Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 47

Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    236
    #31

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Globul sms prez i-net ima am ne se izprashta ot BGV site. Otviash na a1.net registrirash se za uslugata sms kam globalnet i posle samo izbirash bulgaria, pishesh tel i sms i izprashtash. Mnogo lesno.



    P.S. Site-a e na nemski- tova moze da se okaze problem.





    <<<----------->>>

    There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2002
    Мнения
    396
    #32

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    мога само да кажа-мтел са много зле. скапани цени, скапани промоции. едва ли не имам чувството, че са изкупили всички 3310 на нокиа. няма да се учудя, ако следващата им промоция бъде телефон+нокиа 3310 за хххлв. тотални скапаняци.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    10
    #33

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Mi az jiweq w Germaniq. Minalata sedmica si wzeh siemens sl42 s 2 god. dogowor kym O2 ( predi VIAG Inerkom ) za 19 ewro. Wsichkite 4 operatora predlagat aparati za bez pari. Samo nqkoi ot telefonite sa mnogo skypi i sys dogowor. Napr. Nokia 8910 s dogowor struwa 500-600 ewro. No towa mai e normalno imaiki predwid kakwo beshe s 8850. Vodafone kupi D2 i w momenta sa edno i syshto neshto tuk. Daje na logoto pishe Vodafone i D2. Drugite sa e-plus, D1 i O2. Cenite sa smeshni. Osobeno na O2. Zapochwat ot 3 centa na minuta w Homezone. Poluchwash si 2 nomera- ediniq domashen i drugiq GSM. I t.n. I towa na nemeca, i na bylgarina si mu e ewtino. Nai skypiq razgowor ( imam predwid e Germaniq ) e mejdu 20-30 i 60-70 centa nqkyde. A telefonite s dogowor sa mnogo po-ewtini otkolkoto w BG. Ima aparati, za koito ne bqh chuwal. Non stop ima nqkakwi promocii na NERECIKLIRANI aparati ))

    Mobilnite operatori predlagat uslugi, koito w BG nqma da gi ima i sled 5-iq mobilen operator. Prosto iskah da kaja, che w BG e totalen shit. Bil sym i s Globul i s Mtel i razlika golqma nqma. Obhwatyt pone za men nikoga ne e bil wajen, trqbwal mi e w Sofia. Pyk i koito iska da ima dobyr obhwat i wadi pari s toz tel., si kupuwa mobifon.

  5. Novice
    Тук е от
    Oct 2002
    Мнения
    1
    #34

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Bih iskal da wzema otnoshenie po temata sus smetkite i t.n. Mnogo hora se wuzmustawat ot wisoki ceni i t.n. Ne moga da wqrwam prosto ei taka, na dobra wolq, na dumite na nqkoi za smetkata mu. Purwo - ne e qsno na kakuw abonamenten plan e. Towa e opredelqsto. Wtoro, sistemata na Mtel otchita smetkata za perioda do 20 chasa predi prowerkata. Taka che e suwsem weroqtno edna "malka" suma, koqto se e dobawila, da se zabelqzwa edwa po kusno. Treto - sumata ot "11" pokazwa samo razgoworite, bez DDS i bez taksata. Treto - i move bi w sluchaq nai wavnoto - roamingut se otchita wednuv na dwe sedmici. Towa oznachawa, che w predishnata ti faktura ne e wkluchen roaminga ot Makedoniq. Az imam prez tozi mesec sustiq paradox - bqh w Skopje dwa dni i kato se wurnah, uwelichenieto na smetkata mi beshe samo 1 lew, t.e. tolkowa, kolkoto sum izgoworil sled zawrustaneto si na rodna zemq. Planut mi swurshwa na 21wi. Prez tazi sedmica smetkata mi izwednuv stana 20 lewa, pri polovenie che ne sum imal usilen trafik razgowori. Prichinata, obqsnena ot sustiq lubezen operator na 134, e otchitaneto na roaming razgoworite na wseki dwe sedmici. Sled towa idwa drugata blagina - roamingut s Makedoniq ne e mnogo tochno reglamentiran kato ceni. Ot oficialniq sait na Mtel se razbira, che cenata e w srubski denari, dokato w Makedonia si ima makedonski pari. Kursut e mnog po razlichen i na praktika stawa qsno, che nikoga ne znaesh kolko tochno plastash za razgowori w M, ako ne hodish redowno i ne si znaesh prosto cenata.

