А така ! Честито ! Казах , това е телефон за хора с вкус и ... пари , които не човъркат непрестанно нещо си ...
А така ! Честито ! Казах , това е телефон за хора с вкус и ... пари , които не човъркат непрестанно нещо си ...
Добре дошъл в клуба! То така се почва, iPhone, после iPad, после MacBook Air/Pro и накрая се довършваш с един iMac и разбираш как "ограничената" платформа въобще не те ограничава и колко хубава е всъщност затворената екосистема.
Че за какво живеем/работим ако не може да се поглезим? Аз съм на 43 и също не спадам в групата на младите но пък обичам да си угаждам![]()
Вчера се поглезих с един 50 инчов тв., иначе съм небрежен към телефоните- на последния скъп такъв му смених дисплея за 260лв. след изпускане и от тогава пазарувам от китайците доста прилични телефони до 300-350лв.Няма какво да им треперя.
Според мен си направил правилния избор, човече. Аз от вече 10 години съм фен на марката, взех си още първия модел и оттогава насам използвам само iPhone. Средно работя с 1 телефон около 4-5 години, доскоро бях с 5-ца, а от няколко месеца и аз съм със 7. Нямат грешка!
Един приятел сега си търси някаква добра/издържлива/евтина батерия за Iphone 4s, от БГ може да си купи, но от ebay/aliexpress ме помоли да му търся, та ако някой знае някаква читава - моля да ми съобщи?
iPhone 8 vs iPhone 7: Should you upgrade? | Trusted Reviews ... нещо ми се губи смисъла от тоя "8" ... освен да съберем пак едни пари... виж юбилейният iPhone X си е друга бира ... ама и цената си я бива .
Този пост е редактиран от svetlio1; 13-09-17 в 00:34.
Мда...няма да счупят рекордите по продажби на 8-цата тази година.Ако ще се дават толкова пари, по-добре да се пазарува iPhone X.
Препоръчйте ми проверен сервиз за смяна на стъкло и рамка на Iphone 6s plus.Днес се запозна с гравитацията.
Засега намерих това Сервиз за смяна на счупен дисплей,тъч скрийн или стъкло на GSM
В Пловдив има доста сервизи,но всички ги прашат на двама да ги правят.
Единствено при изгорял процесор ,платка ги прашната в Стара Загора на някакъв пич.
За стъкла ,говорители, камери,батерии нямат грешка.
Мойте ги чупя постоянно.
Лошото е ,че последното изпускане на 7 дата беше в локва и се намокри и изгоря нещто вътре .Сега е в стара Загора
да питам някой вече с Х дали има и евентуално отзиви?