Колеги, имам питане към феновете на доставчика. Някой, който играе игри да сподели как стоят нещата Ако има някой от Красна поляна и може да сподели как е мрежата в района, ще съм много благодарен! Отделно дали е на оптика навсякъде, поздрави
Колеги, имам питане към феновете на доставчика. Някой, който играе игри да сподели как стоят нещата Ако има някой от Красна поляна и може да сподели как е мрежата в района, ще съм много благодарен! Отделно дали е на оптика навсякъде, поздрави
Днес пак се загледах в скоростта и ей на, видях това
11-01-2014.jpg
Ами брат аз такива чудесии не съм виждал,хаха, повече от 9.5 неще, и то рядко, но средно 7-8.5. Някакви магии правиш, хаха. Чудно ни е доставченченцето. Никъде в Европа няма такива скорости за такива пари, остава и оптика, на много места все още е ADSL и WIFI нямат като хората и навсякъде, с изключение на някои държави.
Този пост е редактиран от JacksonSoloist; 11-01-15 в 21:53.
магията се казва BG peering. Общо взето интернет доставчиците са свързани помежду си и не се налага да плащат куп пари за трафик помежду си.
Ей сега долетя SMS – Уважаеми клиенти, пресканирайте телевизионните честоти на вашите приемници, за да се насладите на новите цифрови и HD канали...
Да, Стенли, знам, мерси за разяснението, полезно ще е за другите потребители.
wrathchild, сега чакаме и да обновят честотите си на сайта, както и новите канали със съответните позиции. Преди да пускат, или заедно с смс-те, трябва да обновят и сайта. Все пак предполагам до няколко дни трябва да е направено. Изобщо нямам намерение да прексанирам целия тв. Иначе готино е измислен дизайна, канал и отдолу честотата. Тв не гледам, но все пак трябва да сме изрядни, но в другите помещения домочадие зяпа и требе да сме ок с каналите. Ако случайно пресканираш, поснти ги после брат ,както молбата е и към другите потребители.
Нещо не схващам.На сайта им има новина за 5 нови канала(3 цифрови и 2 HD)Като нов цифров е включен Eurosport 2 -Бундеслига.Странното е че аз този цифров го имам откакто съм сключил договор
Утре (13.01.2015) идат новите канали
Това за Eurosport 2 и аз не го разбирам, досега си го имаше, ама ще видим.
Аз съм доволен от новите Discovery
Какви са честотите на новите канали? Не ги намирам на стрaницата им, а не ми се иска да подреждам всички канали отново
Този пост е редактиран от kiroslavov; 13-01-15 в 15:38.
Доволен съм от NET1 като цяло. Телевизията им е добра. В районът на Младост 1 всичко е перфектно. Отидох в Дружба 1 на квартира и ми се струва че има някакъв проблем с интернета, но съм с техен рутер, а не с моят си. Мисля си че той е проблемът. Няма проблеми при игра online и сваляне на каквото и да е но от време на време се опитвам да отворя някой сайт и чакам 5-10 секунди сайтът да зареди, просто нещо спъва интернета. Странна работа.
Е той точно това не иска да прави(и с право)аз го направих и след това изгубих 2 часа да си преподреждам каналите.Все още не схващам каква е хватката с Eurosport 2.Няма никаква разлика с това което хващах преди това.Не разбирам защо го обявяват за нов канал.Иначе другите 4 се появиха(2 цифрови и 2 HD.
Discovery HD е на 618000,FOX HD е на 322000,Discovery World е на 826000,ID extra е на 714000
Този пост е редактиран от alkuni; 13-01-15 в 13:39.