Когато във футбола се разчита на късмет, се случва това с грандовете ни (от които съм меко казано разочарован). В Лудогорец има колектив, хлапетата са надъхани да играят и творят история. Дано продължи дълго.
Когато във футбола се разчита на късмет, се случва това с грандовете ни (от които съм меко казано разочарован). В Лудогорец има колектив, хлапетата са надъхани да играят и творят история. Дано продължи дълго.
Малко ме беше срам, че трибуните са празни - не го заслужават това момчетата!
Не може ли да няма левски-ЦСКА, а да има българи - юнаци!!
??? Естествено, че не може. Това е футбол на клубно равнище и както изказах мнението си по-рано - този отбор, както и Литекс е обречен.
Не разбирам идеята да изпитваш срам... В клубния футбол няма национална принадлежност. Преди години, Левски падна от 10 малки негърчета, които по случайност играеха в неособено популярен белгийски отбор.
Сега има регионален отбор без традиции, но с пари, в който играят други 10 малки негърчета.
Връзката на Лудогорец с България... не е силна, един добър вратар и един крайно некадърен капитан, който понякога, ако няма червен картон играе за цвят (бял).
Това не може да се случи в отбори с фенове - Левски, ЦСКА, Ботев - там и 20 да са негърчетата... те са отбора, половината България го обича, другата половина го мрази, лошо няма.
Докато Лудогорец... 100 човека ги обичат, на всички останали не им пука за тях. Няма и да им запука особено, да не се лъжем.
Стискаме палци, защото няма за кой друг, но да ги заобичаме и да почнем да ходим на мачовете им - пълен абсурд, невъзможно е да стане.
Стават голям, обигран отбор. Взимат победи без да е ясно, че са по-добри.
Дано имат късмет на жребия - без очевидно силни или руски отбори и можем да продължим още малко по-напред.
Уникални!
Няма да коментирам съдията, дузпите и картоните, но Лудогорец е истински фактор в турнира. Всеки, който не ги приема като такъв и подхожда лежерно ще гризе дървото.
Да не изпадаме в еуфория де, Лацио е голям отбор, независимо от моментното състояние. Има още един мач, дано не стане издънка.
Ти да не почна да си променяш мнението за Лудогорец?
Изключително ми е приятно!
Този отбор досега няма крачка назад откакто е създаден. Дано да продължи в същия дух.
дори с моя клонящ към нула интерес към футбола, снощи бях изумен от класата, която показа лудогорец
бях се настроил за поредната пародия, състояща се от неадекватно лутане по терена, а гледах нещо наистина на европейско ниво
браво на тях!
Не... Играят чудесно, този сезон са единствения БГ отбор, който играе в чужбина, но в дългосрочен план си остават недоносче без история, фенове и сериозно бъдеще. Изкуствен отбор, който е приумица на един богат човек.
Което не пречи да им се радвам в настоящето, когато постигат подобни грандиозни за нашия футбол успехи.
Ко'стана Баба???
Лудогорец мачка наред без да подбира- ПСВ Айндховен, Лацио... да заповядат следващите!
Левски, ЦСКА пълна помия...Само лигавене, играчите им играят като нашмъркани и "лягат" за фалове и дузпи като професионални актьори... Поне да бяха актьори за това стават!
Да вкарват голове не стават!
Излиза че горе -долу вица за 'свикването на играчите им е верен- един от Ялта, друг от Най-клуб...
Мачкайте Лудогорец, мачкайте наред !
Този пост е редактиран от justify; 26-02-14 в 18:31.
Да изчакаме още 2 дни за мачкането на Лацио...
Че и нещо стадиони пълнят .... и хората почват да ги харесват.
Дано да продължат момчетата в следващия кръг, но според мен реваншът ще е много по-тежък от първия мач.
Какво ще кажете А???
Кога за последно столичен клуб е правил такъв мач като този на Лудогорец с Лацио?!!!
НАПРЕД!!!!