Да , мерси.Видях и по други форуми , че ги хвалят тези.Към 20 лв. стрували-вижда ми се нормална цена.Ще вема 1 като имам време
Да , мерси.Видях и по други форуми , че ги хвалят тези.Към 20 лв. стрували-вижда ми се нормална цена.Ще вема 1 като имам време
Здравейте, предполагам в тази тема е мястото да попитам - съвет за кабелна телевизия в София, Младост 4.
В момента съм с пакет 3 в 1 на кейбълтел но интернета ще минава към БТК (защото много се говори от домашният тел. и има промоция 2 в 1 от Виваком за 30 лв/месец ) така, че ми трябва вариант само за кабелна телевия, която да предлага и аналогова и цифров пакет. Ако някой има впечатления от качество и цени, благодаря предварително.
за Младост ти препоръчвам Мегалан - цифрова телевизия и интернет в едно.
интернета им е по-добър от БТК. Телевизията им е по-добра от Кейбълтел.
Хем ще ти е по-евтино от двама доставчика, хем по-добро качество.
Също добър вариант е Булсатком, но те са с антена, т.е. трябва да имаш тераса където да сложиш чинията и тя да гледа на Юг/Изток.
Все още немога да намеря решение на моя проблем - вече тествах сумати региони и пак така - липсват програми които твърдят че трявба да ги имаПървоначално публикувано от Red
На някой да му хрумва идея какво още да пробвам ???
Ръчно добавяне на пакетите. Да ти дадат началните честоти на всеки пакет.
red , сигурен ли си ,че програмите на аналоговия пакет се покриват с цифровия . При мен е така на Кейбълтел , доста от програмите не са еднакви при аналоговия и цифровия пакети, както с техния тунер така и с тунера на ТВ. Иначе пробвай и район Турку , ако не виж с "ръчно" сканиране .PS Bиждам ,че вече лазарус ти го е казал.
Ако както ти казва lazarus18, пак не хване всички програми, няма какво повече да направиш. Най-вероятно проблема е в това, че тунера на ТВ-то не може да раздели пакетите т.е. няколко пакета ги препокрива (записва ги на едни и същи канали). Този проблем го създава тунера на ПАНАСОНИК.Първоначално публикувано от Red
Не със всички кабелни е така, получава се с BBC Cable, имало го е и при ЕКК, а може и при теб (зависи от организацията на кабелната).
Колега добре дошъл в отбора. Имам същият проблем с BBC Cable Казанлък и телевизор Philips 32PFL5404H/12 специално правен за западна и източна Европа. Явно Казнък не е в този континент. С ръччно търсене успях да намеря доста от нужните ми програми, но те се презаписват върху старите. Моят оператор явно върти и алъш-вериш с турски цифрови приемници, които обаче не хващат HD каналите. Така, че пием по една студена вода и толкова. Аз много наивно си мисле, че си купувам телевизор, включвам го и гледам. Да, ама не. Така е сигурно в някои други градове и държави.Първоначално публикувано от Red
Да от Центрум Груп твърдят че програмите би трябвало да ги има в цифровия пакет.
ще поискам честотите за ръчно настройване но незнам какво ще кажат...
Спокойно abv, проблема не е в ТВ-то.Първоначално публикувано от abv
Писах ти на ЛС.
Трябва да имаш HD канали, на 378,00 Mhz са,и кво се ядосвате че не може да запамети всички канали, те тези които не могат да се запаметят и без това не се гледат изобщо, важното е да имаш трите HD -та.Първоначално публикувано от abv
Сигурно си прав. Говорих с оператора и той ме успокои, че няма да се оправя, тъй като имало някакво не съответствие между тяхното излъчване и тунера на моя телевизор. Някои телевизори хващали всичко, а моят по законите на Мърфи - не и нищо не можело да се направи за сега. До 5-6 месеца щели да въведат някакви карти за кодировка и тогава нещата щели да се оправят. Ще станем европейци, демек.
Аз не разбирам от телевизия и дано не съм написал много глупости, ама ще извинявате за което. То в България нито да имаш, нито да нямаш.
ivan1, проблема е принципен!Първоначално публикувано от ivan1
Щом си се изръсил толкова пари за ТВ, то и очакваш нещо от него. Иначе да си бяхме гледали старите тръби.
А какво ще стане, ако утре тези от кабелната разместят програмите в пакетите и трябва да избираш измежду най-гледаните???
На някой друг може да му се гледа нещо друго.
Прав си за принципите, неправилно съм се изразил по точно беше да кажа че мен ме устройват тези които гледам,ако разместят програмите тогава ще му мисля ама не виждам смисъл да го правят,айде със здраве нека всеки гледа каквото му харесваПървоначално публикувано от gadinoid
Ама току що са го направили!Първоначално публикувано от ivan1
Поднесли са ни "новогодишна изненада" - доста програми ги няма (HBO напр.)