Първоначално публикувано от
etg Правилно изградена мрежа, накратко и опростено, означава да пускаш различните услуги с различен приоритет или да осигуриш достатъчно капацитет, че да не си пречат. Не съм запознат нито с А1, нито с БТК, но, честно казано, не ми се вярва в настоящия момент който и да е от тях да не е осигурил необходимите условия, по-вероятно ми изглежда да караш на някакви спомени от миналото. Но може и да греша, след като не съм 100% сигурен не мога да споря.
Аз познавам двама човека, които пробваха ИПТВ и се върнаха към кабеларката - една пенсионерка, която не можеше да се оправи с техниката (съществуват телевизори, които не си помнят последното състояние и след пускане винаги се позиционират на тунера, а не на източника, който е бил ползван последно), и един съсед, на който при НЕТ1 му беше по-евтино, защото беше с 3 телевизора. Другите сте вие фанатиците тука, за които красотата на дистанционното е по-важна от функционалността на приемника. Но всеки си има вкус, както е казало кучето
Няма как да ме убедите във вижданията си, знам, че и аз няма да ви убедя в моите, нямам такава цел.
P.S. Да ти имам тръпката.
P.P.S. За 10Г не съм се замислял, но 1Г може да ми свърши работа някъде, някога може да се пусна по пързалката.