Цените(и на продукта, и за доставка) постоянно ги менят този до преди ден-два бе на 99,99$, вчера привечер скочи с около 25$ и в момента уж е $103.99
GearBest май съвсем затриха европейските складове или поне на мен вече не ми излизат.
Май затриха само филтъра за търсене по складове.
С метод на доставка ЕУ Експрес може и без европейски склад, но ще идват по-бавно.
Колко време обикновено отнема доставката е EU Express?
Не разбрах коя версия е по-зле и коя ми препоръчваш всъщност?
И не е ли по-добре да си взема телефон с Андроид 7, защото гледам ми препоръчвате все 6тици? Вярно, че сега излизат много добри оферти точно на такива телефони, но защо да не дам малко повече пари сега и да имам за по-дълго време актуален телефон. Аз си пазя техниката и при добър късмет мисля в близките 3-4 години да не го сменям. Пък и с две деца едва ли ще се вредя скоро.
Тази оферта на LeEco Le е доста изгодна, но нещо не разбрах от обясненията им малко по-надолу кой модел всъщност е това и защо е под друго име? Изобщо как е този телефон според вас? Притеснява ме тази ОС EUI 5.9 как ще се държи? Някакво инфо за нея, ако може? Иначе 10ядра, 21 мегапиксела Sony камера добре звучи, но пък тази батерия 3000mAh е доста малко.
Взех такъв на детето скоро, още не е пристигнал.
Преди беше пак с LeTV, но малко по-стар модел - 1S.
Според мен, основния проблем на модела е точно батерията. С този 10-ядрен Медиатек на висока честота... хич не е добре. Но за толкова пари... толкоз
EUI не е лоша, привиква се към интерфейса и е доста удобен.
Андроид 6, 7, 8... да, не е по-лошо да е по-нов, но надали това е водещото - сигурен ли си, че ще разбереш коя версия е? Има ли конкретно предимство на новата, което го няма в старата...
От скоро съм с такъв, става телефончето, за парите си е добра оферта.
Аз от скоро също съм с letv x626 и още трупам впечатления. За сега батерията ми се вижда ок. 2 дни с нормално ползване, 1 при интензивно. Fast charge работи много добре. Камерата е добре. Има някой дребни забележки към eui. За парите си е повече от добре.
Tези 626 не са ли китайски версии? Как се оправят с 4G, гледам нямат 800, 900mHZ?
Аз нямам особена база за сравнение на 4G, но си ползвам нормално мобилен интернет. В момента също показва знака 4G и си зарежда нормално страници. В геарбест излезе по-евтин от тинидийл.
Ей сега пуснах един speedtest 4g свети, 46 download 33 upload на Теленор.
Сигурно си прав. Просто в различни източници пише различни неща по отношение на честотите и за това попитах. Щом няма проблем, всичко е ок.
Първия от 3те Аксона ми пристихна. Аксона сцепи мрака. Звука е убиствен. Дразниме малко не светегите бутони но ще свикна , хайде бандата на аксоните да споделят впечатления вече
Май ти си пръв, ние още чакаме. На тракинга няма никакво движение. Още малко и ще станат 2 месеца от като го поръчах.