На два филипса и едно елжи не съм забелязал гореописаните проблеми с това приложение...
На два филипса и едно елжи не съм забелязал гореописаните проблеми с това приложение...
За IPTV и streaming услигите най-важната е скоростта и времезакъснението на интернет връзката, при еднакви други условия. Като процесор, RAM, ROM и т.н.
Щом уредът има възможност бързо да направи буфериране и да обработи съдържанието, няма да има и описаните дефекти.
Копи-паста от сайта на НЕТ 1: "Настоящите договори на нашите клиенти, сключени до момента, няма да подлежат на промяна."
А дано, а дано!
За да сте напълно сигурни е задължително да се прочетат действащите в момента договори.
Особено в частта за преобразуването им в безсрочни, при какви условия и възможно ли е тяхното едностранно прекратяване от доставчика на услугата.
Ако това изрично е написано в договора, значи очаквайте нови условия и цени.
Преди десетилетие махнах сателитната антена. Кабеларката е все едно родната цифровизация. Сега гледаш каквото душа иска на иптв. Защо има слагат тунери на телевизорите?
Този пост е редактиран от brotzki; 05-03-21 в 12:12.
Интернет честно казано ми е основен източник на забавление, информация, видео, игри, така че липсата му ще ме лиши от доста удоволствие в свободното време. А и ще ми затрудни и живота - плащам всички битови сметки, данъци и такси по интернет, получавам уведомления от учреждения, институции и фондове и т.н. Пазарувам не малко неща онлайн. За мен не са "пари за тоя дето духа". Ти ако се забавляваш само на маса с пиене и ядене е друг въпрос. И си караш по старовремския начин с пари в брой на гише и опашки.
По скоро става монопол и много лесно се уеднаквяват цени. Вместо 15, става 30. ( примерно)
Терминът е олигопол: Олигопол – Уикипедия (wikipedia.org)
За цените в БГ важи принципа винаги напред и нагоре,
Докато не започне недемократично принудително снижаване на цените от страна на раята.
Не само на интернета, а и на всички битови сметки.
Инвестиции имали телекомите и не можели да ги избият.
Не съм видял някъде потребителите да организират демонстрации с искания за изграждане на новата мрежа.
Напротив, точно обратното се случва. Обаче телекомите продължават да ни натрапват 5G и нагоре мрежи, защото така е разпоредено от "демократичната общност". Докато доста населени места няма дори нормална ефирна телевизия от 2013 насам и дори качествено 3G покритие. Обаче там нищо не се прави, защото "нямало абонати".
Мен, например, напълно ме устройват скоростите на 4G и фиксирания нет примерно 100 - 300Mbps.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 05-03-21 в 16:25.
Изгоряхме другари! Вече е официално, няма мърдане! Сбогом НЕТ 1!
Дайте сега да мъдрим как да се спасяваме. Как е положението с кабелната ТВ при МЕНТЕЛ, говоря за кабелна телевизия посредством коаксиален кабел. Искат ли още CI модули, 3-4 телевизор плащат ли се и ако да колко. Интернета по LAN ли е или бутат насраната оптика? Поддръжка има ли или се не надявай?
Вижте кого са сложили управител заедно с Ризов.
А иначе като вариант какво ще кажете за това:
https://www.tivi.bg/prices/
Докато не промениме нещо по плана си, не би трябвало да пипат условията по съществуващи абонаменти.