Страница 27 от 102 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1516
Like Tree349Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от ppbgbg Виж публикацията
    Пресканирах старите честоти с настройка QAM64, нищо ново не излезе освен програми, които умишлено бях пропуснал при предното ново попълнение.

Не мисля, че e коректно NET.1 да ни принуждават да сканираме и преподреждаме после десетки програми. Не разбирам какво им коства, след като така и така пускат sms, да впишат в него новите честоти и настройки, както и да ги публикуват в сайта,
    Подкрепям те напълно! Пълна дивотия! Не са научиха да поместват АКТУАЛНИЯ честотен план в случай на ПРОМЯНА!
    Една кифла по телефона ме хвърли в публиката с 370, оказа се, че там са стари канали.

Новите канали са на 626 (BNT, NEWS7) и 642 (ZDF, Moviestar и BOX). Отне ми точно един час да ги редя! Повече не искам и да чувам за нови канали! Ако реда нещо, то това ще са само канали които си заслужават, а не бълвоч.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

10х

Следващият път е ще е мой ред да преподреждам, стига да има нещо заслужаващо си.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2010

С какво толкова сканирате, че преподреждате десетки програми? Освен новите 5 канала излязоха още 4-5, които явно са изместени на други честоти... и това беше.

5. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

И при мене след новото сканиране единствено 3 програми се разместиха и ги "наместих" за 2 минути.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Моят ТВ е стар и прост, ако му включа автоматичното обновяване ще подреди каналите както оператора ги пуска. А аз не ги искам така, редя си ги както на мен ми харесва. За това ми трябваше носещата за да го мъча ръчно да ги хване. Здраве да е... ще редя какво друго ми остава.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

@yotce

Моят ТВ има 2 опции, автоматично и ръчно търсене. При автоматично намира всичко и го подрежда по избрания от оператора ред, след това предстои преподрежднето на програмите по начина, който ми харесва, отнема повече от час! Какво неясно има!!!
    При ръчно задавам честотите и настройките /aко ги знам/, намирам новите канали 1-2-5-10, колкото има и ги намествам, 5 мин работа без умствени усилия.
    Този пост е редактиран от ppbgbg; 02-02-14 в 01:42.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2012

/OFFTOPIC
    Този пост е редактиран от ceckin; 03-02-14 в 23:12.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от ceckin Виж публикацията
    ...
    Извинявайте, господин нова апаратура, Вие можете ли да четете? А да асимилирате прочетеното? Къде съм казал, че хората трябва да ми поддържат "старата апаратура"? Къде съм казал, че проблема е в НЕТ1, а не в софтуера на ТВ? Ако за теб искането за поместване на честотния план е проблем, аз не мисля така. Да не говорим, че мацката от алото не беше въобще наясно за какво я питам. Това, че съм поместил носещите, съм го направил за други като мен със "стара апаратура". Освен това, на мен ми ги дават броени и поради тази причина нямам финансовата възможност, всяка година да съм с мега як ТВ за ХХХХ лв. Позволи на бедните работници като мен със стара апаратура да ползват услугата, за която ТЕ самите си ПЛАЩАТ.

Относно VPN, ама ти сериозно ли го мислиш това? Колко от хората ползващи услугата, въобще някога са чували за VPN? Но по-важният въпрос е трябва ли да са? Аз смятам, че НЕ! Те си плащат за да получат достъп, от там нататък всеки си прави каквото му е угодно. Аз самият дори не съм разбрал, че НЕТ 1 са имали проблем, но както се вижда от коментарите тук, мнозина клиенти са останали на сухо. Отделен въпрос, е че някои не правят разлика от паднал сайт/хостинг и проблеми с нета, но това са частни лица, обикновени хорица, не системни администратори. Ти имаш познанията да си направиш диагностика, ОК, но аз трябва ли да мога да го правя, ами Иван, Петкан, Драган?
    За другото съм съгласен с теб. Който иска абсолютно качество, трябва да е готов да плати и съответна цена, а наетата линия е всичко друго но не и еФтина и пак няма гаранция, че до всеки сървър на тоя свят ще имаш скоростта, която ти е нужна.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ceckin Виж публикацията
    Не искам да играя адвокат на дявола, но за 20-30 лева Нет1 предлагат интернет, телевизия и поддръжка. Няма как за тези пари и тези скорости те да гарантират международни канали.
    Изцяло подкрепям. Не знам защо разговора зави към гарантирани скорости на международни канали и едва ли не нарушаване на договори...
    Да се оплачеш, че линията е изцяло паднала, ок, понятно е, но... да искаш непрекъснат например 30 Mbps международен канал, защото някъде пишело, че скоростта може да е до 30 Mbps и да ревеш, когато в даден момент не е 30, а 2 или 4... това е несериозно.

