Dominator: kakto we4e kazah tova e sywsem normalno. M-Tel gledat prosto da smu4at kolkoto powe4e mogat. Takiwa raboti sa mi se slu4wali 4esto. Osobeno kato hodih kym Blagoewgrad ili dupnica (kogato bqh na M-Tel) po nqkoe wreme mi prashtaha SMS "M-Tel wi pojelawa priqtno izkarwane w Gyrziq", kojto e platen otgore na wsi4ko! HIENI, mamka im!...A predstavi si nqkoi i da ti zwynne w toq moment.........
Mitko744: ne wizirah M-tel kogato goworih za promocii... no kakto i da e. Bi trqbwalo naistina da se o4akwa M-Tel da davat bezplatni telephoni s dogowor, wmesto da davat milioni na Lewski, ama tqhna si rabota... A v Germaniq "D2" pone dawat bezplatni telephoni, no s 3 godishen dogowor... ina4e tzenite i s promocii (s 1 year dogowor) sa priblizitelno kato tiq w Germanos. Samo deto ne znaeh 4e tiq w Germanos sa reciklirani. Vzimam si dumite nazad..... mizernici sa!
PS: Mitko, ne mojesh da iskash telephoni za 2 leva, zashtoto prosto nqmame takyw standart, kakyvto imat razvitite strani. A za promociite... be hora, wsi4ki gledate samo v USA, Germaniq i t.n.
A Romyniq, 4ehiq, Litva, Latviq... Daje w Kipyr, kojto e strashno bogat i razvit na turizym, wypreki tova tam telephonite sa mnogo po-skypi ot tuka....... no tam horata sa s wisok standart.
DeathKnight: Ti nesyznatelno mi dade otgowor na wyprosa kojto si zadawam zashto hodq wseki den rano sutrinta do studentski grad!
Ti osmisli jivota mi bratle
Пий и пей!