Виж Huawei Honor 4C - доста е добър.
Жена ми ползва LG Magna, доволна е.
Нулеви проблеми, приличен външен вид и много як калъф с кръгло прозорче.
Чудесен дамски телефон - трагични параметри, но на кой му пука.
От китайските марки, за толкова пари може да се намери изтребител, в сравнение с тази каручка, но всяка от тях изисква малко повече внимание, отколкото средностатистическа дама би му отделила според мен
Ако взимаш Магна - задължително с оригинално калъфче, според жена ми, в него е 80% от стойността на телефона, факт че и на мен ми допада...
Elephone M3 - топ смартфон с алуминиев корпус, 21MPx камера и Helio P10 процесор
Чудесен смартфон - 21MPx камера, нов чипсет, изцяло алуминиево тяло, USB Type-C конектор.
Флагман на ниска цена.
Вижте Elephone M3 - SetCombG.com Preview
ASUS Zenfone Max - смартфон с 5000mAh батерия, Gorilla Glass 4 и лазерен автофокус
Asus Zenfone Max е красив смартфон с огромна батерия и Gorilla Glass 4 защита от реномиран производител.
13-мегапикселовата му камера е с 5-компонентен обектив, лазерен автофокус и Dual Led, Dual Tone светкавица.
Предлага се официално в България, с 2 години гаранция и безплатна, бърза доставка, както при плащане в брой, така и на лизинг.
А за участниците във форума има специален подарък - код за 20лв отстъпка!
Вижте кратко превю на смартфона за да се ориентирате какво да очаквате
Чудих се в кой раздел да го пусна ама ...
Revealed: Can Motorola’s 'shatterproof' phone survive a 1000-foot drop?
Cubot X11 - ултра тънък смартфон от метал и стъкло с ip65 защита от намокряне
Cubot X11 е много красив, ултра тънък смартфон със защита от влага.
Силата на модела е в неговия дизайн, използвани материали за корпуса, качеството на изработка и добрата камера
Слабите му страни са липсата на 4G модул и поостарялата платформа и операционна система.
Вижте Cubot X11 - SetCombG.com Preview
Убеден съм, че това е най-добрия избор в този ценови клас, предстои да видя дали наистина няма поддръжка на 3G 900MHz както пише в магазина (на други места пък пише, че има) и ако няма, дали това се отразява силно неприятно в България.
Ще пиша като пристигне впечатления на живо.[/QUOTE]
Интересно. Аз ползвам Le1 X600, от около 4 месеца, съмнява ме радиото да е различно, макар че и руснаците не споменават за 900MHz на 3G при 1S....от друга страна единия е със сони камера другия е със самсунг.........абе да се похвалиш като дойде.
Очаквам го днес, утре, но ще имам време за разцъкване чак уикенда.
Не ме притесняват вече особено 900-те MHz - в XDA Developers има хубава тема за модела и е даден ъпдейт на фирмуера, който активира честотата ако случайно е изключена.
ПП - доволен ли си от Le1 X600 след толкова ползване?
Определено съм доволен, размер, камера, GPS, дисплей, телефония, интернет....засега всичко работи прекрасно. Минуса му според мен е операционната му система, интересна, различна но много претрупана с китайщини. Батерията на средно ползване (ползвам неограничен интернет и разговори) държи 2 дена, ако цъкаш на игри е друга бира, ама аз нямам тоя навик.
Samsung Galaxy S6 Edge 340$ в aliexpress по случай новогодишните им празници.
Извинявам се, Galaxy S6 920F e 340$, Galaxy S6 Edge G925F e 420$, което пак си е оферта, ако някой не го бърка това, че са refurbished.
Да не си се объркал със S7 Edge
https://drive.google.com/file/d/0B64...ew?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B64...ew?usp=sharing
Refurbished от AliExpress, а мерси!
Ей, човек да не се обърка или се опита да е полезен.
Original Samsung Galaxy S6 Edge G925F G920F Mobile Phone Octa Core 3GB RAM 32GB ROM LTE 16MP 5.1"inch Android 5.0 SmartPhone-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Напротив, просто имайте едно предвид, че купувайки от майната си, съществуват рискове. Особено пък ако става въпрос за скъп продукт. Говоря от личен опит.