Започвам да пия предварително хапчета за мачовете на Гришо.Другата дилема е:да не го гледам(ама няма да стане).
Започвам да пия предварително хапчета за мачовете на Гришо.Другата дилема е:да не го гледам(ама няма да стане).
Толкова за тоя турнир ... айде към Мексико .
Честито , Гришо загуби куп точки с безлична игра ...Само дето разходи фланелката си по корта. То да не се окаже, че и в Мексико ще е същото.
Този позитивизъм ми е максимума който мога да дам. Бих искал да напиша още негативни неща, но ще разпаля излишни страсти.
Има нещо което го тормози,треньора го няма на две срещи,ракетата-обезличена,годеж с Мичето-не знам??? На снощния мач видяхме един съвсем различен Григор. Паднал или победил ние си го обичаме защото той си е нашият Гришо.
Надявам се да може да си защити титлата в Акапулко за да върви на горе!
Този пост е редактиран от FearMe; 01-03-15 в 20:19.
Това снощното тренировка ли беше или .....???
По-скоро черно тото. Почти бях сигурен, че е залагал вторият сет (коефициента беше 200:1)
...................................................................................................................................................... ......................................................... е, дано това е дъното.
Иронизирах, но някой ме редактира тогава. Щото и аз като напиша това, което виждат очите ми, шефа на темата почва да пръска слюнки.
Този пост е редактиран от Tommorow; 26-02-15 в 03:22.
Самочувствието взе да идва множко. Едва ли не Гришо очаква съперниците сами да се бият, а пък то кво стана...