Айде стискаме палци за Розберг, след като нашите любимци се издъниха този сезон Бърза писта, дано станат интересни изпреварвания. Ще има ролетка и с гумите...
Мда, Чеко успя още в първата обиколка да тресне двама...
Айде стискаме палци за Розберг, след като нашите любимци се издъниха този сезон Бърза писта, дано станат интересни изпреварвания. Ще има ролетка и с гумите...
Мда, Чеко успя още в първата обиколка да тресне двама...
Този пост е редактиран от pilot; 02-11-14 в 23:12.
Ферари обявиха, че Фернандо Алонсо напуска отбора след края на сезона и на негово място идва Себастиан Фетел. Съотборник на четирикратния световен шампион ще е Кими Райконен.
Хроника на една предизвестена смърт...Напълно резонно Хамилтън спечели-и с оглед резултатите,и логиката беше на негова страна-беше по-бърз,по-добре настройваше колата!Особено след Спа като че ли Нико се обезвери!Не съм фен на Хамилтън-на Макларън и Уйлямс съм-,но не може да не признаем,че по-добрият пилот на Мерцедес победи!
Честита втора титла на Люис! Макар и не от любимите ми пилоти, не мога да не призная, че той е уникален пилот.
Завърши най тягостния шампионат от когато поне, аз гледам Ф1. Надявам се, колкото и наивно да звучи, че все пак някакъв здрав разум ще проблесне и Ф1 ще се върне към основополагащата си идея.
Тотално ми беше безинтересен шампионата тая година , даже почти не гледах последното състезание ( а и доста от останалите) - за пръв път от години! Дано догодина да мръдне нещо в тая Формула , че отива по дяволите .
Иначе честито на новия шампион , макар и изобщо да не съм му фен .
Честито на Хамилтън!
Докато продължават да налагат ограничения ще досъсипят Ф1... Това ми беше най-скучния сезон който съм гледал!
Ето, че сезон 2015 вече започна! И отново Хамилтън... ще брадясъм с него вече. Нямат стигане мерцедесите! Ферари се завръща но имат още какво да свършат за да са поне малко конкуренти на първите. Ако Макларън-Хонда не оправят нещо спешно езък за Алонсо - от трън та на глог се получава с кариерата му!
Най-интересното от състезанието беще появата на Арнолд Шварценегер.
Е, той един си заби предницата в гумата му...Така, като гледам Мерцедес и тази година ще се състезават по между си
Е причините са различни но все с ляво задно колело... Карък му е това колело!
Иначе фераритата летят - радост за окото ми и така като гледам отиват към победа и може би мерцедес да гризнат най-накрая дръвцето!
- - - - - - - - - -
Хамилтън не може да си сдържи нервите вече - не са свикнали да имат конкуренция! Евала на ферари правят феноменално състезание!