Здравейте,
имате ли информация дали някой от кабелните оператори (в София) излъчва BBC One (аз съм с Кебълтел, но има само BBC World News).
Спомням си, че преди 2-3 гдини я имаше, но сега не намирам нищо подобно..
Здравейте,
имате ли информация дали някой от кабелните оператори (в София) излъчва BBC One (аз съм с Кебълтел, но има само BBC World News).
Спомням си, че преди 2-3 гдини я имаше, но сега не намирам нищо подобно..
Англичаните са си вързали гащите, като са я качили на сателит с тесен лъч само над Англия. Преди време може да е било различно. Сега е така:Първоначално публикувано от renault_fen
http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra2d.html
Има я и тук, кодирана, но пак не ни огрява:
http://www.lyngsat-maps.com/maps/intel907_spot1.html
Това предполагам се отнася за гр. Казанлък. Ако във форума има някой колега, полващ услугите на ББС Кейбъл Казанлък, моля да ми се обади да лични.Първоначално публикувано от hristoslav2
Днес в една новообединена каса Евроком-Кейбълтел в София попаднах на Параграф22 . Вътре две касиерки едната с бадж Евроком другата Кейбълтел , казвам искам САМодул ,тази от КТ -- Струва 109лв. ,тази от ЕК --Ние пък ги даваме безплатно . Аз съм на Кейбълтел и тогава искам да се преместя на Евроком, им викам. А те -- Няма как да стане преместване, защото сме една фирма...
Убиха рибатаПървоначално публикувано от nkd
Като виц е но за съжаление реален...
Тези са голям цирк!Първоначално публикувано от nkd
Аз съм абонат на ЕКК и от третия опит се вредих за САМодул. Два пъти пробвах да заявя по телефона - мотаят ме и отказват. Третият път отидох в техен офис и на 05.01 очаквам техник с модула.
Успех в борбата.
Бе то цирк са - ама да не си им абонат! Направо ми е писнало от простотии, лошо качество смешна и тотано орязана програмна схема, високи такси и отвратително обслужване от страна на Кейбълтел! Не знам как е при ЕК, ама вероятно и там ще стане същия хал!Първоначално публикувано от v.b.p.
Здравейте,купих си едно LCD SAMSUNG LE37B650T2WXXH,интересувам се от това,как мога да ползвам вградения цифров тунер,да си закупя подходящия модул и карта,имам цифрова кабелна тв от Тракия кабел-Ст.Загора с приемник ТF6100DCC от тях!Какво е нужно да направя,че да се улясня само с едно дистанционно?Някакви идеи???
Привет cubezeroПървоначално публикувано от cubezero
Обади се в офиса на кабелния си оператор- Тракия кабел и се поинтересувай дали предлагат CAM модул и на каква цена.
Купуваш модула и го постяваш в слота отстрани на телевизора/при изключен телевизор/.
После поставяш картата /която в момента е в твоя приемник Topfield ТF6100DCC/ в модула и включваш телевизора.
Влез в менюто и сканирай за цифрови програми.
Пиши как се развиват нещата-успех
P.S.
Приемника Topfield ТF6100DCC можеш да ползваш за някой друг телевизор в дома си.
На Тракия кабел каналите кодирани ли са? В този Топфилд има ли пъхната карта?
За "cubezero" - имаш ли актуален списък кои програми се излъчват в мрежата на Тракия кабел и долколко е актуален списъка който са обявили на сайта си?
Здравейте,
някой от вас ползва ли цифрова телевизия към Центрум Груп. С телевизор PANASONIC TX-P42S10E и техника от оператора пусна търсенето с регионални Финландия, Хелзинки, намери ми около 150 програми (при предишни 68 при аналогово), проблема е че част от програмите които гледам (и ги има в аналоговия пакет) ги няма, та въпроса ми е с какви регионални да пусна телевизора за да намеря всички програми?
PS Служителките от Центрум Груп ми казаха че незнаят, така че опцията - питай оператора отпада.
Не знаят ли поне колко канала излъчват в цифровата?
Напълно е възможно някой канал от аналоговата да го няма в цифровата.
Не става върпрос за 1 или 2 липсващи, по закона на Мърфи повечето които ги няма са точно тези които гладам. Пробвах с промяна на честотата на 111, както бяха посъветвали в друга тема, но броя на намерените програми си остана същия.
Ще пробвам след почивните дни да намеря някой по знаещ представител на Центрум Груп.
Здравейте,в моя приемник TopField невиждам сложена карта,слота е празен,ако е вътре е друг въпрос,нямам инфо дали каналите на Тракия Кабел са кодирани,това променя ли нещо???!!?