Видях го къде е(белгийски пощи). Да отбелязвам ли DHL и застраховка опции?От китай ли ще пътува или ще дойде по бързо от ЕУ складове? За колко време горе долу пристига? Ако ми начислят и мито кога ще го разбера това, като ида в пощата да си го взимам ли? През DHL пак ли има мито евентуално?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
С DHL няма да прескочиш митница, дори напротив почти сигурно влиза там. Ако евентуално влезе в митница ще получиш обаждане от местния пощенски клон да се явиш да освобождаваш пратката. Плащаш 20% ДДС + 15лв. такса на пощите, че те представляват пред митниците и телефона е твой. В зависимост от кой град си времето за освобождаване е различно. Може и по e-mail да протече цялата процедура с освобождаването.
След като маркираш желаната поща си сложи и отметката за застраховка, защото ако евентуално се загуби някъде информацията за тракинг номера или самия телефон, Гиърбест пращат нов за тяхна сметка. Срещу 5лв. си "връзваш гащите" и си спокоен, че рано или късно телефона ще пристигне.
По-рано не гледаха толкова,ама сега явно са стегнали....Това 20% ддс в/у коя цена се начислява,трябва да доказваш цена по документи или обявената от китайците цена?
По документи би трябвало - на моя в инвойс-а са писали 50$+17.34$ доставка
Някой друг получи ли си Axon-a ? Голямо чакане, голямо чудо - поръчката ми е от 9.11 и уж тръгнала на 21.11 ... , тракинга си седи на едно и също ... и на всичко отгоре имам една поръчка на СД карта пак от ГиърБест-а на 28.11 и на тракинга гледам днес ми изписано доставена до България/крайна точка - ще ходя утре до пощата да си я вземам ама телефона ... дано поне до Коледа да е тука...
UMIDIGI S2 или UMIDIGI S2 PRO? Това е въпросът? И струва ли си разликата от 110$?
Е, има и други разлики:
- паметта: 4/64 срещу 6/128
- камерата: предна 5 срещу 16, а в задните май няма разлика
- ОС: 6 срещу 7
Не знам Андроида може ли да се ъпгрейдва при този телефон?
Всъщност изобщо не е зле S2 за парите си, въпросът е тази резолюция как ще се отрази на потреблението?
Иначе отговаря на 90% от изискванията ми: добра батерия, добра камера, добър процесор, добър външен вид, добра цена, лек е, паметта ме устройва, селфита не правя, остават Андроида и дисплея и тук разчитам на вашите мнения
Този пост е редактиран от iv4i; 15-12-17 в 09:52.
За 280 евро има Xiaomi Mi Note 2 , а за 300 евро има Xiaomi Mi6 и ти се чудиш за UMIDIGI S2 PRO който е около 260 евро ? Сериозен ли си На твое място ако не ми стигат парите бих събирал за Mi6 и за коледа ще си го взема на някоя промоция и може и под 300 евро да е
Този пост е редактиран от stanchobs; 15-12-17 в 10:39.
Преди малко гиърбест пуснаха ZTE Axon 7 за 240$ / 200евро код GBMBP и най важното сив цвят. Аз на черния петък го взех за 220$ само, че златен
Аз затова го дебнех и го взех на 230$ сив ...
Гледам са пуснали и Mi Note 3 вече за 310$ (мейл цена) - https://www.gearbest.com/cell-phones...46.html?wid=21
Mi Note 3 не бих взел, защото Mi Note 2 е по добре поне за мен.
Meiigoo Note 8 - смартфон с Face ID, 6-инчов дисплей и добре познат дизайн
Meiigoo Note 8 е красив, умален клонинг на Samsung Galaxy Note 8.
Той е по-компактен. Не толкова бърз, но достатъчно пъргав. Камерите му не могат да се сравняват с тези на флагмана, тук е най-съществената разлика, но за ценовия клас, това е очаквано.
И... цената - не забравяйте, че е само 320 лева - около 6 пъти по ниска от тази на марковия му събрат
Прочетете превю на Meiigoo Note 8 в SetCombG.com >>