Страница 9 от 22 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re: Какво домашно кино с HDMI изход

Такаааа, днес си поиграх повечко с тази Системка, мммм доста добре се държи.На ДВД с музика 5.1 бих казал много добре, вярно е че няма кой знае какви допълнителни Аудио настройки, но за Домашни условия просто е перфектен, Субуфера е приличен за стая 19 кв2, прави ми впечатлени че при филмовите настройки Субуфера е доста по як и слушам музика така, обичам повече баси.
    При МП3 е малко по зле положението ,но не може да се очаква кой знае колко много от тях.
    Вързах си с Оптичен кабел Сателитния Приемник, DreamBox 500S и оооооооооххх, Ужас БГ каналите са трагични отвсякъде , Превключих на няколко западни канали на Astra 19.2E и усмивката ми се върна на лицето, перфектна картина и с audio 5.1Dolby Surround ,снощи гледах малко Футбол с такъв звук ,какво да Ви кажа перфектно е все едно че си на стадиона, голям кеф/някои канали са 2.1/
    Тунера не съм го тествал още , но той не ми е необходим за сега.!
    Та това е за сега от мен .

П.П Сега слушам Jaen Michel Jarre-Aero 2004 - не е истина просто , Уникален звук! Велика музика!

2.  

3. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте на всички в този хубав форум! От доста време чета форума, но досега не съм се решавал да пиша. Та имам следният въпрос, извинявам се предварително за отклонението от разискването на различните системи за дом. кино, но питането ми е следното: Има ли някой, който се интерисува от тази система http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038423 В момента е на промоция в Техномаркет заедно с ТВ Samsung, но аз се интерисувам само от ТВ-а, понеже вече имам озвучение. Та ако някой се интересува от тази система, моля да ми пише Лично съобщение.
    Извинявам се пак за отклонението от разискването.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev

П.П Сега слушам Jaen Michel Jarre-Aero 2004 - не е истина просто , Уникален звук! Велика музика!
    Лошото е че албуми с истински 5+1 DTS хич не са много - да не кажа че са само няколко....

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Има много.Например в mininova,който и не изисква регистрация.

6. Тук е от
    Mar 2005

Здравейте,

Можете ли да ми кажете мнение за системата Samsung HT-TX250?
    Плейва и divx от usb-to. Субтитрите каква големина са имате ли представа? Ще съм благодарен за всякакъв коментар за модела.

10x предварително

7. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Как мислиш да вкараш звука към нея. 100% HDMI е само ИЗХОД.
    До колкото помня няма и цифров аудио вход (коаксиал, оптика).

Ако не ти трябва двд плеър може да видиш тази:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036001

lazarus видях че си разпитвал и в AVforum за това сони. Разбра ли дали става за връзка с пуканката. За момента мисля да я вържа към компютъра, който има и оптика и коаксиален изход, но след време мисля да си взема пуканка А110. Доколкото аз прочетох не би трябвало да има проблем, защото сонито си има DD , DTS декодери вградени.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от moher4o
    lazarus видях че си разпитвал и в AVforum за това сони. Разбра ли дали става за връзка с пуканката. За момента мисля да я вържа към компютъра, който има и оптика и коаксиален изход, но след време мисля да си взема пуканка А110. Доколкото аз прочетох не би трябвало да има проблем, защото сонито си има DD , DTS декодери вградени.
    Аз в крайна сметка минах на вариант отделен ресийвър и колони макар и в ниския клас /тези от подписа/. Просто не ми хареса звука на това Сони. Най-големия му проблем е слабия субуфер. Иначе от няколко места ми каза, че няма проблем да приема сигнал и да го декодира - от компютър, плеър или Попкорн.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Пробвах Сонито с Лаптопа през HDMI , няма проблем работи си перфектно. Вързах го с DreamBox500S с оптика ,също няма проблем на мен това ми е достатъчно , а и звука няма нищо общо с масовите системи за домашно кино. И на мен ми е интересно дали ще мога да свържа Сонито с Popcorn Hour A-110 през HDMI..? и евентуално как ще изкарам картина на ТВ-то ,като HDMI връзката ще я използвам за Сонито..?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Пробвах Сонито с Лаптопа през HDMI , няма проблем работи си перфектно. Вързах го с DreamBox500S с оптика ,също няма проблем на мен това ми е достатъчно , а и звука няма нищо общо с масовите системи за домашно кино. И на мен ми е интересно дали ще мога да свържа Сонито с Popcorn Hour A-110 през HDMI..? и евентуално как ще изкарам картина на ТВ-то ,като HDMI връзката ще я използвам за Сонито..?
    С Попкорна имаш 2 начина. Единия, по-лесния е чрез HDMI - вкарваш кабела в Сони-то и то си има HDMI изход, който отвеждаш в телевизора. ТУка има един тънък момент - дали СОни-то има настройка да отдава звук на колоните си когато го получава от HDMI. Има модели, които не могат. Тогава пускаш HDMI от плеъра директно в телевизора и от плеъра задаваш да не пуска звук през HDMI и с оптиката вкарваш звука в СОни-то. При повечето системи работят и двата начина. Вече зависи дали искаш да имаш 2 HDMI кабела или един HDMI и един оптичен.

12. Тук е от
    Aug 2008

хммм

13. Тук е от
    Dec 2002

Здравейте. В момента съм със Sony DAV-DZ560 Black. Горещо ви го препоръчвам. Вади много добър звук пък ако имате и телевизор Sony, през Bravia Sync става много лесно и удобно за ползване.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2005

LG HT762PZ

Някой тествал ли е LG HT762PZ http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...isplay=HT762PZ
    Как са субтитрите при DIVX , и въобще мнението Ви за LG

16. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте и от мен,днес ходих да си получа така чаканите от около 2 седмици телевизор и кино на Philips. Mоделите са 47pfl7403 i hts 6515/12. Всичко хубаво, отвориха ми телевизора пуснаха го и какво да видим---изгорели пиксели,в сентъра на екрана. Бяха групирани един до друг като размера им беше като на главата на карфица. На черен фон не се виждаха,но иначе светеха червено. Верно,че от метър почти не се виждаха,но така или инъче не го взех макар че ми отбиха още 50лв. от цената,което ми се видя смешно. Както и да е,сега ще чакам още седмица за другия,но в мен се насади едно неприятно усещане дали не правя погрешен избор с този модел относно качество на матрица и въобще. Киното пък им казах,че не искам да ми го отварят че се бях напушил яко. Та сега го тествам и да чукна на дърво държи. Ако някой се интересува да пита ще помогна с каквото мога.

17. Тук е от
    Nov 2005

Някой тествал ли е LG HT762PZ http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...isplay=HT762PZ
    Как са субтитрите при DIVX , и въобще мнението Ви за LG
    Никой ли не работи в техно-магазините да даде мнение и да сравникачеството на звука между LG HT762PZ и LG HT503TH ?
    Всяко мнение е добре дошло.

18. Тук е от
    Aug 2003

исках да си взема мултимедиен диск, на който да си кача филми, музика + да го ползвам като фтп сървър за бекъп на служебния компютър, ОБАЧЕ според мен всичко налично на пазара (popcornhour, wd hd и т.н.) е със
    спекулативно високи цени, изобщо неоправдавщи технологиите и компонентите в тях. В тази връзка ми хрумна нешо друго като алтернатива - може ли към системите за домашно кино с USB вход да се включи външен диск
    и да се гледат филмите от там? ако да, това ми изглежда доста компромисно решение докато цените на мултимедийните дискове се нормализират.... някой да е пробвал? можете ли да ми предложите модел?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 22 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе