Първоначално публикувано от
sclera_bg Mtel-ска им работа
Абонат съм (над 15-ина години и с всичките метаморфози на оператора) и съм много неприятно изненадан от развитието на нещата. Сайта на Blizoo при опит за разгледждане на плановете им те пренасочва към сайта на Mtel без никакви изключения, което е дива простотия.... Посках да разгледам какво се предлага там и се оказва, че услугата за която съм абониран (TV, интернет и стационарен телефон) не съществува - тройните им пакети са само в комбинация с мобилен телефон.
Изглежда в кратуните на меринджеите от новосформираната компания изобщо не минава мисълта, че предлагането на интернет и телевизия естествено се комбинира с фиксиран телефон….
Не знам - досега не съм имал никакви оплаквания от Blizoo (живея в Борово, София - за други локации не отговарям
) и имам мрачни предчувстия за изненадите, които ме очакват - дори не съм сигурен че договора (който е до март догодина) ще бъде довършен без някакви драми.
Изградил съм си мнението че от трите големи оператора Mtel имат най-неадекватни предложения във всеки един спектър от услуги (наскоро сестра ми преподписа за мобилен план с хиляди минути към всички, но (забележете) с изключение на фиксираните мрежи) и наистина не знам какви (неприятни) изненади да очаквам.