ще работи така ли
GSM - покрива и двете честоти 900/1800
3G - покрива само 2100
Този пост е редактиран от tony34al; 11-10-15 в 20:29. Причина: /1800
Не мисля, че този тел. поддържа 4G, но това е без значение за момента.
ПС - Извинявам се, поддържа 4G, модела от 2015г.
точно за този модел от 2015 говорим,значи става за българия,така да те разбирам и да поръчвам 2 бройки
Имам един въпрос? Сина иска нов смартфон и питането ми е - иска такъв, който като "човърка" в него да не му бъгва? Искал 8-ядрен, HTC евентуално.....и т.н. Бюджета не е голям, 400-500лв. Който е "по в нещата", ако може да помогне с мнение за оптимален вариант за тези пари!
nokia 3310
майтапът настрани, но дори и без да човърка, изцяло дуракоустойчив телефон няма, така че гледай характеристики, които няма да го накарат да ти замрънка след 2 седмици за по-мощен
за тези пари категорично бих се спрял на Lenovo K3 Note, ако 5.5" дисплей няма да му е голям в ръцете
хем е по-малко пари, хем ядрата са на 1.7ГХц, хем е с андроид 5
Sony Ericsson t68i - първият ми личен телефон, на цена 1 средна заплата за страната, още работи
оригиналната батерия издържа почти 8 години, последващите 2 заменки - по по-малко от една
едно от най-слабите облъчвания по SAR, безкомпромисна машинка
ето дилемата
Да подходим по-сериозно и без носталгия в темата.
Нокия фенерчета все още има на пазара, вършат чудесна работа - тук се обсъждат смартфони.
ruuni9, алтернатива на Lenovo K3 Note... знам ли, ако водещо е желанието за човъркане, може би някакъв Nexus 4 / 5 втора употреба би бил подходящ?
Мда, Шиаомитата - всички разновидности на Mi4 - чистата, Mi 4c, Mi 4i са чуден избор ако няма изискване за по-голям екран. Хубави слушалки с отлична ОС.