Явно в понеделник ще ходя и аз до пощата - иначе на тракинга си седи едно и също откак са го пратили
Явно в понеделник ще ходя и аз до пощата - иначе на тракинга си седи едно и също откак са го пратили
моя дойде скуриер , ползвах ЕуЕкспрес
не съм ходил до пощата
за пощата срока е със игурмсот между месец и два и може да има чакане на митницата още малко
=-
И вашите ще дойдат тази седмица най вероятно
Първият ми е на 8 11 платен на 15.11 изпратен.
Засега имам проблем с протектора за екрана който си бях поръчал допълнително покрива максимална площ и си пречи с гръбчето на телефона което беше в кутията
и го махнах и се чудя да търся ли друга защита за екрана или да карам без стъкло
Тия дето ги продават повечето са малко по-малки - 1-2мм навътре и някой се оплакват , че не покривали до края - аз съм поръчал такива и ще ги видя като дойдат .
Жалко, че няма оригиналния калъф с прозорчето по китайските сайтове - на ми се даваха 20-30$ ...
п.п. Няма ли протектар в комплекта, че съм гледал в доста ънбоксинг клипове има? Моя гледам на 9.11 съм го поръчал и от 20.11 седи уж в Саутъл ...
Хм , приятна изненада - https://hicomm.bg/kratki-novini/xiao...i-i-video.html
Сподели после и с линк тия дето ти си ги поръчал как са, аз взех за цялата площ и не са добре.
Вътре няма протектор за екрана само силиконов гръб в клинпове за разопаковане има пък само защитно стъкло, а в въпросите към телефона отговора за какво съдържа комплекта е
Hi, I'd like to know if there's accessories send with the phone like the usb-c charger ?
By PeterNov-11/2017 07:11:21
AHello Peter,
This item just including below items:
Cell Phone: 1
Earphones: 1
Power Adapter: 1
USB Cable: 1
Back Case : 1
Screen Protector: 1
English Manual : 1
SIM Needle: 1.
но кажете кво правим с Androïd 6 вече 8 е налиния поне 7 ще излезе ли?
Да, стъкло съм имал предвид.
Би трябвало от няколко месеца да е с 7.1.1 - има доста клипове в ютюб - имаше и как се сваля ако не го открие - ще го потърся после.
Протекторите за 2,5D извитите дисплеи са малко трудна работа.Ако са извити(full cover) са скъпи,а понякога са с лепило само в края и често се разлепят от калъфа.Другото е да избереш не извит,като или не покрива напълно дисплея(може би най-доброто),или ако го покрива там от където почва извивката си личи ,че е по-високо,има вероятност и да влиза прах.
Има едни ,които не са стъклени(но не са и като обикновенните ) и се водят TPU,най-добре пасват според мен.Но за този модел вероятно трявба от Китай да се поръча.Тук мисля,че става въпрос за това което обяснявам,не жълтото което е на снимката,а вижте клипчето:
https://es.aliexpress.com/item/Full-...gaAmVfEALw_wcB
Uhans i8 - смартфон с 18:9 дисплей, 4GB RAM, 64GB ROM и двойна камера
Uhans i8 е красив смартфон с голям, 5.7-инчов екран.
Благодарение на съотношението 18:9, корпусът му е удобен за държане и не по-голям от този на стандартен 5.5-инчов телефон. Моделът разполага с много RAM и ROM, добра батерия и чист Android 7.
Прочетете превю на Uhans i8 в SetCombG.com >>
Някой знае ли, колко беше най-ниската цена на Xiaomi Mi Note 3 по време на Черния Петък из китайските сайтове?
Да не се бъркаш с Redmi Note 3? Mi Note 3 не може да е бил толкова евтин, все пак е модел на 2-3 месеца.
12.12 2017 Best Sellers
Една от последните кампании за годината в GearBest.
Разпродажба на интересни смартфони на Xiaomi >>
https://www.gearbest.com/promotion-1...cial-1807.html
Mi Note 3 е скъпичък - $300 / 350 някъде все ми се мярка. Мисля, че под 300 не е слизал?
В момента е $310 в GB, според мен добра цена.
Ползвай купон note3xmi
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_787346.html
Обаче има нещо гнило в Геарбест-а и купоните им. Говоря за промоцията на Уханс и8. Вчера в 11:02 се включвам на сайта им и гледам цената наистина 139 $. Останали бяха 34 бройки /от 35 обявени за продан/. Цъкам да купя един и въвеждам дадения код. Цената от 139 скочи на ...185 $ и съобщение, че кодът бил изтекъл. А трябваше да се появи цена от 90 $...? Повтарям, че беше продадена само 1 бройка при оставащи още 34. Така че тея промоции с кодове и светкавични разпродажби нещо са менте на тоя сайт...
Не съм му гледал цената.Много висока оценка за камерата,ако е от значение:
https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-no...ells-whistles/
Нищо гнило няма според мен.
Активна е промоция, която намалява цената на 140 долара.
В 11 часа се активира и друга, която е за 35 бройки на цена 80 долара.
Въвеждаш код за втората, но 35те бройки са продадени, съответно кода е невалиден и прецаква и първото намаление.
Съответно цената става по-висока.
Махаш кода и си е активно първото намаление.
По отношение на наблюдението ти, че е продадена 1 бройка на промоционалната цена. Извинявай, наивно е.
Подобни сделки със силно ограничен брой на половин цена са активни в рамките на няколко секунди.
Това е сайт с огромно посещение и няма как да видиш в реално време как се продават 35 бройки. В един момент ги има, в следващия миг са купени.. Изключителен късмет е да цъкнеш в точния, подходящ момент за да си един от печелившите, все едно триеш талонче на Пеевски.
Но това не означава че промоцията е гнила. Има я.