    A sluchaq s obavdaneto i sumata ot 100 lewa - emi te sa ti ot minaliq mesec, dragi, ne za dwata dena.

    Mtel sa ok. Cenite im ne sa po wisoki ot tezi na Globul, a po wavntoo mai e wse pak, che tezi na Globul ne sa po niski.

    I taka.

  6. Novice
    Тук е от
    Dec 2002
    Мнения
    1
    #35

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    abe nqkoi znae li kak moje da se prati sms kam globul ot i-net )))) kvo da kaja po vaprosa ina4e vsi4ko im e nared samo sms da moje6e da se opra6ta :P~~~~ 4aote i pi6ete

  7. Novice
    Тук е от
    Dec 2002
    Мнения
    2
    #36

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    niako zmislail li se e 4e ako M-tel svaliat malko cenite i globul shte falira.

    Tochno poradi tazi prichina im e zabraneno da go praviat ot DKD viarvaite mi

  8.  
     
  9. Novice
    Тук е от
    Dec 2002
    Мнения
    2
    #37

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    niako zmislail li se e 4e ako M-tel svaliat malko cenite i globul shte falira.

    Tochno poradi tazi prichina im e zabraneno da go praviat ot DKD viarvaite mi [^]

  10. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    992
    #38

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Za fatmeto:A be kakto moge6 da razbere6 ako slu4aino Si vrutne6 scroller-a na Mousa i pogledne6 po-gore kadeto afterburner ti e obwsnil kak stava ageba tozi nomer

  11. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    992
    #39

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Neka da obob6tia kazanoto v tozi forum:

    Purvo da kaga 4e M[:-bigmouth]Tel sa zapo4nali izgragdaneto na sistemite si prez 94-ta a togava ne e bilo tolkova lesno da si prokarva6 bazovi stancii po cialata strana.Ako niakoi slu4aino go interesuva eto link-a kum Historito na M[:-bigmouth]Tel:

    http://www.mobiltel.bg/index.php?lan...=8&url=history

    Ta Neka obob6tim,Poradi tova 4e cenite na M[:-bigmouth]Tel ne sa dostatu4no konkurentni za na6ia pazar i razvitieto im e stra6no bavno v sravnenie s Cosmo Telecom Bulgaria(GloBul)

    i 4e promociite ne sa TO4NO tova koeto bi triabvalo da sa , To gi zakleimiavame s NEKOREKTNI ... Za6to GloBul ne doidoha predi 9 godini da si izgragdat mregite ta da gi vidim togava.



    Neka da vmukna 4e az se "zakotvih" v M[:-bigmouth]Tel s edna promocia na OT512 na lizing koiato spored men e spolu4liva ot gledna to4ka na cenata na telefona.

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #40

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Zetle - ne zabravqi che Mtel edno vreme beshe dota mutrenska firma - i si slagaha stancii tochno tam kudeto si poiskaha. Ne si vutre v neshtata ama gram i ne znaesh s kolko muki i hodene po jaravata sega CBM ili Cosmo Bulgariq Mobile "GLOBUL" /a ne Cosmo Telecom Bulgariq/si skluchvat dogovorite. Poogledai se po Sofiq - kudweto vidish antena na stranno mqsto /uchilishte, bolnica, detska gradina/ deto vuobshte ne e podhodqshto za retranslaciq da znaesh che e na Mtel i che nqkoi direktor, glaven lekar ili rukovoditelka ima v djhoba si s podaren telefon ot MTel.



