ко речи ? някой май не е гледал квалификацията .. вторите са пак половин до една секунда на обиколка назад от първите ,за останалите да не говорим .. днес 5тия беше на 40-50 секунди по едно време
ко речи ? някой май не е гледал квалификацията .. вторите са пак половин до една секунда на обиколка назад от първите ,за останалите да не говорим .. днес 5тия беше на 40-50 секунди по едно време
Квалификацията не е точния пример за това как ще се държи колата на повече обиколки в състезателен режим...
Ако държите да гледате състезанията с бг коментар, може да го направите през seirsanduk.
Дали не видяхме първата победа на новия Шумахер/Сена ...? Уникален , още миналата година писах, че ме кефи - дано продължи да се развива по същия начин !
Не! Никога не съм ги харесвал сравнения от този тип! Сена и Шумахер са легенди и неповторими сами по себе си!
Иначе и на мен ми хареса малкото, но тепърва има да яде хляб и "шамари"...
Фераристите за пореден път се изложиха Приказки как щели да се борят с Мерцедес...смЕх. Те с Редбул не могат...
И въпреки, че харесвам Фетел, пак ме издразни...К'во иска от Рикардо, да му пусне мигач ли!? Райконен си кара айляшката 20 обиколки и не направи един опит за изпреварване на Верстапен...
Този пост е редактиран от pilot; 15-05-16 в 18:30.
Ей, пак алтернативни стратегии или хитрата сврака с двата крака...Тъкмо се зарадвах на старта и хоп 11-та обиколка...
Не го харесвах още като го толерираха за сметка на Алонсо (и това им изяде главите де , щото Алонсо можеше да е шампион) , а след днешната простотия хептен ми противен тоя Хамилтън .
Коя точно простотия имаш предвид, щото аз освен простотията на Бритни, друга не помня....
И аз въобще не съм фен на черния, но в случая Росбърг си получи заслуженото.
Ми аз доколкото видях черния сви пред съотборника си и той го удари - и двамата бяха засилили и спираха възможно най-накрая. Простотия си е атака в последната обиколко на съотборник пък кой каквото иска да мисли - най-хубаво щеше да ми е и двамата да отпаднат (пак) белким накрая им влезе нещо в главите .
Ами Розберг нямаше намерение да завие, докато Хамилтън не излезе извън пистата. Ако искаше да спечели, можеше да го направи, но явно не му стискаше да влезе в завоя нормално. Предпочиташе и двамата да не завършат, отколкото да рискува със загуба. Но явно не му се получи...
Алонсо завърши ! Даже и точки взе , а още по-голяма изненада е , че и двете Хонди завършиха
Супер състезание стана днес .