Страница 47 от 102 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1516
Like Tree349Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Отговор: Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    ...Нормален форум , в който да има жива връзка по подобие на една фирма еталон ... досетете се .
    Лека корекция колега, фирмата еталон отдавна умря. Мир на праха й. За сметка на това пък имаме корпоративната култура на МЕНТЕЛ, честито на "печелившите".

Относно щенията ти за ТВ+/Филм+, допускам, че знаеш кой е техен собственик. Ако все пак не си чул, то това е БТК. С това темата приключва. Относно гледането на HBO и картите, е и това няма да те огрее, причината е в самите HBO, плаща се за всяко ТВ, капитализъм брат Виж със Синемакса по-може да те зарадват ако решат.

И честно казано предпочитам тишина отколкото смяна на собственика. А при тази цена някой да реве, че това и онова го няма ми се струва нагло. Който ще повече има Близаалки, Ментаци, Паници и всякаква друга сволач, само дето цените става *2 и *3, всеки сам да си решава.
    ockac23 и Frogst харесват това.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Аз нямам щения, искам да си плащам сумата, подаръци не искам. ТВ+ не ми е целта в живота , защото с голям успех почти всичко което ме интересува от програмата им гледам онлайн и дори на голям екран. Просто е по удобно вместо да се боря със стриймовете от разл. сайтове да си платя такса и дори 2 часа да гледам седмично , то да става по удобен начин. HBO само тук се плаща за всяко тв. Заради липса на техническа възможност за целенасочено кодиране за домакинството. Нищо повече! При IPTV платформата това не е проблем технически и реално гледаме HBO на всички приемници само с такса за основния. Така беше при Мегалан , сега така е при М-тел и Виваком. Близу пък си направиха неприлично скъпа( 32.99 лв.)кабелна схема със съответните бонус програми и така няма нужда да таксуват допълнително платените канали по брой тв. Аз също предпочитам да не се шуми много за нашата Нет1 , но рано или късно ще има раздвижване . Затишието е пред буря обикновено .

4. Member
    Тук е от
    Jun 2007

...Затишието е пред буря обикновено .
    Дано да грешиш, дано!

Относно ТВ+/Филм+ съм съгласен с теб, НО явно забравяш, че живеем в Чалгария. Ако искаш тези канали тичай да хванеш БТК за жицата или слагай селската паница. Аз също си мечтая за канали излъчващи Ф1 в ХД, но уви. Надеждата е за следващият сезон правата да ги купи някой друг, та ще видим.
    Относно IPTV, още мнооооого години ще минат докато това недоносче стане възможно за използване. Преди някой пак да се изцепи, казвам, говоря за Чалгария и реализациите тъдява. В обозримо бъдеще класическата кабелна ТВ е без алтернатива. Относно кодирането на всичко, ако това стане в НЕТ 1, незабавно се отказвам от телевизията им, нямам намерение да боря малоумни карти, модули и да чакам с часове за смяна на каналите.
    ockac23 и slavi_1 харесват това.

5. Junior Member Аватара на JacksonSoloist
    Тук е от
    Mar 2014

Колеги, мисля да си пусна 65 мегабита нета, обаче дали има смисъл, 2-та лева не се коментират. Сега съм на 45 и спийдтест си цепи 93-4мегабита, което реално пълни максимума на мрежата 100, обаче не свалям от торенти да кажем с 10-11mb, а повече от 6,7 не минавам от скоро, след като сложих уин 7 64. Интересно на хп стигах 9.5, сега нещо мъчно. Допускам, че торентите, които съм свалял, не са имали достатъчно сиийд, но от 100,200 сийда и да не пълниш на макс връзката си при положение, че максимално съм задал всичко малко дразни. Та да питам хора на 65 пълнят ли 12МБ даунлоуд? Ще слагам и рутер да ползват нет и другите вкъщи(основно за брауз) и за това мисля да вдигна на 65, че точа ремукси здраво
    Този пост е редактиран от JacksonSoloist; 03-12-14 в 14:08.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от JacksonSoloist Виж публикацията
    ...
    Колега, аз съм на 45 и не е проблем при добър сийд да стигна 10-11 МВ/sec. Замислял съм се дали това е максимума или може да се стигне 12МВ. Имам усещането, че има някакво ограничение до 90% от теоретичният максимум. Някак като с нож всичко спира на 11 МВ равно. Та не знам до колко си заслужава да се мине на 65, ако се решиш кажи как са нещата. Относно джам 7 64 бита, аз съм с такъв и под него стигам тези скорости без проблем. Ползвам рутер TP-link 1043, преди бях на директен кабел, няма разлика, т.е. рутера не пречи. Ти си го писал, но пак да кажа зависи кой сийдър на какъв интернет е, това, че са много не е гаранция. Не рядко един сийдър прави много сериозна скорост, общо взето е въпрос на късмет. Аз дърпам от братушките, като видя пиар на корбина и ми става благо на душата, сещай се защо
    Този пост е редактиран от wrathchild; 03-12-14 в 22:02.
    ockac23 одобрява това.

