Страница 59 от 87 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,604
    #871

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    С малки изключения (първите няколко в ранглистата), има моменти при повечето играчи, когато нещата в кариерата не вървят. Аз никога не съм криел, че Гришо не ми беше любимец. Но в момента съм напълно на негова страна и не виждам защо трябва да бъде упрекван. Самият той е наясно с "лошото" си (спрямо миналата година и амбициите му) представяне и няма нужда и някой отстрани да му го повтаря. Ясно се вижда в очите му как страда и е разочарован след загуба. Както и преди, така и сега, това момче, както и всички други от първата 100-ца, тренира страшно много. Но в момента това са му възможностите. Дори с натрупването на неуспехи, напредъка, който имаше в психиката и увереността от първите 6 месеца на 2014г. отново изчезна. Но ако приемем, че е играч - Топ 20-30 и тогава представянето му е напълно нормално. Тогава всяко "избухване" ще ни радва отново. И Вавринка никой не го броеше до 2013г. за нещо особено. Багдатис и Цонга са стигали финал на ГШ, Вердаско стигна 1-2 полуфинала на ГШ. Гулбис, Монфис, Гаске, Симон също са имали техните избухвания. За мен нищо досега в кариерата на Григор не говори, че е на ниво Топ 5. Може да ни се иска, което и пресата го засили, но истината е, че не е показал постоянна игра, дори и миналата година за такива изводи. Това с "таланта" се говори постоянно за 2-3-ма млади играчи от всяко поколение.
    prismehulnik одобрява това.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    pleven
    Мнения
    855
    #872

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Да, съгласен съм с доктора, а и с Утрото.....Може би и нашата преса "пренавива"нещата,карайки такива , като мен, да очакват, че аха-аха..следващия кръг Гришо да спечели я Уимбълдън, я нещо подобно!

  4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #873

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Каквото ни е населението, каквото ни е мисленето,какъвто ни е парламента-който е хомоморфен модел на обществото,такава ни е и журналистиката-пълен боклук т.е.Аз нямам идея кой, какви очаквания има към Григор.Жалко е че за първи и сигурно последен път ще имаме такъв тенисист и той разбира се ще бъде оплюван и ще получава съвети от знайни и не знайни индивиди -че те пък и очаквания имали към него-а бе я да си.........
    justify одобрява това.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,604
    #874

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Ти пак се нервиш безпричинно. Аз не виждам никъде някой да отрича, че Гришо е като "извънземен" за българския тенис. Той е отличен играч и постигна огромни успехи. Дори не виждам и вече да е толкова оплюван. Но поне до момента не е това, което ти твърдиш - възможен Топ 3 и редовен кандидат за титли от ГШ. Да, факт е, че повечето хора, настроени точно от медиите бяха решили, че Гришо вече трябва да е ако не Топ 1 поне Топ 3-4 и да е спечелил вече 1-2 ГШ. И тези хора при разочарованието си почват да коментират първосигнално. Но ако погледнеш от призмата на моето мнение, че Гришо (пак повтарям - до момента в кариерата си) е Топ 20 (също е огромно постижение) примерно - то представянето му е чудесно. Нормално е да редува победи и загуби, когато се среща с играчи от неговия ранг. Това също е огромен успех, но го разбират само хора по-запознати с тениса. Другите (оказва се, че дори и разбиращи като теб) очакват само победи и титли и или се разочароват и плюят или приписват неуспехите му само на странични фактори (треньор, ракета). А аз твърдя, че в момента това са му възможностите. Има доста неща да развива, за да стигне на върха. А това се отдава на малцина. Писах вече - и Цонга и Багдатис имат финали от ГШ, а са си точно играчи като Григор. Не са Топ 3 и няма никога да бъдат. Но има един феномен Вавринка, който показа, че за всеки един тенисист има надежда да пробие и в по-късна възраст, така че за Гришо има всички предпоставки да успее. Дори аз очаквах да се срине повече тази година, а той запази ранкинга си. Като нищо до края на годината да се върне и в Топ 10 или 11, защото няма почти никакви точки да защитава. Я виж къде е Гулбис, защото и той има огромни качества и също беше във форма 2014г.
    Това го коментирам като реалист, а ти държиш всички да сме безрезервно вярващи фенове... И да се пише или само добро или нищо. И генерализираш разни клишета за несъгласните с теб.
    Този пост е редактиран от VanDan; 05-07-15 в 12:00.
    Tommorow одобрява това.

  6. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #875

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Искам да припомня нещо на "многоуважавания" марто, който с лека ръка праща хора на майната си, заради изразено разочарование от неоправдани очаквания , е че:
    Всеки зрител и фен на този спорт ИМА ПРАВО да изказва мнение, разочарование или радост защото той е в основата на всичко. Разходите по всеки турнир, печалбата на организаторите и наградния фонд на играчите са платени от билетите на хилядите зрители, реклама, продадени телевизионни права и т.н. и дори част от таксата за кабелната телевизия, която аз, ти, че и той плащаме за да има удоволствието да гледаме F+. Така, айде малко уважение към мненията на хората, ехидните подмятания и намеци "че къф си ти бе и кво си допринесъл" или
    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    ...-а бе я да си.........
    както и евтиния лъже патриотизъм, който демонстрира да си ги пази за семейството, близкитe и кварталната кръчма.


    Можем да не сме хващали ракета, но имаме приличен спортен бекграунд, 6 години спортно училище по плуване и 3 год спортна паралелка по академично гребане, благодарение на което сме разбрали малките спорни истини, а именно, че когато си на трупчето или държейки греблото събран на слайда, в този момент света не съществува и си само ти и противника и ако не можеш да изгониш всичките си проблеми и мисли за следващите 15мин, 30мин или час от главата и дадеш най-доброто от себе си значи просто не ставаш. Няма мама, няма тати, треньора, маша, наташа, скарах се с брачеда или половинката ми изневерява...тениса даже е облагодетелстван, винаги можеш да се вземеш в ръце дори 2 сета да загубиш пак да победиш 3 от 5, докато при повечето други индивидуални спортове тръгнеш ли зле си обречен. Ей малоумна работа, на всеки 3 поста тук трябва да се обяснява, че обичаме Григор, подкрепяме Григор и колкото и да сме му ядосани от посредствените напоследък изяви сядаме пред ТВ-то и му желаем победа. Но не можем да си слагаме непрекъснато розови очила и да не виждаме разликата Григор преди година и Григор сега, същия този, който точно преди година само малшанса го размина от спор за титлата и демострира непрекъснати силни мачове дори когато губеше, с което дори тогава ни караше да се гордеем със спортния му дух и борбеност. Допуснем ли за себе си, че топ20 е също велико постижение след това ще допуснем същото за Топ30, Топ50 и т.н. Голямо постижение да, но чак велико?! Не можем да се примиряваме с "толкова си може" когато той е показвал, че може много повече. Ето към това негодуваме. Все пак се очаква, че играейки повече каляваш психиката си, а не обратното - разкаляваш и ставаш по-лабилен. Не може да се сърдим дори на тези, които имат по-остро мнение, в края на краищата след всяко ранно отпадане, нещо което прави със завидно постоянство тази година, социалните му профили се пълнят с усмихнати снимки: тук пазарувам, там ям, тук с еди кой си скачаме от скали - дали с това не провокира почитателите си да не вярват в неговото страдание от посредственото представяне? Щото е много лесно да се заклеймяват хора и да се пращат на майната им ( тоест в Пловдив ), макар, че "абе я да си..." аз го обикновенно го продължавам по доста по-обиден начин.

  7. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #876

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Че хейти си волно бе Утро -някой спира ли те?! НА теб аз няма какво повече да ти се обяснявам.Ако искаше можеше да понаучиш това,онова за тениса,но явно не искаш-е да те ограмотявам няма ,успокой се -пий една ракия или каквото там пиеш, хапни нещо вкусно и си гледай живота такъв, какъвто си си го направил и каквото ти е отредила фортуна.Мисля, че се разбрахме,,многоуважаемо утро" да не се занимаваме един с друг по-назад в темата.Аз не съм имал точно теб предвид с това,което съм писал по-горе,но ако толкова държиш да се чувстваш засегнат от моите думи и душата ти е така нежна и докачлива-извинявай!А сега върви където си искаш!
    Този пост е редактиран от martosblack; 05-07-15 в 19:08.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,604
    #877

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Марто, щом се чувстваш толкова засегнат и стигаме до лични препирни, по-добре да спрем да пишем в тази тема. Нито има какъвто и да е шанс Гришо да чете писаници по преса и форуми и да се обижда, нито пък нашия живот зависи от неговата игра. Но всичко е все пак за публиката. Бизнесът с професионалния спорт зависи много от кибиците и коментиращите. Поне аз така си мисля.

  10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #878

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не ,не се чувствам засегнат докторе.но явно други хора се засягат На мен наистина от доста време не ми се иска да пиша в тази тема и все се каня да го направя и явно този момент е настъпил.Темата може да се промени както съм предлагал и друг път с друго заглавие ,защото настоящото такова явно не се харесва на никой вече-съдейки от постовете на пишещите в темата Не е ок и писаното от мен-че то кой ли вече не се изреди да ми казва какво и как да пиша в тази тема -та смисъл вече да пиша явно няма.
    Този пост е редактиран от martosblack; 05-07-15 в 19:52.

  11. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #879

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Никой не ти казва какво да пишеш, но и нямаш право да псуваш с половин уста ( или цяла ) на майка който и да от участниците в темата и форума като цяло. Дори да не се е отнасяло за мен, има правила във форума и си длъжен да ги спазваш. Също така, форма на явна простащина е това да обиждаш цялата нация, българите и обществото ( айде за парламента ти е простено ). Ако ти се възприемаш като "пълен боклук" твоя воля...
    Ти си този, който с поведението си изгони всички пускащи по някоя мисъл на радост или разочарование и останахте само с VanDan, но и с него не рядко разговорите се изострят и само добрата му култура и възпитание стопира скандала.

  12. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #880

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Grigor Dimitrov@GrigorDimitrov 3h3 hours ago
    After much thought I have decided to end my working relationship with Roger.
    https://twitter.com/grigordimitrov

  13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #881

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Алелуя! Сега ще разберем Рашид ли е бил спирачката или просто келеша си е повярвал, че е велик и е спрял да тренира здраво.

  14.  
     
  15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #882

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Ами то никога не е в едно само причината Стенли Но това е една абсолютно задължителна стъпка!Здраво си тренира момъка,не е мързелив в никакъв случай-един добър тактик в играта ще му направи и добър план на кои турнири да участва наред с тренировките.Увереността и психиката,които при Григор са доста разклатени в последно време идват не толкова от здравите тренировки,а по-скоро от натрупаните мачове.Не можеш на 24 да играеш на 17;18 турнира годишно.А един Роджър Федерер с 10 години по-стар да играе двойно повече от теб.Но това е както казах работа на треньора и щаба му
    Този пост е редактиран от martosblack; 07-07-15 в 08:21.
    stenly, VanDan, svetlio1 и 1 други харесват това.

  16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #883

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Аз се притеснявам от второто. Да не би да си е повярвал, че е велик и да е зарязал тренировките. Иначе за Рашид мрънках още от началото на годината, че трябва да го смени. Рашид е добър в силовите тренировки. На нас ни трябва и псилохог, че на нашия психиката му никва я няма.
    martosblack одобрява това.

  17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #884

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Абсолютно съгласен Това,че до някаква степен си е повярвал и е натрупал самочувствие също е така и до някаква степен е полезно за да е уверен,но това винаги е нож с две остриета и не толкова се отразява в тренировките,а по -скоро в това,че подхожда понякога как да кажа дори несериозно спрямо някои опоненти.А смяната е и необходима за мен най вече и заради това,че Рашиид се опита да смегчи агресията,която си е присъща за Григор на корта.То хубаво процентен тенис, ама да смениш тотално стила на един играч и от офанзивен да го мъчиш да става дефанзивен си е меко казано безумие
    VanDan одобрява това.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,604
    #885

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    За техника и тактика не искам да твърдя нищо, но за едно съм сигурен - Григор и почти всички около него в тура тренират много сериозно. Някои побеждават повече, други по-малко, но всички тренират много здраво. И за промяната в стила също съм съгласен. Вярно е, че най-добрите (печелившите) в последните години играят отлично защитно, но не е само това. А и не всички играчи могат до съвършенство да владеят този стил. И за мен играта на Григор (особено тази година) сякаш е твърде пасивна и защитна.
    martosblack одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 59 от 87 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 10:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 14:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 01:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 01:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе