Страница 21 от 22 ПърваПърва ... 1119202122 ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Re:Какво домашно кино с HDMI изход

Ами щом е купен от Швейцария , би трябвало да е за Европа, но ще питам в София в DVICO

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

За пореден път да ви досадя-дойде ми времето за система за дом.кино и поразгледах някои неща.
    Питам за следната конфигурация -Narman Kardon-HKTS-11 и HK AVR-255 ?
    Не съм ги чул как свирят и даже ще търся сребърни на цвят (евентуално), но ако някой може да "хвърли малко светлина" по въпроса ще му бъда много благодарен.

Предложиха ми и Tanoy-Arena-в "точния" цвят, но ми идва скъпичка а и по-мощна от колкото ми е нужна.

4. Тук е от
    Jul 2010

Имам един проблем с връзка м/у компютър sony vaio VPCF12M1E/H ресивър STR-DG700 и телевизор sony. Като ги свържа с HDMI кабели и вади звук през телевизора а не както искам през ресивъра. моля кажете в кое е проблема предварително благодаря.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Имам един проблем с връзка м/у компютър sony vaio VPCF12M1E/H ресивър STR-DG700 и телевизор sony. Като ги свържа с HDMI кабели и вади звук през телевизора а не както искам през ресивъра. моля кажете в кое е проблема предварително благодаря.
    Ако лаптопа позволява пусни звука отделно по оптика,старите ресивъри на Сони не разделят звук,картина по HDMI,виж за всеки случай в менюто дали има опция TV+AMP или само AMP

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този ресийвър е само HDMI Switch. Каквото влиза по HDMI излиза на HDMI изхода и от там в телевизора.
    Трябва му отделен оптичен кабел за звука.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте.Помогнете да си избера дом.кино.Идеята ми е през оптиката на LG 42LD750 да изкарвам АС3(5.1) аудио от филмите ,пускани през вградения плеър на тв-то.Един от съфорумците ме убеди ,че това при него работило и той слуша многоканално аудио по тази схема.Сега остава да си избера подходящо кино за около 500-600 лв.с оптичен вход и пролоджик ,за да слушам и кабелната през него.Мисля си за тези варианти:
    http://www.technomarket.bg/products/...14/lg-ht-762pz
    http://www.technomarket.bg/products/...81/lg-ht-503ph
    http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz680
    http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz660
    http://www.technomarket.bg/products/...sony-ht-sf1000

Изискванията ми са,освен съответния оптичен вход ,да има и хубав бас.И хубав скалиране до 1080р.,макар,че рядко ще пускам филми през DVD-то.Основно ще се ползва плеъра на тв-то.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От системите с плеър избери Sony DZ680, а SF1000 е също си заслужава, но е без плеър, има и 2 HDMI входа, които ти няма да ползваш май.
    Първо провери дали телевизора ти изкарва и DTS звук през оптиката освен AC3/DD защото повечето HD филми са с такъв.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    От системите с плеър избери Sony DZ680, а SF1000 е също си заслужава, но е без плеър, има и 2 HDMI входа, които ти няма да ползваш май.
    Първо провери дали телевизора ти изкарва и DTS звук през оптиката освен AC3/DD защото повечето HD филми са с такъв.
    A какъв е кусура на http://www.technomarket.bg/products/...14/lg-ht-762pz
    Сега ходих до техномаркет да го чуя и го сравних с сони sf1200.Стори ми се ,че LG-то свири дори по-добре-тествах го с различни мр3-ки.Но в магазина знаш как е,човек може лесно да се заблуди .
    Колкото до DTS-a на изхода на тв-то-няма как да го проверя,защото вградения плеър не поддържа DTS.Предварително преформатирам аудиото на филмите от DTS на DD.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Имам въпрос към хората които са запознати:
    има ли такава система която да плейва през усб-то mkv файлове (все едно е хд плеяр) и звука да си излиза през колоните на системата?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Имам въпрос към хората които са запознати:
    има ли такава система която да плейва през усб-то mkv файлове (все едно е хд плеяр) и звука да си излиза през колоните на системата?
    Преполагам, че някои от системите с BD плеър го могат.
    Колко добра поддръжка на файловете и кодеците имат не мога да ти кажа.
    Най-добре е да ги обиколиш с една флашка.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2006

а системата ако има HDMI вход (и подържа Dolby TrueHD i DTS-HD) ако се върже в него хд плеяр (примерно A-200) и после от изхода на домашното кино към ТВ-то може ли да се види менюто но А-200 и на Блу-рей система поотделно?
    и накрая да си вървят филмите без проблем с DTS-HD от колоните на домашното кино като за целта се използва А-200 а киното за озвучение?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На теория да, става. Дали има такъв модел с такива възможности - не съм убеден.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Има един на Самсунг сега го видях даже и гледах някакво обяснение в youtube човека е вързах към HDMI входа hd player !
    https://www.youtube.com/watch?v=zRbjAZS8u0M#ws
    http://www.technomarket.bg/products/...msung-ht-c5550
    но както винаги цената за мен е издута малко !

17. Member
    Тук е от
    May 2011

Отговор: Какво домашно кино с HDMI изход

Тези JAMO S-406,за да свирнат какво трябва суббуфер,среден клас ресиивър и блурей плеар.Ще се гледат и филми.Ще е по добре ли комбинацията,или готово дом.кино за 500-600лв.

18. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Какво домашно кино с HDMI изход

Колега , ако ще гледаш фабрични блурей дискове ще ти трябва и блурей плеър или готова сиситема за дом.кино с такъв плеър . Система от отделни компоненти е по-добре , но си има и недостатъци . Всико зависи от нуждите и парите и ... големината на помещението .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 22 ПърваПърва ... 1119202122 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе