По добре недей. Аз вззех един Elephone P7000, преди половин година и само проблеми. По форумите също много оплаквания. Според мен марката е проблемна.
По добре недей. Аз вззех един Elephone P7000, преди половин година и само проблеми. По форумите също много оплаквания. Според мен марката е проблемна.
Дам, за Elephone и аз чета недобри отзиви като цяло.
ZTE Nubia е супер, но са по-скъпички...
Преди година от китайски сайт за стотина долара си взех THL T6s Pro.
За година експлоатация никакви забележки, телефона е железен. Минуси: слаба батерия и ужасна камера и няма OTG. Ако може да се преглътне това получаваш 8 ядрен CPU и HD екран.
Този пост е редактиран от tony34al; 02-12-15 в 10:10.
Предложете някое смартфонче до 70 -80$, че съм много бос с телефоните.
Ако може от европейския склад на Gearbest. Ще се използва за нет и вайбър
основно.
Не е точно от този търговец ,но пак е от европейски склад и пристига до адрес за 5 работни дни Купить DOOGEE X5 Pro 5 HD MTK6735 Quad-core 64-bit Android 5.1 4G Phone P07-X5PRO по низким ценам с характеристики и отзывы - TinyDeal
Приятни промоции на 2 прилични смартфона от 4 до 9 декември:
Намалени цени и подаръци със смартфоните Ulefone Paris и Ulefone Be Touch 3 от 4 до 9 декември - SetCombG новини
Вчера ми дойде от Германия. DOOGEE F5 5.5 FHD OGS Android 5.1 MTK6753 Octa-core 4G Phone P086-DGF5 - Wholesale Supplier: TinyDeal това са най добре похарчените 300 лв. които съм правил за телефон.Доставката отне 5 работни дни без митница.Телефона е монокок,даже има и предна светкавицаЕдинствения минус е леко слабия звук от долния говорител,иначе се чува ясно,работи бързо и има разни благинки заимствани от Самсунг/крачкомер/ и отключване с потупване и рисуване на знаци по екрана.
Еее , честито !
Аз от сума ти време го заглеждам и все не мога да се прежаля(то и не че ми трябва в момента де) - ще чакаме още отзиви , особено за батерията и камерата .