12. Тук е от
    Apr 2010

Търся firmware за приемник NETA HD 8400 (сменен в гаранционен срок от NET1) -в OSD няма опция за настройка на часовника...

13. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Изцяло подкрепям. Не знам защо разговора зави към гарантирани скорости на международни канали и едва ли не нарушаване на договори...
    Да се оплачеш, че линията е изцяло паднала, ок, понятно е, но... да искаш непрекъснат например 30 Mbps международен канал, защото някъде пишело, че скоростта може да е до 30 Mbps и да ревеш, когато в даден момент не е 30, а 2 или 4... това е несериозно.
    Преобладаващата част от потребителите това не го разбират. Виждат някакви големи числа (не случайно са в магабити) и решават, че това ще да е. После се почва, ама до този сървър ми е толкова, торентите ги свалям с толкова и т.н... Самата идея на спийд теста е леко идиотска, но народа обича да си го мери, кво да правиш, човещинка За домашен интернет, най-важното е съотношението надеждност-цена. Скоростта е от значение, но според мен не би трябвало да бъде самоцел.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2007

Г-н kod,
    Предполагам можете да видите от какво айпи пише човек.Е вижте моето сега, вижте и на предишните постове.Направете предположение защо сега съм с друго айпи.
    Какви гарантирани скорости?
    Връзката ми с цял САЩ е не повече от 4 мбит.Най-много съм виждал 17 мбита, веднъж на един единствен сървър.Другото е от 0 до 4.Преобладаващото е 2 мбита.При обещани 45.За какви гарантирани скорости ми говорите, г-н код?За да имам повече от 1/10 от обещаното да плащам гарантирани скорости? Ха Ха.Кой е искал 45 мбита до САЩ, тук в темата?То сигурно целия им канал на тея ".........." е толкова.Аз никога, повтарям НИКОГА не съм имал 45 мбита със САЩ, не 1 сървър, със всички сървъри в САЩ.С повечето от Европа също е така.Имам 45 от БГ в не пикови часове.Международния - има го.Ама така беше и на модемите 98 година, г-н код.

16. Тук е от
    Jun 2012

/OFFTOPIC
    Този пост е редактиран от ceckin; 03-02-14 в 23:11.

17. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

След пресканирането ми изчезнаха Pro7 , Ring HD и Nova sportHD.
    Имате ли ги при вас?

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от mitkoa Виж публикацията
    Г-н kod,

Връзката ми с цял САЩ е не повече от 4 мбит.
    Международния - има го.Ама така беше и на модемите 98 година, г-н код.
    Без коментар, но все пак, за да е исторически достоверно не е зле да прегледаш някой стар ресурс за да опресниш спомените си за модемите от 98-ма

По отношение на IP-тата, лошо няма, винаги е полезно да има недоволни клиенти, които сменят доставчика за да не се леньосват фирмите, правиш услуга на всички потребители с подобно решение.
    Искрено желая да не става от трън та на глог.

ПП - обикновено си ползвам нета и не си губя времето с мерене, но ми стана интересно за какво му трябва на човек повече от 4 mbps до САЩ и с какви очи ги иска при такси от порядъка на 20-ина лв, та си мернах и аз връзката:

3278016403.png

Как пък никога не ми е хрумвало да си сменям доставчика през последната година, две и съм напълно задоволен от тези... "модемни" скорости, които ми осигурява на цената на 3-4 кутии цигари.
    БГ връзка ми трябва сериозна, защото ползвам 2 IPTV приемника, но връзка към САЩ, качествено по-бърза от тази, направо не знам за чий може да ми потрябва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 102 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе