Идеално ... - младежа (Верстапен) пак ме изкефи , въпреки допуснатата грешка , като ми се струва ,че не само той беше виновния .
Много добре се получи - Розберг грабна победата и Фетел намаза... Да се върне интригата малко!
всичко това е умишлено .. Ф1 отдавна е един театър за пари аз се убедих окончателно когато преди години Райконен грабна титлата в последното състезание ,тогава по прозорливите изкараха по няколко стотин хиляди евра залагайки 20-30к на него .. сезона тая година започва и се очертава много скучен ,за това се правят такива наивни "грешки" ,поне между първите 2ма да се запази интрига ..
тактика .. първите са много напред и няма интрига ,за това сега ще има серия от лош късмет да се върне интригата ..
Колеги,има ли някаква яснота коя българска телевизия ще излъчва Формула 1 през 2016 или изобщо няма да има такава?!Доколкото си спомням,Диема Спорт имаше права само за 2015!Остана по-малко от месец до първия старт,а пак ще чакаме май до последния момент да се изясни!
Няма кой друг освен Диема, макар че официално няма нищо досега.
Само дано не е пак тази омразна Диема... 4 лв. на месец заради едно директното излъчване на Ф1 ми идва дразнещо...