И аз това питам ,може и Стара Загора,така и така ще го пращам по куриер. Ирония или не падна на слизане от колата след като днес се върнах точно от Стара Загора.
И аз това питам ,може и Стара Загора,така и така ще го пращам по куриер. Ирония или не падна на слизане от колата след като днес се върнах точно от Стара Загора.
В Пловдив мога да кажа за стара Загора моя майстор ми го прати
В Пловдив е на руски
Ок ще бъда по конкретен.
Стефан се казва след мола посока кръговото точно преди него има магазинче ( жълто) с 2 стъпала отпред.
Зад магазинчето е пита .90% от магазините носят там телефоните за ремонт.
Като влезете в магазина питайте за ремонт на дадения телефон.
Човека отпред минава в задната стая и пита за цена.
Аз се познавам с него и ми ги прави на момента .В повечето случаи ще ви кажат елате след 2-3 дни .
А телефон за връзка, все пак не ми се пътува 700 км до го занеса и 700 да го взема.
Имам му телефона ,но не мога да го дам.
Кажи какво искаш да смени ( цвят) и ще го питам за цена .
Ако те устрива може да дойдеш и ще го оправи докато изпием по кафе.
Само с това мога да помогна .
Стъкло и странична рамка , цвят златист ,6S plus.Мога да го пратя на приятел в Пловдив да му го донесе.
Този пост е редактиран от ccankov73; 20-11-17 в 01:36.
Да използвам тази тема.Чудя дали да спестя 200лв от коректен сайт както се казва или от официален вносител пак чрез онлайн покупка но с 200лв отгоре за един и същ телефон.Гаранцията разбрах,че е 1 година международна,втората година е от този който продава телефона.То всичко е на късмет с техниката ,но този сайт и фирма дали ще го има след една година и ако го има ще направили нещо ако се повреди телефона.Ще ми кажете като има касов бон и попълнена коректно гаранция ще си търся правата през КЗП.Но това си е направо тото.Ето двата сайта от които съм се спрял с конкретният телефон.За покупка от ОЛХ за такава голяма сума съм много резервиран нищо че пише че е още в гаранция и така нататък.
Този е официалният вносител https://icornerstore.bg/bg/iphone-7b...t-rozovo_zlato
Този на коректният сайт както пишат.http://allgsm.eu/apple-smartfoni/30-59-apple-iphone-7-32gb.ht
Здравейте! Имам един проблем с iPhone 5s, втора употреба. Купих го преди няколко дни. Телефона работи перфектно, с едно малко изключение - часовника показва каквото си иска. Като го настроя ръчно от <Settings> стои на часа на който съм го настроил, като от време на време се премества с една-две минути напред или назад. При задаване на автоматично настройване, излиза някакъв час и пак така стои, като отново се сменя отвреме на време с няклоко минути. Като го купих си беше върнат до фабрични настройки, без пароли и т. н. Ъпдейтна се до версия на iOS 11.4 и в момента е с нея. Всичко останало работи перфектно, само часовника. Къде може да е проблема? Четох из нета по форумите за този проблем, но никъде темите не стигат докрай и не става ясно каква е причината и решението му........
Дано не съм лош пророк, но при 5/5c/5s имаше проблема с дефектиране на кристала който се грижеше за точноста на часовника. Ако съм прав, ще трябва сервиз.