Страница 11 от 22 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2009

Re:Какво домашно кино с HDMI изход

Фен съм на SONY от доста време,и подкрепям колегите за модела SONY BDV-IT1000.Може да съм и пристрстен към марката но за мен цената,качеството на продукта са много добри

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

http://www.asus.com/products.aspx?l1...62&modelmenu=1 - това не знам дали е пускано, но върши идеална работа. На един коелга му го монтирахме до плазмата и е супер доволен с 500ГБ диск и безжична калвиатура и мишка Chicony всичко му излезе около 900лв

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И какво домашно кино е това?
    Това си е компютър.
    Не си уцелил темата. Тука се говори за системи за домашно кино.

5. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    И какво домашно кино е това?
    Това си е компютър.
    Не си уцелил темата. Тука се говори за системи за домашно кино.
    да компютър е, има си лан карта HDMI изход, семпло е възпрозивежда всичко което се сетиш, а повечето системи нямат ли подобни неща вакрани в тях - да четът от всевъзможни флаш памети, даже има някой с торент клиент, и цената му е не много тънка, но все пак изглежда добре

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Съгласен съм, че става за плеър, но все пак не е система. Трябва ти усилвател и колони.

7. Тук е от
    Sep 2007

МНОГО ПОЛЕЗНА ТЕМА !
    Та моя проблем е следния.Моля за съвет!Искам да гледам ХД филми от нета на моя СОНИ 46W4500 ,озвучителна маса SONY RHT-G800 .
    Та какъв плеяр или лаптоп да си купя и как да ги свържа трите неща за висококачествена картина и звук?
    Бюджет до 2000 лв.

Благодаря предварително!

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobi11
    МНОГО ПОЛЕЗНА ТЕМА !
    Та моя проблем е следния.Моля за съвет!Искам да гледам ХД филми от нета на моя СОНИ 46W4500 ,озвучителна маса SONY RHT-G800 .
    Та какъв плеяр или лаптоп да си купя и как да ги свържа трите неща за висококачествена картина и звук?
    Бюджет до 2000 лв.

Благодаря предварително!
    Купи си Blu-ray плеър и гледай оригинални Blu-ray филми, всичко останало е компромис, дори многогигабайтовите 1080p релийзи в торентите. Иначе по-бюджетното решение е да си вземеш HD player. Как се справя тази маса в многоканалното озвучение сравнена със стандартна система 5.1 - примерно при DVD филми?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако не държиш да е точно лаптоп и нямаш нужда от още един компютър, то наистина си вземи HD плеър. Цените им са от 200 до 1000 лева. Блу-рей плеър изобщо не ти е нужен. Едно, че филмите са смешно скъпи, а и излизат прекалено малко на нашия пазар.
    Иначе разлика между хубав 1080р рип и оргиналния Блу-рей диск няма да усетиш на 46 инчов екран.

11. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

А на колко инча се усеща разликата? Имам 6 филма на Blu-ray и всичките съм ги сравнявал с ремукснати от торентите по 10-12 GB. Не мога да разбера как виждате разликата в черния цвят, мазане, цапане, лагове и не знам си какво в телевизорите, а далеч по-очебийната разлика м/у риповете и Blu-ray дискове - не?! Или говорим наизуст?

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Peli преди време направи FW за HTS3367/12: http://videopeli.szm.sk/subory/elekt...fw336701en.htm , като подозирам, че моделът HTS3568/12 ползва същия FW. Разликите са минимални - coax audio input на първия срещу optical такъв на втория. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...rchtxt=hts3568
    Разликата в цените е 20лв. повече за HTS3568/12, но той има 4, а не две стоящи на пода озвучителни тела и мен ме устройва идеално!
    Някой може ли да ми посочи линк към форум за негов неофициален FW?
    Въобще не се осланяй на тези неофициални FW.Аз имам Philips LX3900sa от доста време.Много добро домашно кино.Свалил съм всички неофициални FW от PeliMod и всичките не могат да прочетат кирилизирани субтитри на Divx .Пробвал съм какво ли не , добавят много кстри но ги няма субтитрите , които ги има с официалния ъпдейт на Fhilips.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от daktylos
    А на колко инча се усеща разликата? Имам 6 филма на Blu-ray и всичките съм ги сравнявал с ремукснати от торентите по 10-12 GB. Не мога да разбера как виждате разликата в черния цвят, мазане, цапане, лагове и не знам си какво в телевизорите, а далеч по-очебийната разлика м/у риповете и Blu-ray дискове - не?! Или говорим наизуст?
    Аз на проектор мога да кажа, че виждам разлика между Блу-рей/HD-DVD и рипнати HD от тях.
    Ти просто няма как да виждаш разлика с ремуснати защото те са 1:1 оригинала барабар с менютата.
    Иначе с рипове наистина може да хванеш разлика, но пак зависи от рипа. Ако гледаш някой омазан Septic да, но има доста качествени рипове /ESIR, CtrlHD, HiDT/, които е абсурд да хванеш на 42-46 инча. Единствения им минус е орязания битрейт, който аз лично не съм хващал.
    Като го опъна на 240 см екран от 4 метра вече е друго.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

между другото блу рей плеър се намира за около 400 лв и за тия пари убива всякакви ХД плеъри освен РС но филмите са безобразно скъпи за сега ,това скоро ще се промени мисля

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно не си си играл достатъчно с тези Блу-рей плеъри. Те убиват предимно с бъгавостта си. Порови се малко във форумите на собствениците им и ще видиш каква неземна мъка са. Още са далече от изчистената работа на обикновения ДВД плеър. Като прибавиш и факта, че излизат по 3-4 филма всеки месец у нас...

17. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако не държиш да е точно лаптоп и нямаш нужда от още един компютър, то наистина си вземи HD плеър. Цените им са от 200 до 1000 лева. Блу-рей плеър изобщо не ти е нужен. Едно, че филмите са смешно скъпи, а и излизат прекалено малко на нашия пазар.
    Иначе разлика между хубав 1080р рип и оргиналния Блу-рей диск няма да усетиш на 46 инчов екран.
    Благодаря за препоръките!
    Още малко ще ви занимавам застото тук наистина разбирате!От тук разбрах за сьществуването на такъв плеяр който чете всичко.
    След изчитане на форума и аз сам на мнение за плеър но ме е страх от честите грешки които дават на собствениците.
    Другото което ми казаха че от лаптоп звук по HDMI кабел не е 5.1 заштото лаптопа има отделна звукова карта???
    Имам проблем и четене на фаиловете от видео камерата SONY Full HD?Видях че плеярите го четат май.
    Препорачаха ми лаптоп AcerAspire AS6930G-734G32B който има S/PDIF изход и се свързва с отделен кабел от HDMI.
    Кой плеяр е надежден и кой модел по точно?
    Малко разбъркано сам писал застото имам много вапроси!
    Колкото до масата не сам я пробвал още но отзивите са положителни.
    Между другото аз имам HD плеяр които не чете mkv fail ,koйто ми трябва.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

по ХДМИ си върви звук 5.1 до 7.1 в зависимост от видеокартата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 22 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе