Този пост е редактиран от tony34al; 01-11-17 в 08:26.
https://www.gearbest.com/cell-phones...021.html?wid=4
Почнаха хубавите оферти - Xiaomi Mi Note 2 за $300...
Винаги е бил много по-скъп. Супер готин телефон
Кой е най-добрият телефон, който може да се купи в момента за около 150 долара?
1.Note 2 обаче е китайската, а не глобалната версия. Ще работи ли 4G на 800Mhz в Европа и 900 MHz в България, не мога да се ориентирам кода BXX на кво в МХц е равен?
2.Между Note2 и Axon 7 и (ZUK Z2 PRO )кой е по добрия избор,
Note2 бил със слаба камера и посредствен дисплей?
Ванко мисля че Xiaomi Redmi Note 4x 3/32 3/16 или чакай за Vernne Mix за 160
Този пост е редактиран от bambam2k; 05-11-17 в 00:39.
Няма такъв.
Откъм изработка повечето китайци се справят много добре и силите са изравнени. Следват другите два основни фактора при избор на смартфон в днешно време според мен. Батерия и камери. Там вече навлизаме в едни води, където някои имат предимство при батерия, а други в камери с големи условности. В средния клас повечето снимат прилично през деня, но смрачи ли се почти всички са един дол дренки.
Та, на теб кое ти е приоритет?
bambam2k, ако липсата на осветеност на навигационните бутони не ти пречи отнасяй ZTE Axon 7. Може би отстъпва само с батерия на Mi Note 2.
Този пост е редактиран от gnf; 05-11-17 в 00:42.
Опредено има две версии на Mi Note 2. Но почти без разлика в цената силите са изравнени ( за 50 лв разлика се чудя)
Global version
FDD-LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B13
/ B17 / B18 / B19 / B20 / B25 / B26 / B28 / B29 / B30
TDD-LTE: B38 / B39 / B40 / B41
TD-SCDMA: B34 / B39
WCDMA: B1 / B2 / B4 / B5 / B8
GSM: B2 / B3 / B5 / B8
CDMA: BC0 / B1 / B10 / B15
Standard version
FDD-LTE: B1 / B3 / B5 / B7
TDD-LTE: B38 / B39 / B40 / B41
TD-SCDMA: B34 / B39
WCDMA: B1 / B2 / B5 / B8
GSM: B2 / B3 / B5 / B8
CDMA: BC0
Announced: 2016 October
- - - - - - - - - -
Ми МИКС за 479.11$ добра оферта ли е?
Някой код за MI MIX няма ли?
https://www.gearbest.com/cell-phones...689.html?wid=4
Uhans A6 - евтин 3G смартфон с голяма батерия
Uhans A6 е бюджетен смартфон, с основни плюсове ниска цена, голяма батерия и модерна операционна система.
Недостатък е липсата на 4G модул, но пък цената от 150 лева компенсира напълно това.
В момента е наличен на склад в Европа, което гарантира бърза доставка, без плащане на допълнителни данъци и такси.
Повече информация в SetCombG.com >>>
Този пост е редактиран от tony34al; 06-11-17 в 09:32.
Mi Mix има проблем с авангардния високоговорител горе...
Моделът е истинско УАУ, не бих го сравнявал с OnePlus 5, защото е изкуство. Керамика, пълня липса на рамка отгоре, което никой друг не е правил, уникален външен вид.
Но... има и немалко недостатъци като високоговорителя, посредствена камера. Все пак, това е телефон, отличаващ се от всико друго. Ако ти е на сърце...
В Mi Mix 2 са изчистени повечето проблеми на Mi Mix, но е и загубен част от чара на първообраза, естно, не знам кой ми е повече на сърце.
Благодаря , One+5 ми е на сърце отдавна
ще чакаме още
11.11 е скоро
после Коледа
после изложението на новите модели
после 3-4 месеца цената на вече стари да се нормализира
после и да са на промоция
и с едно купонче
и т.н.
горе долу ей сега му е времето
=-=
Та като стана дума за One +5
GB 500
https://www.gearbest.com/cell-phones...559.html?wid=4
GeekBuying 475
https://www.geekbuying.com/item/OneP...ay-379084.html
няма ли за него някое купонче
къде да видя
500 Долара добре ли за него , само уж 13%)
Този пост е редактиран от bambam2k; 06-11-17 в 12:02.
Elephone S8 е симпатичен телефон, но има доста ниска яркост на екрана, около 260cd/m^2 - на слънчева светлина при такава яркост трудно може да се види нещо. Батерията също се представя не много добре - въпреки ниската яркост, екранът явно си казва думата, предполагам главно заради големината си и високата резолюция (2560х1440). Тук има доста подробно ревю на този модел, 10 страници: DeviceSpecifications - Elephone S8 Review
Резултатите при теста на батерията (browsing, 3D, video) са едни от най-ниските, които съм виждал сред тестваните им телефони.
Този пост е редактиран от diminished7th; 06-11-17 в 14:43.
Здравейте на всички, вече достамесеци следя темата и се каня да си взема нещо.Мисля че моментат настъпи и понеже започнаха добрите оферти се спрях на два телефона, кото приоритет ми е батерията и голям дисплей понеже гледам livestream - ве през повечето време , а това цеди яко батерията.Та дилемата ми е дали да е Xiaomi Mi Note2 или Xiaomi Mi Max2, като първия е с по малък екран а вторият е с доста по-голям, и двата имат добри батерий и в момента са на добри цени.Какво бихте ме посъветвали относно тези два модела , като се има напредвид ,че ще се ползва за гледане на преки спортни предавания.
Разликите най-вече са в големината на телефоните(дали по-големия ще ти е удобен за носене) и дисплеите-единия е по-голям,другия AMOLED.Аз лично бих предпочел втория(note2),но е трудно да се даде съвет поради различни предпочитания.Първия пък има по-добра батерия-126 h endurance rating/с/у 92 h.
https://www.gsmarena.com/compare.php...&idPhone2=8014
Румънците нещо ме хвърлиха в размисъл, не мислех да давам повече от 400лв ама HTC10 за 750лв...