Ако мернеш Маша, пусни една папарашка снимка
Ако мернеш Маша, пусни една папарашка снимка
Абе поне много поздрави прати на Гришо, кажи му че целият форум вика за него. И да не забравиш байракът
Май ще спра да го гледам Григор. Винаги когато имам време и седна да го гледам прави простотии.
Нещо кофти тръгна мача ... дано се освести ,че само тук-там с по някой фойерверк не става .
п.п. Еми почна се с циганиите ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 17-04-15 в 14:27.
Ужасен първи сет Лазарус-викни му от трибуните на Гришо да вземе да му скъси разиграванията на тва франсе бе п.п.АМА каквото и да му кажеш - Монфис просто играе на 200 % от възможностите си за наше съжаление
Този пост е редактиран от martosblack; 17-04-15 в 14:39.
Въобще не е решил да не играе -бореше се,но нямаше ден днес.Освен това Монфис от вчера е направо в зоната-все едно някакъв бял ангел бдеше на черния Монфис последните 2 дни и с/у Федерер ,а днес и с/у Гришо.Т о не бяха филенца ,то не бяха линии...... Разбира се на може да не се отдаде заслуженото и на великолепната му игра от началото на турнира.Заслужено си е на полуфинал човека.
Какви "цигании" и какъв "извънземен късмет" на Монфис ви гонят само не разбрах. Монфис го сгази. По едно време показаха 100% успешен ретур на 1-ви и 98% на втори сервис на Григор. Това не става с късмет. Целия турнир досега играе превъзходно без "артистични" изпълнения. До средата на втория сет Григор демонстрира демодиран, дори грозен тенис. Дори аз, който съм привърженик на играчите от задната линия не го харесвам. Да, бори се, тича, дава всичко от себе си, но това не е тенис за нещо повече. В голяма част от времето бе на 2-3 метра зад основната линия, повечето удари бяха "подпираници" и сечене от двете страни. Така играеше Надал преди 10г., но той винаги е бил стабилен и не греши, а Григор направи огромно количество грешки. При 1-3 във втория опита да стане по-агресивен, но с толкова непредизвикани грешки няма как да стане. Може и да има някакъв проблем с ракетата, защото не е нормално да греши толкова, особено от бекхенд. Дори си личи колко е неуверен на моменти и не смее да натисне и само подсича. И пак греши.
В момента Григор по никакъв начин не е конкурентен за Топ10. Радвам се за победата над Вавринка, но очевидно той не е бил в кондиция. За съжаление май и доста от Топ 20 са му проблемни. Фонини е 28-ми.
Но като цяло спрямо предните турнири, тук е голям успех за него. 3 последователни победи и победа над Топ 10 (дори и при неадекватен противник).
Този пост е редактиран от VanDan; 17-04-15 в 15:07.
С тази игра на Монфис и маестрото се запъна вчера докторе.Ти гледа ли мача на Монфис с/у Федерер?Маестрото и той играе демодирран тенис навярно?Франсето го отвя и него.Хайде един път отдай и ти заслуженото на опонентите на Григор и стига го нареждай във всеки свой пост-то накъртва вече!
Аз написах, че Монфис играе превъзходно. Нито номера е правил, нито късмета му е помогнал само. Иначе Федерер беше конкурентен на Монфис. Мача бе на кантар. Имаше минипробив преднина в тайбрека на втория сет Федерер. Отделно Федерер никога не е печелил в Монте Карло. Моля те бъди и ти обективен. Истина ли е, че Григор играе доста дефанзивно, не води играта, а когато се опита да направи това много често допуска непредизвикани грешки. Срещу някои това минава, но срещу добрите, към които се стреми - не.
Нали Григор го представяме като суперталант и кандидат за Топ 4. Просто коментирам това, което видях. В интерес на истината и срещу Вердаско в не малка част игра по този начин както днес. Но Вердаско направи много грешки във важни моменти, а Монфис не. Просто добрите са в друга категория.
