижил ако следваш указанията това да не става.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това 2432Мхз махималното ли е на което е способно?
Еми споредед мен ще е най-добре да се продава в HWBG Shop и да се прави по поръчка,тоест ако някои иска даден модел прави заявка,плаща 30% от цената на изделието под формата на капаро и вие с Sugar4o му го изработвате в рамките наедна работна седмица,така няма да има отказали се от покупка,защото иначе губят 30% от сумата,а и така няма да остават бройки за които няма пазар,с една дума работа по поръчка.
<div align="right">оргинално мнение на vutov87</div id="right">
Тогава ще трябва не 80 лв блока е 120 да се продава - идеята е да се правят накуп, защото са доста трудни и скъпи за производство.
Не ме интересува това че някой иска супер супер, а друг просто нещо тихо - трябва да се направи нещо което задоволява и двете страни, иначе цената върви само нагоре. Особено за екстремни охлаждания...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Няма да споря, но не става въпрос за нещо недомислено. А това че сме първите си има причина - кой от каквото се интересува, това му се работи....
Е, щом е 2400MHz реални и щом ще се затваря кутията нещата изглеждат по-добре....
А за това дали сте си направили сметката не съм много сигурен. По-късно ще разбереш защо.
[/quote]
Тогава ще трябва не 80 лв блока е 120 да се продава - идеята е да се правят накуп, защото са доста трудни и скъпи за производство.
Не ме интересува това че някой иска супер супер, а друг просто нещо тихо - трябва да се направи нещо което задоволява и двете страни, иначе цената върви само нагоре. Особено за екстремни охлаждания...
[/quote]
Ми според мен,за начало 5 бройки ще бъдат напълно достатъчни да задоволят началните предполагаеми поръчки,и в зависимост от интереса да се направят допълнително към 15 броя.
Замислихме се и ще са 10. Аз ще остана вероятно с прототипа..
Има ли някакъв вариант срещу допълнително заплащане "аквариума"да придобие малко по...ъъ.. "фабричен" вид ?
Вземи да си редактираш заглавието,шото не си първия,аз досега 20 съм продал
Още преди 2 години тук имаше обява,и тва лято пак ше има.
А и като се замисля ше има и дъмпинг на цените...мир![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Децица, въпреки похвалният ентусиазъм ви се е изплъзнала една малка, ама много малка подробност. Разликата между 1700+ и 2400+ на магазина е 50$ - така че вашето устройство трябва да е 2 пъти по евтино че да се навие някой да го пробва изобщо.
Сори, ама пазарни правила. [:D]
<div align="right">оргинално мнение на jinom</div id="right">
Виждам, че въобще не схващаш основният замисъл на водното охлаждане.... а той е - овърклокинг! Който иска да клоква не гледа разликите между 1700+ и 2400+, ами гледа да докопа най-яко клокващия се процесор и да го доизстиска с водното.
А който иска водното заради тишината - ами ще си плаща, няма безплатен обяд. 2400+ примерно може и да не иска някакъв маймунски цуулер, но примерно 2800+ с супер тиха перка заради тишината няма как да стане, освен ако не е с радиатор 8х8 и 120мм перка отгоре.... Но пък и който е дал над 200$ за процесор едва ли ще се прави на луд за 80лв. за охлаждането му, и то какво охлаждане....
Накратко казано:
- овърклокърите - "Всеки луд с номерата си"
- искащите тишина - "Всичко хубаво в компютрите се заплаща"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има ли някакъв вариант срещу допълнително заплащане "аквариума"да придобие малко по...ъъ.. "фабричен" вид ?
<div align="right">оргинално мнение на Eddie</div id="right">
Ами аз го написах двеста пъти, но то това е идеята - да го направим във външна кутия, достатъчно добре направена така че и да не се дупчат кутии и разни интервенции. DPetrov не схвана че става въпрос за нещо повече от рязана и фрезована мед. [xx(][:D]
Мир де, DPetrov, ама ти ще правиш блокчета с един вид, ни е с друг. За дъмпинга - ами дреме ми - ние ще продаваме цяло водно, не само блокчета. Ще тестваме и твоите при едни и същи останали компоненти, с една и съща помпа, пък да видим ...
Става ли?
А-а, питах за медта, но ми отговориха че си конкуренция и няма да бъда осведомен, за да не ти кажа, хъхъ[V][:X]
Dobre de Daite niakakvi snimki sus zatvorena kutia kajete akvariuma kakto kazaha po gore moje li da dobie drug vid nesto po po.I kakvi sa mu razmerite?