Явно не са кодирани, ползвай си директно DVB-C тунера на телевизора. Ти сам ще разбереш, ако са кодирани, пак ще ти излизат като канали, но телевизорът няма да може да ги отваря.
Явно не са кодирани, ползвай си директно DVB-C тунера на телевизора. Ти сам ще разбереш, ако са кодирани, пак ще ти излизат като канали, но телевизорът няма да може да ги отваря.
PANASONIC TX-P50V10E +Power CAM PRO + карта на ITV ?
ще работи ли нормално?
телевизора има вграден сат. тунер и искам да шунтирам тунера на ITV.
Продавачите на Power CAM PRO модула отговориха, че става 100 %, някой има ли опит?
линк към модула:
http://www.sattvshop.com/index.php?m...roducts_id=333
Здравейте и честита нова година на всички. Преди няколко дни си купих PHILIPS 32PFL8404H, и понеже разполагам с цифров тунер реших да си пусна цифрова кабелна, с идеята да шунтирам приемника на кабеларката (скат тв), с цел оптимално качество. А и като им гледам сеттоп боксовете, направо ми се плаче. Та отивам аз в офиса и любезно си ги питам, каква кодировка използвате за цифровия пакет, че да знам какъв модул да си купя (нали при подписване на договор ще ми дадете карта). Мацката в офиса ми отговаря категорично: аааааа няма такова нещо, може да гледате само с нашия приемник, много клиенти са опитвали и не става. Как така не става, тая кабеларка да не би да ползва MPEG-5 или може би 6, та не става. Съгласен че може да са заключени картите към боксовете, ама чак пък да не предоставят на клиентите си карти, чак не ми се вярва. Нали си плащам месечен абонамент, какво значение има как ще гледам ????
Кой е оператора?
Има оператори, които ползват за разкодиране приемници без карта и няма как да стане твоя номер.
Оператора е скат тв. Със сигурност ползват карта, вижда се забита в приемникаПървоначално публикувано от lazarus18
Какъв модел е приемника?
Приемника е DELTALINE DL-STB-C100 (само модела е малко под въпрос-не е пред мен)
Ако не се лъжа и ЕКК ползваха същия приемник и би трябвало да е Conax и без проблеми да можеш да подкараш картата с телевизора. Като си вземеш нужния модул.
Абсолютно еднакви са, но нали все пак трябва оператора да ти даде вярна информация а и карта ще трябва да взема.Първоначално публикувано от lazarus18
Ти нали имаш карта? Или бъркам?
Трябва ти модул CI Conax, който може да купиш от много места. В него слагаш картата от оператора и си готов.
Забелязах че на HD каналите от кабелна тв, не са налични никакви аспекти на картината освен един, как стои въпросът ако имаме ъпскелинг на SD канали от HD приемник ,през HDMI входа?
p.s телевизора е панасоник P42U10E
Здравейте,
От известно време се появиха наклонени черти на някои канали.Приемника и ТВ то са свържани с евтин скарт.
На другия ТВ (с DVB-C тунер) картината е перфектна.
Някой ако е имал подобен проблем да сподели как го е решил.Нов кабел или нов приемник.
Ако е цифрова 99% е от скатр кабела
Мерси за оговора.А някакъв добър кабел да препоръчате ? Мн ще ме е да сваля ТВ то от стената дасе изръся 30 лв за кабел и да няма резултат
BANDRIDGE от ТМ работи със сигурност
http://premium.bandridge.nl/
http://profigold.bandridge.nl/en/products/?page_id=143