Монфис винаги си е бил "артист". Днес не е направил нищо фрапантно.
Марто ще се повторя:
За мача с Фонини казах ли нещо лошо. И с Вердаско имаше много добри моменти. Просто съм обективен с лек уклон към критичен, а ти по-скоро оптимистичен за бъдещето.
На екрана показаха само след първите 3 гейма - 10 непредизвикани на Григор. След това сигурно 3 пъти по толкова още имаше. Факт ли е, че в голяма част от мача, Монфис беше по-агресивния играч и Григор главно се защитаваше. Факт ли е, че когато опита да смени ритъма в средата на втория сет, отново направи много грешки и стана неуверен. И Монфис игра супер, и Григор показа неговата си игра в момента. Толкова си може момчето сега. Няма нищо срамно. Бори се, раздава се, не го обвинявам за нищо.
Сега проверих - само първия сет Григор е имал 22 непредизвикани грешки.
Този пост е редактиран от VanDan; 17-04-15 в 15:33.
И къде беше ,,кантара '' м/у Монфис и Федерер ?Монфис си го би в 2 сета вчера.Верно втория с тайбрек,но в два сета ,а не в три и последния да се реши на косъм.Аз нищо такова не видях.Наистина Гртигор се представи по-зле от Федерер днес,но такива генерални заключения -не бил за топ 20 ,не бил за еди къде си..... Аз отлично знам ,че Григор не е в топ форма в момента.Има слабости и в тактически ,и в технически аспект.Днес обаче дори да бе с едно ниво отгоре и да бе играл по -агресивно пак нямаше да победи Монфис.ТОзи френски тенисист има огроме потенциал и го е доказвал в миналото не веднъж.Великолепен атлет е и само множеството контузии не му позволиха да е в първите 10 на света години наред.Играхме 1/4 финал на мастърс,победихме Фонини,Вердаско и Вавринка,ама той последния не бил във форма вчера-ми да е бил.Днес бяхме свидетели на същото като вчера,но с обратен знак.Аз лично съм доволен от представянето на Григор в този турнир!
Ти кажи колко играча от Топ 20 Григор е победил тази година. За това си позволявам да коментирам какво е нивото му конкретно в този момент и от началото на годината. Ето статистиката му за 2015г. Всъщност няма и над Топ 30. Първият е сега Фонини - 28-мо място и Топ 10 Вавринка. Мисля, че съм обективен. Не плюя никого. Коментирам факти. Ти си заклет фен. Обичаш си го, като "родител" и критиките към него ги приемаш едва ли не като лични обиди.
За трети път ще ти напиша - аз също съм доволен от представянето като цяло на Григор този турнир. Признавам, че мислех, че ще бъде едно ниво (като игра, а не резултат) по-добре на клей, но и за това не е късно. Има още 2-3 турнира и Гароса.
Този пост е редактиран от VanDan; 17-04-15 в 15:53.
Знаеш ли докторе-няма да ти казвам колко играчи от топ 10,топ 20,топ 30 е победил .Според мен не си обективен.Айде сложи си сега ръката на сърцето и ми кажи,но честно ако Григор бе спечелил този мач ,бе спечелил и полуфинала с/у Бердих ,но бе загубил на финала да речем от Джокович и срещата бе протекла като днешния мач какво щеше да напишеш тогава?Дали че се е представил добре на турнира или ,че е играл демодиран тенис и е загубил.Това че стигна на 1/4 финал от мастърс турнир е нещо все пак-особено с оглед на това,че не играе най-добрия си тенис в момента и е очевидно ,че сменя много неща в играта си .Вероятно и тренер включително П.П. Сега видях и допълнението,благодаря Много добре знаеш,че не съм чак толкова ,,заклет фен '' на Григор.Аз също го критикувам и съм го правил не веднъжи и два пъти.Относно това колко и кой е побеждавал през 2015-хайде нека пилците да ги броим наесен,че сега е малко раничко наистина.
Този пост е редактиран от martosblack; 17-04-15 в 15:58.