Това, че е Амолед и кой го е произвел - нищо не означава.
LG G5
Huawei Honor 8
HTC 10
Друг
Това, че е Амолед и кой го е произвел - нищо не означава.
... няма значение, просто зададох един въпрос от чист интерес и определено не очаквах, че той би провокирал такава настървеност.
В случая си прав, държа се надменно, мисля, че е взаимно
Защо - защото няма реална преценка в мненията ти. За да не се впускаме в широки дебри:
Черно на бяло си написал предимство в камерата. Това е абсурдно, камерата е по-зле даже от на 950XL, камо ли от на новите флагмани. Има ли толкова пристрастна грешка в мнението ти, подплатена с две удивителни, то се обезценява и не може да се разчита на него.
Питаш къде изостава Win, подобен въпрос отново показва пристрастност, оценката на здравината и екстрите ти си знаеш как я калкулира...
ПП - Това, че си държал много флагмани не гарантира, че си държал смартфонът, който ти е харесал и чиито предимства изтъкваш
Допреди няколко седмици това беше невъзможно, защоото тестовата бройка беше в офиса ни, след това наистина може и да си го взел. На практика - имал ли си пряк досег с HP-то?
Хммм, че това, плюс снимките са основни функции на един смартфон - обиждаш се от надменност, а с това мнение я демонстрираш към почти всички потребители...
Съжалавам, целият ти изказ е подобен - пращаш ме да разглеждам спецификации за да се съглася с теб, имаш категорични становища, а после се обиждаш, когато получаваш същото в отговор
Аз не се смятам за "специален" юзър, това е твоя привилегия. Просто имам самочувствието, че съм имал близък допир с много, много модели и мога да си дам мнението, като вярвам, че в голяма степен то е адекватно.
Да кажеш, че камерата на 950XL е зле - Сори, ама май нищо не разбираш от камери!
За мен спора е приключен. Ти просто си влюбен в марката Samsung и това ти пречи на обективността при спора!
Казах вече - Сложи снимки от прехваления Samsung, и ще се убедиш, че камерата му не блести чак толкова, колкото го изтъкваш!
Ето снимка от S7 edge https://s13.postimg.org/fo04zy1v9/20160803_203035_1.jpg
Още една: https://s17.postimg.org/nvjifgz1p/20160731_202330_1.jpg
В RAW формат да ти направя ли?
Този пост е редактиран от biro; 12-11-16 в 18:00.
Самсунг от високия клас и айфон имат най-добрите камери. Това целия свят го знае. Гледайте ревюта в ютуб.
Аз бих препоръчал мото x, какъвто имам и е супер. One + 3 също е много добър телефон. Четете им ревютата в phone arena. Тези пичове работят от Варна.
Мисля тези дни да си взема Asus Zenfone 3 ZE520KL на теб ще ти хареса Asus Zenfone 3 ZE552KL ,един бърз тест в магазина не е излишен.Сега съм с Асус и съм предоволен.Не знам някой тук сблъсквал ли се е с Асус и има ли наблюдения върху новата серия.
Току-що видях темата и гласувах с "друг". Бих предложил на колегата thais да хвърли едно око и ако има възможност да си поиграе с LG V10. Да модела е от 2015 и цената му (в България) ми се струва неоправдано висока (~900 лева) но бих казал че в изредените изисквания от пост №1 е описан точно този телефон.
Имам наблюдения от първа ръка - моя син е горд собственик на черен вариант от около половин година (мина на него от LG G2) и няма никакви забележки. Много ми харесват външния вид, тежестта и тактилното усещане в ръката, и по тези показатели V10 ми е фаворит. (обаче не харесвам Android, ползвам Windows Phone, даже е 8.1 и не възнамерявам да го сменям)
Те така....
С предната камера ли си я направил? Не е лоша.
За снимки, правени привечер - толкова. Без да претендирам, че мога да снимам добре, просто вадя от джоба и щракам набързо.
Много маже тази лумия.И резолюцията една... никаква, не мога да видя какво пише в долната зелена част на етикета на загорката и дребния шрифт в долната част на кибрита.
Як коментар - хубави са но нищо особено....
Нормално е да са такива, все пак това е телефон, а не DSLR.
Само че... какво прави към него прикачена размазаната снимка на Загорката?
Няма някакви неприятни условия, светло е, естествена светлина... какво трябва да покаже?
А снимки от S7, ето малко и от мен:
![]()
В този форум е забранено категоризирането на чуждите мнения като глупави.
Въздържай се от обиди при участието си.
miod. edit
Този пост е редактиран от Momchil; 22-11-16 в 08:01.