7. Junior Member Аватара на JacksonSoloist
    Тук е от
    Mar 2014

ахахаахаха, да брат да, broadband.corbina.ru, hahaha познато ми е )) Щом така казваш, значи може и да не си заслужава, но пък са 2 лева къде не сме ги дали, може и да мина. Разбира се, ако мина ще кажа как са нещата. И аз това съм си го мислил за 90-те%.

Свалям сега Кръстника 3-те части на remuX-и да се накефя на макс и после ще зема да потествам от замунда топовете как ще се сваля.

Ако 65-те мегабита ми коват 12мб, дори 11..5 да е ще мина. Ама няма как да го знам.
    Този пост е редактиран от JacksonSoloist; 03-12-14 в 15:29.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Ей, ще си счупите харддисковете с тези скорости !!! Бях на 65 преди време и с по-голяма скорост от 8 МВ не съм свалял. Сега с 8-10 се дърпа, а съм на 45 .Не бързай. Винаги можеш да доплатиш нагоре, обратното не става.
    ockac23 одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2007

...
    Колега, моля те кажи как е ъпа на 65МBit? На 45 шейпа е към 2,3МВ, та ми интересно как е на 65.

11. Junior Member Аватара на JacksonSoloist
    Тук е от
    Mar 2014

ок цецо, мерси. Щом е така значи няма смисъл. И аз до толкова качвам 7-9

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от wrathchild Виж публикацията
    Колега, моля те кажи как е ъпа на 65МBit? На 45 шейпа е към 2,3МВ, та ми интересно как е на 65.
    Точно както ти е сега , при мен беше преди година на 65, но тогава скоростите бяха точни. Сега са на макс.

13. Junior Member Аватара на JacksonSoloist
    Тук е от
    Mar 2014

Ето последната информация и реално за какво иде реч : Прав бях като казах, че има увеличение на скоростите от март месец. Взето е било решение да се даде "аванта" на всички абонати. И реално това, за което говорите, че сваляте с 9-10мб, някои и с 11 е максимума, е аз повече от 9.5 не съм виждал, но пак е повече от прилично. Сега ми е 7-8 повече не. Човекът ми каза, че до февруари-март така ще е, което е Ок, разбира се. Скоростта малко или много варира и от това колко маймуни от входа има на клона едновремнно,в смисъл - когато са повечко софтуерно си чуквате максимума по план(25-45 или 65), кога ли не - ковете макса на мрежата, а именно 90-94мегабита, около 90%.
    По моя казус от 45 дали ще има разлика на 65 - не няма да има и за това оставам, както съм сега, след зимата ще видим как ще са нещата. Мрежата е подготвена за гибабитова скорост и няма да има проблем за бързо увелеличение на скоростите, вече кое колко ще струва, какви ще са плановете, зависи от маркетинговия отдел и конкуренцията, и пазара естествено. Аз няма да се изненадам, ако догодина по това време имаме вече гигабитов план. Та това е за сега.
    Нека си ни остане читав доставчика. Това ще кажа за финал и да разширят в цяла София.

ps. Wrath, Man, дано съм дал отговор и на твоите чуденки )
    ockac23 одобрява това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от JacksonSoloist Виж публикацията
    ...ps. Wrath, Man, дано съм дал отговор и на твоите чуденки )
    Е ся вече шъ спА спокойно! Сериозно, супер новина, страшен си!

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

За много години! НЕт1 спряха СКАТ, нямат договор за 2015 . Ебати смехотията, поне да бяха написали едно съобщение на интернет страничка. Оп, вече го направиха.

Уважаеми клиенти, от 1 януари 2015 телевизия СКАТ не е част от телевизионната програмна схема на НЕТ 1. Каналът е спрян от излъчване поради продължаващи преговори между НЕТ 1 и праводържателите на канала и непостигнато към настоящия момент споразумение.
    Друго какво ще спират?

17. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

И при Виваком ТВ няма СКАТ. Какво толкова има около тоя канал????

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от ockac23 Виж публикацията
    И при Виваком ТВ няма СКАТ. Какво толкова има около тоя канал????
    Явно им липсва. Сега го гледкаме директно от Amos 2 Нет1 щели да пускат нови канали от средата на януари, дори и HD щяло да има.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 102 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе