Фен съм на SONY от доста време,и подкрепям колегите за модела SONY BDV-IT1000.Може да съм и пристрстен към марката но за мен цената,качеството на продукта са много добри
Фен съм на SONY от доста време,и подкрепям колегите за модела SONY BDV-IT1000.Може да съм и пристрстен към марката но за мен цената,качеството на продукта са много добри
http://www.asus.com/products.aspx?l1...62&modelmenu=1 - това не знам дали е пускано, но върши идеална работа. На един коелга му го монтирахме до плазмата и е супер доволен с 500ГБ диск и безжична калвиатура и мишка Chicony всичко му излезе около 900лв
И какво домашно кино е това?
Това си е компютър.
Не си уцелил темата. Тука се говори за системи за домашно кино.
да компютър е, има си лан карта HDMI изход, семпло е възпрозивежда всичко което се сетиш, а повечето системи нямат ли подобни неща вакрани в тях - да четът от всевъзможни флаш памети, даже има някой с торент клиент, и цената му е не много тънка, но все пак изглежда добреПървоначално публикувано от lazarus18
Съгласен съм, че става за плеър, но все пак не е система. Трябва ти усилвател и колони.
МНОГО ПОЛЕЗНА ТЕМА !
Та моя проблем е следния.Моля за съвет!Искам да гледам ХД филми от нета на моя СОНИ 46W4500 ,озвучителна маса SONY RHT-G800 .
Та какъв плеяр или лаптоп да си купя и как да ги свържа трите неща за висококачествена картина и звук?
Бюджет до 2000 лв.
Благодаря предварително!
Купи си Blu-ray плеър и гледай оригинални Blu-ray филми, всичко останало е компромис, дори многогигабайтовите 1080p релийзи в торентите. Иначе по-бюджетното решение е да си вземеш HD player. Как се справя тази маса в многоканалното озвучение сравнена със стандартна система 5.1 - примерно при DVD филми?Първоначално публикувано от bobi11
Ако не държиш да е точно лаптоп и нямаш нужда от още един компютър, то наистина си вземи HD плеър. Цените им са от 200 до 1000 лева. Блу-рей плеър изобщо не ти е нужен. Едно, че филмите са смешно скъпи, а и излизат прекалено малко на нашия пазар.
Иначе разлика между хубав 1080р рип и оргиналния Блу-рей диск няма да усетиш на 46 инчов екран.
А на колко инча се усеща разликата? Имам 6 филма на Blu-ray и всичките съм ги сравнявал с ремукснати от торентите по 10-12 GB. Не мога да разбера как виждате разликата в черния цвят, мазане, цапане, лагове и не знам си какво в телевизорите, а далеч по-очебийната разлика м/у риповете и Blu-ray дискове - не?! Или говорим наизуст?
Въобще не се осланяй на тези неофициални FW.Аз имам Philips LX3900sa от доста време.Много добро домашно кино.Свалил съм всички неофициални FW от PeliMod и всичките не могат да прочетат кирилизирани субтитри на Divx .Пробвал съм какво ли не , добавят много кстри но ги няма субтитрите , които ги има с официалния ъпдейт на Fhilips.Първоначално публикувано от Gena_bs
Аз на проектор мога да кажа, че виждам разлика между Блу-рей/HD-DVD и рипнати HD от тях.Първоначално публикувано от daktylos
Ти просто няма как да виждаш разлика с ремуснати защото те са 1:1 оригинала барабар с менютата.
Иначе с рипове наистина може да хванеш разлика, но пак зависи от рипа. Ако гледаш някой омазан Septic да, но има доста качествени рипове /ESIR, CtrlHD, HiDT/, които е абсурд да хванеш на 42-46 инча. Единствения им минус е орязания битрейт, който аз лично не съм хващал.
Като го опъна на 240 см екран от 4 метра вече е друго.
между другото блу рей плеър се намира за около 400 лв и за тия пари убива всякакви ХД плеъри освен РС но филмите са безобразно скъпи за сега ,това скоро ще се промени мисля
Явно не си си играл достатъчно с тези Блу-рей плеъри. Те убиват предимно с бъгавостта си. Порови се малко във форумите на собствениците им и ще видиш каква неземна мъка са. Още са далече от изчистената работа на обикновения ДВД плеър. Като прибавиш и факта, че излизат по 3-4 филма всеки месец у нас...
Благодаря за препоръките!Първоначално публикувано от lazarus18
Още малко ще ви занимавам застото тук наистина разбирате!От тук разбрах за сьществуването на такъв плеяр който чете всичко.
След изчитане на форума и аз сам на мнение за плеър но ме е страх от честите грешки които дават на собствениците.
Другото което ми казаха че от лаптоп звук по HDMI кабел не е 5.1 заштото лаптопа има отделна звукова карта???
Имам проблем и четене на фаиловете от видео камерата SONY Full HD?Видях че плеярите го четат май.
Препорачаха ми лаптоп AcerAspire AS6930G-734G32B който има S/PDIF изход и се свързва с отделен кабел от HDMI.
Кой плеяр е надежден и кой модел по точно?
Малко разбъркано сам писал застото имам много вапроси!
Колкото до масата не сам я пробвал още но отзивите са положителни.
Между другото аз имам HD плеяр които не чете mkv fail ,koйто ми трябва.
по ХДМИ си върви звук 5.1 до 7.1 в зависимост от видеокартата