Като я пуснахме да пече да на дисплея периодично се редуваше часовника и този надпис: "P r E" !?!?
В книжката не е упоменат както някаква грешка, можете ли да ми помогнете. Това нормално ли е или не?![]()
Като я пуснахме да пече да на дисплея периодично се редуваше часовника и този надпис: "P r E" !?!?
В книжката не е упоменат както някаква грешка, можете ли да ми помогнете. Това нормално ли е или не?![]()
А бе не става ясно, дали за пръв път я пускате тая фурна или за пръв път се получава съобщението. При мен такова съобщение вади керамичният плот когато е изключен и оставиш нещо върху него -тенджера, торба с продукти и пр. Лекува се с натискане на on/off бутона. При теб може да трябва да дръпнеш жицата, ако от копчетата не стане.
За първи път я включваме да пече. Докато е вързана към мрежата и не пече всичко е ОК. ОК е и само като и зададем от функциите за духане и тн. Но като пусна някаква темперетура веднага започва да сменя часовника с "P r E"... Иначе си върши работа, но ме притеснява.Първоначално публикувано от Marvin
Първоначално публикувано от Marvin
Първоначално публикувано от Sphinxz
PrE-heating? Изчезва ли надписа когато достигне зададената температура?
Честно казано не знам, готвил съм 2 пъти на нея... колко време би трябвало да е preheating?Първоначално публикувано от moskwich
Sphinxz, моля те кажи доволни ли сте как пече, че искам да купувам такава.
Честно казано, всичко е ОК, само, че това, за което е темата ме притеснява, иначе печката е супер ако не си претенциозен от към екстри и тн.Първоначално публикувано от zz_stefanov
Надявам се да получа отговор това "PrE" наистина ли е за Preheating.(На мен ми звучи много логично).
Осигурено ли и е добро охлаждане. Нали има един вентилатор който обдухва кожуха. Да не би да няма от къде да влиза въздух за него? Той тегли въздух от шкафа в който е монтирана и го изхвърля от прорези над предния капак. Шкафа трябва да има отвор от къдедто да постъпва въздух.
Всъщност с Preheating (Подгряване) най вероятно се обозначава, че все още не е достигната зададената температура, т.е. кога е включен нагревателя. Ти ще кажеш как е, като я понаблюдаваш.
При мен фурна за вграждане Samsung BF 641 след определено време изключва и изписва грешка E-08 някой има ли идея на какво се дължи
Проблема е, че не достига зададената температура за 30 мин. Явно има проблем. Звънни в оторизиран сервиз, ако е в гаранция.Първоначално публикувано от stinglover77
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1303504477[/time]_________________________________________________
Това е нормално, не е грешка и означава, че фурната загрява.Първоначално публикувано от Sphinxz