Аз съм на НЕТ 1 от 2 години вече и съм доволен. Много HD програми, отлично качество на целият цифров пакет. Интернетът е супер.
Аз съм на НЕТ 1 от 2 години вече и съм доволен. Много HD програми, отлично качество на целият цифров пакет. Интернетът е супер.
Май вече получаваме толкова, за колкото плащаме - имам предвид скоростта на нет-а. Не, че не е нормално да е така, но ни бяха "поразглезили" с тези 11 МБ/с. при теглене.
Този пост е редактиран от Frogst; 21-02-15 в 02:33.
Току що се тествах, още има пълна струя , засега ... 4159549067.png
Аз съм в "Дружба" и вчера забелязах, че "кове" макс на 25 Мб/с - за толкова си и плащам. Тази сутрин дори беше 12-13 Мб/с 4159628534.png
И при мен нещата от седмица-две са в рамките на договорените условия, т.е. 45 Mbit. Как бързо свиква човек с хубавите неща Благодаря на НЕТ 1, че ми дадоха възможност да усетя "лимита" на мрежовата карта. Сега се замислям, ами ако пуснат тарифа за 100 Mbit, ще успея ли да устискам а?
Е , а аз да се оплача ! От вчера гледам от аналоговия пакет няма 5 канала ! Звъня да питам - ми ние ги махнахме - вече не са 60 ,а 55 ! Казват купи си приемник - аз - подарете ми , защо ми е на 14 инчовия в кухнята приемник за 75 лева ? Хубаво не стига честотна лента за цифровия сигнал - ма аз сключих договор за 60 аналогови ! Казват проблема си е твой , света върви напред! Ми махнете аналоговия ,дайте още качествени НД цифрови , подарявайте приемници и готово ! Най ми е тъжно и болно за COMEDY CENTRAL и RCK - сега докато вечерям кво ще гледам и слушам ?
И сериозно - защо не се направи проучване и анкета , кои програми да останат в аналоговия пакет - нека потребителя да избере !
Не мога да повярвам, че така грубо са се отнесли. СРАМОТА!
Не че тия 2 канали ги гледам, обаче въпросът е принципен.
Скапа им се телевизията отвсякъде, а дори си изключиха телефоните.
CBS DRAMA изгасна!
Доста хора напоследък се оплакват, че от няколко седмици има и спад в качеството на картината, появяват се накъсвания, черти от време на време канали изчезват и пак се появяват особено тези които са ХД.
Някой от вас изпитвал ли е нещо подобно напоследък?
При мен преди няколко дни пикселизираше HBO , при 100% сила на сигнала. Проблема идва от слаб сигнал т.е. некачествена мрежа или съседи пирати.
На имейла не отговарят, но от фейсбука ми написаха това:
NET1Здравейте,
От програмната схема в аналогов пакет отпаднаха BoxTV, Rock TV, DaVinci Learning, Discovery Science, Comedy Central. Не се предвижда отпадане на още канали.
Ами ще отпадат - хората се развиват мен ме е яд че отпаднаха аналоговите ефирни не стига че повечето цифрови не са ви кодирани , ами и ревете че не можете да си гледате старите бракми .