Да, и ZDF HD вече я няма... Лично аз съм много доволен от включването на Mezzo Live HD.
Неее, как я няма бе, аз там гледах зимни спортове и не само. Значи ще ги почвам за ZDF. Те по-добре да качат Евроспорт 2 и IDx на HD, защото ментаците като придобиха близалките, вече го направиха кога-кога...
Ако махнат ZDF HD, директно ги почвам с правото си на предсрочно прекратяване. Егати, орязаха постепенно толкова много немски канали.
Явно заради договори не могат да спрат излъчването на трите "отрочета" на ТВ7. И вместо с част от таксите да се плаща за ZDF HD (примерно), се плаща за телевизии, които не създават никаква продукция и незнайно защо още съществуват...
Има и нещо хубаво - махнат бил и Нюс7HD.
Е, аз това и питах като им звъннах - не може ли поне в SD да го има ZDF. Тя ми каза, че отпаднал от програмната схема.
Това е по-добрия вариант, но... News7 ще продължат да ги излъчват докато не им изтече договора, ако ще и само анонси да въртят по цял ден, а някой ще прибира таксите от кабелните оператори.
ZDF HD отново е наличен
Чудя се, само аз ли имам проблем с каналите от 535 Mhz (HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)? Сканирам, появяват се... и изчезват след изключване и включване на телевизора.
Този пост е редактиран от ockac23; 29-03-16 в 00:03.
Пресканирах, да - появи ми се съобщение, че има нови канали.
П.П. Сега видях, че сам си си отговорил на въпроса