Страница 28 от 99 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Най-вероятно Нова Спорт ще е в пълния пакет. Аз нет и телефон от тях никога не бих ползвал, но явно има хора, които се зарибяват от пакетната цена.
    Ами виж всъщност във входа,в който живея има сериозен проблем с прокарването на кабели на нови оператори.Понеже досега всичките оператори са прекарвали кабелите през каналите на домофоните и вече място няма грам.Съответно и домофоните не работят.В момента на общото събрание на входа се обсъжда идеята да се дупчат всички етажни плочи и да се пуснат по-големи ПВЦ канали и в тях да се набият всички кабели на Доставчици.Оказа се обаче,че доста хора не искат.Има много баби,дядовци дето интернета им "пречи" и така.В крайна сметка не мога да им се сърдя.Всеки си има своите разбирания.Като резултат от това във входа не допускаме нови оператори,не защото не искаме,а защото няма как да качат кабелите до апартаментите.Така че сме ограничени с наличните оператори.

В интерес на истината от Нет1 казаха,че могат да направят цялата тая схема за тяхна сметка,но както казах хората от входа се възпротивиха.
    Иначе нета е супер стабилен,а телефона на го ползвам аз,а на жената родителите ни звънят по него.Просто така са си свикнали - на домашния!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Да ,но липсват още два пакета. От кабелната ми дадоха 786 и 794 , но нищо не хвана май нещо ме изпържиха.
    на мене от кейбълтел (т.е. "близо") ми дадоха честотата 806 Mhz и намира всичко.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    на мене от кейбълтел (т.е. "близо") ми дадоха честотата 806 Mhz и намира всичко.
    806 e основната честота за нормалните цифрови канали с модулация QAM 64 ,а HD са с QAM 256 . При пълно автоматично сканиране ще хване може би и тези канали ,но аз искам само да добавя ръчно HD ,а не да правя всичко отново За това и се обадих ,но някой висок УМ ми даде грешна информация. Вбесен отидох в Центрум груп където положението е следното : 22лв. за 120 цифрови програми , САМодула е безплатен( в Близуу 29лв. за 150 САМ-80лв.) . Лошото е ,че все още нямат HD канали ,но предвиждат в близко бъдеще да пуснат.

5. Тук е от
    May 2010

здравейте ,имам намерение да сменям BLIZOO (ЕВРОКОМ) с центрум груп -имат по-изгодни цени и повече канали на цифровата тв ! Някой има ли мнение, съвет ?Подал съм вече едно месечно предизвестие за отказ. Благодаря

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

В по-горният пост съм писал и както е видно Близуу имат повече програми 150 . Имам списък на каналите на ЦГ и сега виждам ,че има само по едно Дискъвъри и Нешънъл Джиографик като прибавим и липсата на HD за сега, като че ли плюсовете са само в цената на таксата и безплатния САМ. Впрочем Близуу продължават да са с двете отделни мрежи с различни програми и понеже Евроком имаше по-малко програми от Кейбълтел( нямаше Канал 3 примерно) може и да си с по-малко програми . Питай ги кога ще уеднаквят и програмите , не само името и логото ,което ми прилича на голяма розова яйцеклетка. Аз мисля да изчакам още малко ,може да излезе и друг оператор в моя квартал( около Попа)

7. Member
    Тук е от
    Mar 2010

,което ми прилича на голяма розова яйцеклетка.
    ти ги уби(абортира) оше в зародиш

8.  

9. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Питай ги кога ще уеднаквят и програмите ,
    Питах ги аз,ама и те още не знаят.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Member
    Тук е от
    Jan 2010

В по-горният пост съм писал и както е видно Близуу имат повече програми 150 . Имам списък на каналите на ЦГ и сега виждам ,че има само по едно Дискъвъри и Нешънъл Джиографик като прибавим и липсата на HD за сега, като че ли плюсовете са само в цената на таксата и безплатния САМ. Впрочем Близуу продължават да са с двете отделни мрежи с различни програми и понеже Евроком имаше по-малко програми от Кейбълтел( нямаше Канал 3 примерно) може и да си с по-малко програми . Питай ги кога ще уеднаквят и програмите , не само името и логото ,което ми прилича на голяма розова яйцеклетка. Аз мисля да изчакам още малко ,може да излезе и друг оператор в моя квартал( около Попа)
    Когато се сравнява броят канали е редно да се спомене, че цифрата 150 е написана на сайта на blizoo. Обаче кой знае защо няма списък с тези 150 програми.. Всъщност е ясно защо - защото в тази бройка има 20 парчета атрактивни канали като comming soon и empty, 6 или 7 канала Pay per view, освен това каналите са различни за абонати на Евроком и Кейбълтел.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Discovery HD Showcase по Булсатком
    http://www.potv.bg/news/p3_6506_0.html

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от yotce
    Когато се сравнява броят канали е редно да се спомене, че цифрата 150 е написана на сайта на blizoo. Обаче кой знае защо няма списък с тези 150 програми.. Всъщност е ясно защо - защото в тази бройка има 20 парчета атрактивни канали като comming soon и empty, 6 или 7 канала Pay per view, освен това каналите са различни за абонати на Евроком и Кейбълтел.
    Абе то и в тези 120 на ЦГруп има разни пълнежи като три словенски програми и един куп кодирани ,които се плащат допълнително. Кабеларите една майка ги е раждала май.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Който не харесва Вlizoo и му липсва Кейбълтел може да стане техен абонат в Македония -колко му е един кабел от там до София
    http://cabletel.com.mk/

16. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Според мен нещата ще се променят коренно в момента,в който Нет1 пуснат и цифрова тв.За съжаление дотогава много от потенциалните им потребители вече ще са подписали некакви договори.Колкото и да ме дразни това Близу,за съжаление алтернатива не виждам.А да се занимавам с чинии,сателити и т.н...едва ли.Квото и да си говориме имат си хубава цифрова(сигнала е приказка).Нета е стабилен.Единствено се научиха нещо след 12 ч. нощеска да изключват кабелната,ама това е сигурно заради обединението и нещо работят по мрежата.

Оня ден изпратих уникално груб мейл към подръжката на Близу,защото не можах да се свържа много дълго време и по телефона и по скайп.И кво още няма реакция.Поне да върнат отговор,нещо да кажат.Мишки!!!

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Bivola, Напълно те подкрепям , качеството на т.н. Близу е може би най-доброто, ако говорим за София . Имам наблюдения от няколко други оператори в това число и Булсатком и са доста далеч от Близу. Това може да подведе собствениците на телевизори, абонати на кабелни с лоша цифрова да си мислят ,че техният модел не е добър на SD сигнал и да искат друг . Иначе похватите на Близу са станали още по перфидни - ужасно любезни , звънят обратно , но резултат или няма или "когато му дойде времето"...

18. Тук е от
    May 2010

никой ли не ползва цифрова тв от центрум груп ,хора...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 99 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе