Първоначално публикувано от
pland Е,това пък направо ме уби!На заплата към този сайт?Или към смешното магазинче към него?
В този сайт има един-двама,които наистина знаят и един админ,който си мисли,че може да коли и беси наляво и надясно и затова заплашва постоянно всеки със бан.Смехория!

Много ми е интересно,как разбра,че съм се нервирал?!Това ще си остане загадка за мен...И защо да тръгвам "на нож" срещу всяка реплика?Мисля,че има неща,които,ако човек не ги знае със сигурност,то не бива да ги твърди.Т.е. сам трябва да си сложи спирачка,когато на познава другия.Ако не може...ами сигурно некачествени първи седем години...
Представям нещата такива,каквито са се случили при мен,за да ориентирам съфорумника,който пита.Хайде намери ми мой пост,в който да съм бил пристрастен към някого или към нещо.Точно обратното - съвсем безпристрастно описвам събитията.Това,че в момента съм със абонаментен договор към Булсатком,го обясних защо се случи.Ако от ITV се бяха държали по-коректно и любезно и не ми бяха навирали в очите оборудването си,а ми бяха дали само карта,сега сигурно щях да съм с тях.Аз всъщност от тях започнах проучването си на времето.И тогава им казах,казвам го и сега - така си губят потенциалните клиенти.Вчера загубиха мен,днес сигурно още няколко мои приятели,които искаха само карти,утре...не знам,сигурно още.За мен те са надменни и тотално незнаещи - това го казвам,следствие контактите си с тях.
Хайде да видим сега,към кого още съм на заплата?

То,май не останаха вече субекти...Жалко.