За абонати ползващи мобилен план на Вива е много добре. Ще плащат 3 в 1 на по-ниска цена.
За абонати ползващи мобилен план на Вива е много добре. Ще плащат 3 в 1 на по-ниска цена.
Изкупуват наред
VIVACOM придобива пловдивския интернет доставчик N3
https://mobilebulgaria.com/news/vivacom-pridobiva-plovdivskiya-internet-dostavchik-n3
Смятайте, че цените за нет и ТВ в близко бъдеще у нас ще са като в Ню Йорк, Москва и Париж!
Даже може и да са "водещи". Все пак са с "най-бързата мобилна мрежа в Европа". Скоро и в цял свят.
На босия цървулите не могат да вземат! Докато Ганьо простака плаща, ще го стрижат. В момента няма мобилен план под 30 лв където да има "неограничени" минути в БГ. Никой ГСМ не предлага по-ниска тарифа, повечето им са над 40 лв. При средна заплата от 800-1000 лв чисто, това си е 5% от доходите за едното ало... ТВ, интернет същата работа... майната им, вдигнат ли цените, режа кабела и приключвам. Не съм се родил с телефон, комп и ТВ в ръка. Мога и без тези простотии. Здраве да е, всичко друго се купува!
Прав си колега, ама като ревнат децата, жената, бабалъка и всички сме в кюпа, за съжаление.
Аз напълно споделям мнението ти!
Днес има съобщение, че са купили и N3, пловдивски доставчик, ако не се лъжа.
Този пост е редактиран от brotzki; 03-03-21 в 10:35.
Не знам колко е отживелица, но не съм видял някой да предлага ТВ приемник с поддръжка на IPТV по подразбиране. Може би причината за това, е че просто няма стандарт за IPTV и всеки "провайдер" си го мъдри както на него му изнася. Преди години се чепках на тази тема с Джоков от Мегалан, завалията се кълнеше, че ей го на, до година-две всички ТВ ще работят с IPTV. Колко години минаха от тогава, ех… Идеята да ползваш ТВ като монитор, за мен е нелогична, следователно неразбираема. Защо да си късам нервите с китайски кутийки от по 10 лв кашона, със софт писан от надрусани индийци, като мога културно да си бодна RG59 и да си ползвам дистанционното на ТВ като бял човек. Да не говоря какво се случва като си пуснеш торент клиента и в този момент почнеш да щракаш по HD каналите от IPTV... Айде, нЕма нужда, който иска да се прави на "гъзар", жив и здрав да е, аз като старо куче искам да ми е гот, неща драми и трагедии.
Относно цените на МЕНТЕЛ, нека добавя едно копи-паста" "Промоционалната месечна такса е валидна за първите 6 месеца при сключване на нов 2-годишен абонамент. След изтичане на посочения промоционален период се прилага стандартна месечна такса." - ай честито, голяма "далавера" за сметка, на която 2 год, те държат за топките!
О, да!
Умрем си да ми набутват скапани сеттопбоксчета, през които гледам картина на плюски, и жонглирам с по 6 дистанционни на тАлАвизор...
Не, не това. Сваля се приложение на ТВ и гледаш IPTV, без да ползваш ТВ бокса, който те иначе дават. В случая, който ми показа ТВ-то беше самсунг.
Принципно е възможно, правил съм го, но... Пак проклетото, НО... Та, по ред на номерата: забива приложението, замръзва картината, пропуска кадри, маже бързите сцени, бавно превключване на каналите, кофти цветопредаване, звука е ... и т.н. и т.н. За целите на експеримента, ДА, работи! Ако трябва да го ползвам всекидневно и имам опцията за кабелна, то място за сравнение няма. Ако ще и с CA модул да е кабелната (демек кодирана), пак е по-добре, вярно малко по-бавно сменя заради кодирането, но е в пъти по-бързо от апликация/кутия. Сигурно има и приложения, които са по-бързи и стабилни, но за мен кабелната си е класика, бързо, качествено, удобно! Какво повече му трябва на човек?