Само на мен ли се случва 2 канала да са на една честота и номер? След пресканиране се оправя за малко и после пак. Само че други канали.
Само на мен ли се случва 2 канала да са на една честота и номер? След пресканиране се оправя за малко и после пак. Само че други канали.
Здравейте, някой знае ли дали ако плащам филмовия пакет на HBO към нет 1, това включва също и достъп до HBO GO? Като вземах картите, ми се върти в главата, че казаха нещо такова, но тогава не му обърнах внимание, защото не го ползвам. Сега обаче вече са пуснали приложениетоHBO GO за Андроид и Sony, а на въпросното Сони пък нямам карта и ще пробвам с това приложение какво може да се гледа, ако ми е включено в абонамента.
Да, включва ти HBO Go.
Благодаря, регистрирах се, успях да си намеря и договора, където също го видях вписано. Вече имам HBO GO на 2 тв, 1 комп. и 1 телефон. Понеже темата е за НЕТ 1 - отзиви:
Опитах да се свържа и оставих телефон за връзка на сайта им. Обадиха ми се докато съм бил в банята от някакъв стационарен телефон. После на него върнах обаждане и над 1 час не можах да се свържа, като многократно стигах до момента "Ако желаете да ви се обадим, моля натиснете 7". Писах също на мейла, дадох и няколко нови заявки на сайта те да ми се обадят.
В крайна сметка аз се свързах с оператор, а не те с мен, изпратиха ми кода. На другия ден - днес вече - ми се обадиха заради заявките за обаждане от сайта, а също ми бяха отговорили и на мейла. Накратко - свързването с поддръжката им е ужас. Ако трябваше да звъня на тоя телефон 0700 ... колко ли сметка щях да натрупам? Много се изхитриха всички с тези номера 0700...
И при мен се получи дублиране , някой знае ли от какво се получава
Не съм виждал да имат такъв вариант.
Но тук от известно време не ми идват имейли за мнение по темата. Странно...
Като цяло дискаваритата са зле, при това доста, по същата причина не гледам и Viasat, но явно ще се търпи, то уж националната НТВ бичи SD, та какво остава за дискавъри и виасат
Обнових програмите, но нито един от изброените канали не е във вискока резолюцията - bTV Cinema HD, bTV Comedy HD и bTV Lady HD.
На коя честото да пресканирам ръчно?
Моето LG си ги намери на бързо сканиране.
Здравейте,
Имам проблеми със субтитрите на каналите на нет1, които не са вградени, най-вероятно след последният ъпдейт на LG webos 04.10.40... Опитах ресканиране, но проблема си остава...
Някой от вас да има подобни проблеми и да сподели как го е оправил?
Sent from my Power 3S using Tapatalk