Около месец ли е ползван?
На 10 февруари пристигна. Точно 30 дни
Моля без повече спам по офертата. Съзнавам, че аз го започнах, за което се извинявам
Да продължим темата с обсъждане на модела, а ако някой има интерес - да пише в темата за продажба.
За да намаля и там спама - цената е непоклатимо твърда за момента. Ако десетина дни няма интерес, тогава ще помисля дали да я свалям или синчето да се обзаведе по-добре с нов смартфон.
Здравейте обмислям покупка на този телефон от brosbg ,който уж е без китайските приложения ,но първо се нуждая от мнения дали си заслужава този модел или не аз предимно много не играя на игри и не снимам много ...интересуваме дали изработката е читава и как се справя от към бързина ? като гледам снимките в темата доста излишни приложения има ако това са с които е закупен... Иначе в момента съм с samsung galaxy core prime 4G но не съм напълно доволен искам по голям екран по добри цветове и добър хардуер с плавна работа на androida . Аз се двуомя между Letv 1s x500 и Meizu Metal кой от двата е по добър?
Изработката е отлична, но телефона в ръката стои хлъзгав. Направен е като айфоня, от здрав алуминиев моноблок с фиксирани с болтове компоненти за метала. В допълнение има стоманена пластина midframe, затваряща компонентите в метална клетка. Върху пластината ляга екрана. Тази конструкция е учудващо добра за компания с една година опит и няма нищо общо с псевдо металните телефонни на големи призводители, като Huawei например.
Е къде видя в темата излишни приложенияСнимките са от моя LeTV, който е с моднат, изчистен от излишни фирмуер...
Брос им звънни и ги попитай кой фирмуер са сложили. Надали си играят на ръка да чистят китайската плява, просто флашват с някой от популярните къстъм фирмуери.
Питай и на коя версия на официалния е базиран техния - не препоръчвам под 09S и имай предвид, че смартфонът след като е префлашван губи автоматичните ъпдейти.
Не прави сравнение с Meizu Metal - LeTV еднозначно е по-добър, а названието на Мейзуто е редно да е псевдо метал...
Хмх, в момента съм с LeTV и S7 Edge за тестове едновременно - трябва да хванеш Еджа за да разбереш какво значи хлъзгав
Това е основната причина да се колебая в момента дали да сменям Летв-то с Едж, калъфи не ползвам, няма и да започна, а без калъф е...