GSM: 850/900/1800/1900MHz
WCDMA: 900/2100MHz
Днес колегите от работата ми вкараха мухата в главата за Nokia Lumia 535, но като прочетох малко за модела в Google, май е по-добре модела - Nokia Lumia 640? Ще помоля, ако някой е имал/има този модел, да каже как е?
Тези тазгодишни модели са вече с логото на Майкрософт, а не Нокиа (въпреки че правото на ползване на бранда изтича в края на 2016 г.)
Лично аз ползвам Nokia Lumia 930, а жена ми Nokia Lumia 530 (миналогодишните модели) и сме доволни (особено жена ми).
Иначе Microsoft Lumia 640 според мен е за предпочитане, най-малкото заради по-добрата камера и резолюция. Има и вариант XL.
http://www.phonearena.bg/phones/comp...ones/8989,9253
Лично аз бих изчакал новия Microsoft Lumia 550 с Windows 10 mobile.
Този пост е редактиран от podredko; 08-11-15 в 02:28.
От месец юли т.г. съм с Microsoft Lumia 535. (жена ми, синът и дъщеря ми са с Android) Изискванията ми за смартфон не са високи и модела идеално ми пасна, като с всеки изминал ден съм все по-доволен. Желязото се справя учудващо добре, като се има предвид слабите му хардуерни характеристики.
Дебело подчертавам че не съм от хората които "работят" или "вършат работа" със смартфона си - на мен ми е нужен за провеждане на разговори, малко браузване, разцъкване на некоя и друга (тъпа) игрица и все неща от тоя род.Операционната система приятно ме изненада (ненавиждам Windows и Office в реалността) , не че няма трески за дялане а и първите един-два деня (докато привикна с "идеологическата" промяна) бях като треснат по главата . Предимство е че получаваш HERE Drive+ и HERE Maps , като навигацията работи много добре в offline режим и се справя не зле… One Drive с 15 GB място за съхранение и Office online (не че го ползвам) не са съвсем лошо предложение. Модела ще получи и WP 10 - надявам се че ще е стъпка напред.
Със сигурност новите модели на Microsoft ще са по-добри. Но си мисля че (Microsoft) са решили да не правят повече подаръци (за мен Lumia 535 с цена под 180 лева си е подарък) - предстоящите Lumia 950 и 950XL ще са над хилядарка...
Този пост е редактиран от sclera_bg; 09-11-15 в 14:37.
Коледните промоции в GearBest започнаха.
Тази година, основният акцент е - най-накрая склад в Европа - без чакане, без данъци и митнически такси...
GearBest със склад в Европа - време е за Коледни промоции - SetCombG новини
до ден-два точно от евро склада на Gearbest трябва да ми пристигне телефончето от 11.11 промото...
XIAOMI RedMi Note 2 16GB 4G Phablet-145.09 and Free Shipping| GearBest.com на 133 евро
след това цената скочи на 177 евро, докато се изчерпи и сега има само на горната цена от 130 евро, ама в Китай
И аз мисля да го поръчам с 32GB. Пиши как е минала доставката/за какво време/.
И аз да се похваля.
Преди минути взех поръчаното от GearBest за Karata - Bluboo X550. Идва от китайски склад - за 25 дни пристигна.
Смартфонът е със зверска батерия - 5300 mAh.
Ако не ме домързи, ще направя едно unpacking видео вечерта.
FearMe - вземи врътни и ти едно разопаковащо филмче - полезно е да виждаме в действителност смартфоните.
аз unboxing-а мога да го направя без проблеми, но с MIUI ще се сблъсквам за първи път и няма да е особено приятно да се гледа как се лутам по екрана
може би по-късно едно ревю с тестове, снимки и впечатления...
моят на 17 вечерта е потеглил от Хийтроу, в момента е в Унгария (явно ще изкара уикенда там)...
от 11 до 25 да дойде ще е напълно нормално, като се има предвид 11.11 истерията
с 32 гиги не ме блазнеше, по скоро Prime версията си беше изкушение, която е 8*2.2 ГХц ядра вместо стандартните 8*2.0, но в крайна сметка реших, че 8 ядра под Андроид 5 ще са пре-пре-достатъчни за каквото и да било, като евентуален ботълнек за в бъдеще няма да са липсващите 0.2 ГХц
MIUI е интуитивно и е песен,особено след Тъуйз на Самсунг.
искам помощ кой от смартфоните да избера Lenovo P70, Motorola Moto G (3rd gen),Huawei P8lite,като цяло за сърфиране и разговори ще се ползва.
Уфф, очаква ни интересен черен петък. Още не са ясни всички промоции, но сега забелязах - 20 бройки от XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G ще бъдат пуснати на... $80.
Убийствена цена...
Мисля да напиша тези дни един пътеводител за ориентиране и подготовка за предстоящите Black Friday / Cyber Monday в Гиърбест.