    Osven tova Mtel pravi mrejata si ot 94 godina /8 godini/ - a GLOBUL samo ot godina i polovina.... mai neshto skorostta e dosta po visoka pri Globul ne mislish li.



    Osven tova kachval li si se po bazovite stancii na MTel vurhu blokovete - aa - vijdal li si kakvi neskoposani instalacii imat - kabelite na antenite sa prevurzani sus skotch lepenka ili v nai odbriq sluchai s tel, aparaturata e pochti pod dujda v nqkakvi stranno izglejdashti lamarineni kushtichki deto ne znam kak se durjat, zazemitelnite instalacii sa pod vsqkava krititika i t.n i t.n. A pri Globul osnovnite firmi koito vnasqt BTS aparatura sa MOTOROLA i ERICSON - povqrvai mi - drakonovski sa iziskvaniqta za kachestvo, vsqko skapano boltche se gleda, vsqka malka rujdiva tochka se otstranqva.



    Taka che govorim za dve absoliutno razlichni neshta.

  13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    99
    #41

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    А пък аз бих повдигнал пак въпроса - има ли Globul интернет и факс? В смисъл такъв - имат ли номер за данни и мога ли да влизам в нета с телефона си? Pls, нека ако някой знае да каже... ако още не са го направили какви са изгледите това да стане скоро?

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    992
    #42

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ivory®


    <font color="red">Osven tova Mtel pravi mrejata si ot 94 godina /8 godini/ - a GLOBUL samo ot godina i polovina.... mai neshto skorostta e dosta po visoka pri Globul ne mislish li. </font id="red">



    <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Purvo za6to povtori polovinata mi post i vtoro To4no tova koeto kazah<font color="red"> i az</font id="red">:4e po unova vreme tehnologiite ne biaha razviti vuob6te i GSM-ite biaha Hyper Luks...

    Na GloBul sega im e lesno kato isvat taka da se kage na gotovo(2001g.)Moge pri tiah vsi4ko da e precizno ... ne znam, ne sum se ka4val v "Lamarinena Ka6turka" oba4e istinata e 4e sega si e sega predi si be6e predi ednoto vreme niama ni6to ob6to s drugoto.......[%|:-)]

  16. Novice
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    2
    #43

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    blue da GloBul imat internet! ako iskash neshto poveche proveri v saita na globul http://www.globul.bg/about.html?pageID=3

  17. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    285
    #44

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    Да Ви светна как се получава надписване на сметките в МТел - източника е мой познат, който имаше сметка от около 280-290 лв.Та това момче - ученик със скромни възможности, намери връзки и му преразпределиха сметката - по 0,20 лв на други сметки. Замислете се колко хора ползват "безплатни" телефони и от къде се избиват парите за тях.

  18. Member
    Тук е от
    Mar 2001
    Мнения
    762
    #45

    Mtel sreshto Globul - Koi e po-dobriat?

    <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by muncho


    Да Ви светна как се получава надписване на сметките в МТел - източника е мой познат, който имаше сметка от около 280-290 лв.Та това момче - ученик със скромни възможности, намери връзки и му преразпределиха сметката - по 0,20 лв на други сметки. Замислете се колко хора ползват "безплатни" телефони и от къде се избиват парите за тях.

    <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">



    Намери доказателства и отивай в прокуратурата на бегом.

    ...не забравяй и медиите. [:-viking]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. btk-mtel ?
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 09-09-09, 12:30
  2. Free Software 4 SMS 2 Mtel&Globul
    От Kirande във форум Общ - софтуер
    Отговори: 55
    Последно: 03-09-04, 17:54
  3. Globul i Mtel samo v edna karta
    От magicman във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 28
    Последно: 17-05-03, 22:10
  4. Nai-dobriat antivirusen software za momenta :)
    От petkov във форум Общ - софтуер
    Отговори: 27
    Последно: 07-02-03, 10:26
  5. Koi e nai dobriat chipset za P4 NorthWood???
    От simple_man във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 17
    Последно: 12-11-02, 00:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе