Ако няма пари за OnePlus3 погледни Oneplus2 или дори 1
Ако няма пари за OnePlus3 погледни Oneplus2 или дори 1
Няма такова нещо като OnePlus 3 за $400!
Смартфонът е значително по-скъп и след плащане на данъци надали ще влезе на цена под 100 лева.
А питането е за съвсем различен ценови клас.
Честно казано, изброените и мен не ме впечатляват особено.
За подобни пари аз бих предложил
LeTV Le 2
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Vernee Apollo Lite
Doogee T6 Pro - смартфон с МЕГА батерия
Батерия с капацитет 6250 mAh, побрана в приличен корпус с дебелина 9.9 мм.
Техническите характеристики също не са никак лоши - 8-ядрен процесор, 3GB RAM, 32GB ROM, а цената е умерена - $150.
Повече подробности - Doogee T6 Pro preview - SetCombG.com
Благодаря ви, за съветите!
Но телефона ще го купувам от мобилен оператор Вива и избора ми е ограничен, също така търся телефон в среден ценови клас.
Както споменах ще се използва за леки приложения, гледане на клипове, някоя снимка по малко ровене в нета от време на време ФБ няма да се товари с тежки игри и други подобни. От изброените модели за сега се заглеждам в двата модела на Huawei или на Samsung, според вас кое е по надеждно, също не отхвърлям и модела на Смартфон Lenovo P70, който също ми харесва и ми се струва с добри дани.Макар, че както казах за моделите на леново като цяло прочетох негативни коментари като: слаб обхват и проблемен софтуер, има ли нещо вярно в това.
Дайте съвети до събота трябва да го взема за подарък
Ако мислите, че има нещо по-добро което се предлага от въпросния оператор споделете ще се съобразя с вашето мнение!
Разчитам на вашата помощ!!!
Huawei Honor 4C, Huawei P8lite и Lenovo P70 са много подобни смартфони.
Като екран, RAM, размери са еднакви.
Като процесор - Lenovo е по-добре.
Като батерия - определено Lenovo.
Минс на Lenovo - доста стар ОС - 4.4 KitKat.
Бих избрал Lenovo P70 и елиминирал Huawei.
Продължаваме със Samsung J3 / J5 срещу Lenovo P70:
Samsung определено са с по-добри AMOLED екрани, макар и със същия диагонал и резолюция
Имат по-малко RAM - 1.5 срещу 2.
Процесора като че ли на Lenovo е по-добър.
J5 очаква или вече има ъпгрейд до Android 6
Камерата на J3 е по-зле от другите 2.
J5 трябва да е с най-добра камера.
Samsung са с по-слаби батерии.
Финално - изборът за мен трябва да е между Samung J5 и Lenovo P70.
Кой от двата... не мога да кажа - виж ги наживо и прецени кой повече ти харесва.
Акцентът на Lenovo е по-голямата батерия, на Samsung - по-добрия екран, по-новия ОС, евентуално по-добрата камера.
Благодаря ти за бързия отговор
Сега видях,че Samsung J3 се предлага с Вътрешна памет:16GB ако остане избора между 2-та Самсунга кое според теб по добре Samsung J3 вътрешна памет:16GB и RAM памет:1.5GB Android OS, v5.1.1 (Lollipop)
срещу Samsung J5 вътрешна памет:8GB и RAM памет:1.5GB Android OS, v5.1(Lollipop)
Камерата на J3 еслаба но това не ме притеснява а и е с следваща версия 5.1.1 (Lollipop).
Цената на двата тел е еднаква.
Може ли да кажеш твоето мнение.
Благодаря!
Като гледам J5 е почти със същите параметри като моя S4 mini и за цялото време на ползване съм повече от доволен от него , та за типа ползванe , което си писал мисля е идеален .
Този пост е редактиран от svetlio1; 16-06-16 в 16:42.
Къде видя че Samsung J3 е с 16Гб - навсякъде пише че е с 8Гб.
На мен най ми допада Huawei P8 Lite. Разцъквал съм го от един приятел - доста добре се държи.
Въобще не бих се колебал - твърдо J5 ако избора се сведе до J3 / J5.
Разбира се, изключвам преките впечатления, когато вземеш в ръка смартфоните - ако там J3 те привлича повече - ок. В противен случай, не намирам доводи да го предпочета пред J5.
Ето тук https://www.vivacom.bg/bg/residentia...l#tab-features в характеристиките пише, че е с 16Гб оперативна памет. Обаждах се на оператора на 123 и в магазин-офис Виваком на да не би да е грешка и от двете места потвърдиха, че го имат и в този вариант с 16Гб
За това питам дали не е по добре Samsung J3 вътрешна памет:16GB и RAM памет:1.5GB Android OS, v5.1.1 (Lollipop) пред
Samsung J5 вътрешна памет:8GB и RAM памет:1.5GB Android OS, v5.1(Lollipop)
Цената е една и съща!
J3 / J5 имат бърз microSD слот, поддържащ до 256GB.
Не виждам особено предимство в повечето вграден флаш.
Срещу него имаш значително по-добра задна камера и по-добър процесор / видео
Благодаря ти за помоща, беше ми много полезна
Huawei отпада, така си и мислех май повече славата му се дължи на добър пиар.Остава да избера между Samsung J5 и Lenovo P70 катоза сега везните клонят към Samsung J5 но и Lenovo P70 ми харесва като вариант. Ще реша на място в магазина след оглед на живо
По всички сайтове , включително и официалният на Самсунг , го дават с 8Гб . Споменават и за Про модела с 16Гб , но за сега го има само в Китай. Наистина на някой може и да стигат с разширяване на паметта с транс-флаш карта , но имайте предвид че с новата версия на Андроид има някои ограничения за мястото на инсталиране на приложенията . Например навигационните програми след Андроид 5 не могат да се инсталират на външна карта , а те са доста обемисти. Например картите на Европа на Sygic са над 5Гб. Да не се чуди някой после защо няма място. Аз затова си поръчах Lumigon T3 със 128Гб
Проверено - минах през ТП и го разгледах - с 8Гб е .
Този пост е редактиран от bisval; 17-06-16 в 14:40.
Здравейте отново колеги, дано не съм ви омръзнал. Едно последно питане и утре към магазина трябва да го спазаря.
Днес ходих да разгледам двата телефона който си харесах Samsung J5 но и Lenovo P70 и двата ми харесаха но ми хареса и новия модел на леново:
Lenovo K5
Lenovo K5
Lenovo K5
Екран 5.0 HD IPS
Резолюция 720 x 1280
Камера 13MP/5MP
Операционна система:
Android OS, v5.1 (Lollipop)
Четириядрен 1.5GHz + четириядрен 1.2GHz
Вътрешна памет:
16GB
RAM памет:
2GB
Батерия [вид/mAh]:
2750 mAh
Метален корпус, Двусимов телефон
Добре звучи на хартия. Само, че тези два процесора може ли да се окажат нещо проблем.
Телефона е нов модел и не мога да намеря мнения за него.Искам ако може да чуя вашите мнения за телефона и съпоставка с горните два.
Може ли да рискувам с нов модел или да заложа на старото и изпитано. Цената е почти същата с горните два , съвсем малко по-ниска но, това не е от значение.
Благодаря ви, предварително!!!
какви 2 процесора бе човек...8-ядрен Snapdragon 415.
Няма проблем с процеосра, след като ти харесва най-много след виждане наживо - взимай него