Въпроса ми е за сайта solomobi.com примерно.При разплащанията с Visa и т.н.Някой ползувал ли е и да даде напътствия някакви.Също така и на алтернативни онлан-шопове/не български защото няма смисъл с тези цени![]()
/
Въпроса ми е за сайта solomobi.com примерно.При разплащанията с Visa и т.н.Някой ползувал ли е и да даде напътствия някакви.Също така и на алтернативни онлан-шопове/не български защото няма смисъл с тези цени![]()
/
Много интересен китайски телефон - часовник.
Ето статията:
http://www.tehnozona.bg/?mod=news&article=1654
Много са ми интересни тия със по 2 и 3 телефона в джоба, ще трябва да ходят с по 2-3 часовника.
А WAP и GPRS може ли да се ползва през тези телефони щото аз имам 2 броя обаче менюто им за настройки няма нищо общо с това на масовите апарати продавани в България а предполагам и Европа.
Никой ли не е купувал от тука: http://shop298.com/index.asp
Здр.-първия ми пост е за проблем ама какво да се прави Sad
Купих си телефон които е докаран от Дубаи с две карти телевизор и куп глезотии-проблема му е следния през няколко часа спира да звъни с мелодията мп3 избрана от мен и на едната карта звъни с някаква мелодия негова си а на другата карта минава само на вибрация-като влезеш в мн3 плеъра не се чува и там звук както и на тв-то. Някои път след известно време си се оправя, а ако го рестартнеш се оправя , както и ако му зададеш -свържи двете карти,при което пак се рестартира. Забелязах маи че в момента на зареждане не го прави този проблем!!!-моля помогнете защото заради този телефон си продадох двата апарата и сега ако стане нещо пак трябва да купувам 2 телефона
модела ми е някакъв ZD T300 Sad
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Мойто LV998 работи година и половина без никакъв проблем, а беше изпускан и в голяма локва.
Имам китайски телефон Sooy Ersson K530i и съм мн доволен от него.Използвам го от половин година някаде, обаче има 1 опция "Stock" която не можах да разбера за какво е Оо и като я отворя пише на китайски... ако някой знае какво се прави с тоя "Stock" моля да каже :X :S
Предполагам, че информацията се спестява поради това че е извън всякакви законоустановени стойности, но все пак ... много ми е интересно с какви стойности е SAR на китайчетата, щото никъде не намирам инфо за това???
Може пък и да не се интересуваме, че докато говорим чудото на техниката ни стопява мозъка.
Здравейте виждам че ства дума за китайски телефони. Наскоросе сдобих с една Нокия N97С реплика, ама тя няма нищо общо с истинската нокия. Та реших да пусна нет през GPRS. Каквито и настройки да правих така и не се получи, та някой ако се е сблъсквал с подобно нещо нека да помогне, иначе само дето направих абонамент за 250 мб. Личи си че отвсякъде е китайска.
Абе хора никой ли не може да помогне ?Първоначално публикувано от dimi_54
Едва ли са много хората ползващо такива .... (не мога да намеря подходящата дума) китайски измислици. За това и не няма отговор на въпроса ти.
zdr,imam vapros otnosno tezi kitaiski telefoni.kupix si smartphone zte bluebelt ot portugalia .nakoi znae li dali moje dase razkodora v bg i da se ka4i angliisko menu.?molavi za pomo6t 6toto telefona e s mn ekstri
mod edit fXOrange
в този форум писането с кирилица е задължително.
Има си правила на форума, които трябва да се четат от време на време.
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,22317.0.html
някой може ли да ми каже как се пуска скайпа на китаиска реплика на джиесем
С бутона, който активира свръхсветлинните двигатели на совалката.
Но не съм убеден дали твоята реплика има подобна функционалност.