Страница 6 от 27 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 402
Like Tree25Одобрявам

Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Blizoo - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Искам да попитам за съвет. Като човек, който обича спорта съм поблазнен от възможността да гледам Олимпиада, Европейско и английски футбол с британски студиа в HD. За нет не питам само за тв. Абонат съм на мсат, които са коректни към мен и знаете какви канали имат. Мен ме интересува британски футболен канал, канали от типа Crime & Investigation и американски спортове (ESPN). Тука близу води, въпреки че нямат не-английски футболни първенства (но мен те не ме интересуват). Моят въпрос е как бихте постъпили вие, на кой да си сложа кам модул - близу или мсат? И още нещо, чета от всички колко некоректни са близу, дали след 6 месеца няма да ми надуят цените и ще ме карат ли да плащам допълнително за пускане на канали, за които вече съм платил и са ми в пакета - при включване на допълнителни телевизори?

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

HBO и HD програмите се заплащат за всеки телевизор допълнително , тия бастуни не взимат пример от другите оператори - пари им трябват КА модула не е ли еднакъв с МСАТ ? не ползват ли и те конакс ?
    Предполагам че няма да вдигнат цената до изтичане на договора , само каналите са плаващи аз съм на пакет 80 , по едно време бяха стигнали 75 а сега са 80 + 2 HD свободни . Помисли си хубаво дали да им ставаш абонат , много са мили но един път вържат ли те ......

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

А някой, по-запознат, би ли ми казал, колко е таксата за включване на втори телевизор на цифрова телевизия и колко струва в момента картата?

5. Тук е от
    Dec 2011

И какво излиза по груби сметки, плащам за 140 програми 25 лв. + 10 за HBO & Cinemax + 5 за спортния + 8 за другия HD + 23 лв. за HD & HBO за другия телевизор = 71 лв. на месец. WOW!

Аз просто обмислям варианти, 90% съм сигурен, че ще си пусна HD каналите на МСАТ. Там двата HBO и двата Cinemax са ДВА лева. Тези на близу да не са златни? Виждам, че имат едно HBO1 повече, хаха. Всъщност близу винаги са ме отблъсквали с агресивните си реклами, просто ми харесва идеята за Premier League HD. Предполагам, че от НОВА/Диема ще я пуснат навсякъде след време, те не са ръбове.

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

На всичкото от горе преди вземаха по 50 лева за КА модула - под наем това е че им икономисваш приемник който иначе получаваш безплатно , сега поне модула е намален на 20 лева .

7. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

И ние сме на Blizoo (само телевизия).
    Последната седмица-две всяка вечер сигналът спира. Кога се връща не знам - не го дочакваме.
    Наоколо повечето хора се отказаха от тях. Казват, че не е било лесна задача. Като разбраха, че сме си подновили договора за още година и половина, ме гледат със съжаление.
    Няма да се впускам в разсъждения, но ако сега избирам оператор, ще е друг.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Нямам оплакване, ама и съм само на дог. за тв. нета ми е отделно др. фирма. И от него съм доволен. Таксите приемливи. На един приемник съм на аналогов или цифров (когато го включа) и 2 други са аналогови. Сигнала (картината) е идеален/на и на аналоговите дори. Затова сключих дог. за още 18 месеца. Проблеми има с всички, така, че оплакванията които не са много са стандартни. Това е София- Надежда.

10. Тук е от
    Feb 2010

Имам Panasonic Viera TH-42PY8P, тия от Blizoo ми изгориха и двата HDMI .В сервизаха казха че много вероятно причината да е в Blizoo . Ремонта ми срува 180 лева ако се окаже че е така може ли да ги накарам те да платят ремонта?

11. Тук е от
    Dec 2011

blizoo ще спрат ли да звънят по вратите на хората като цигани, идват по-често от касиерката на входа

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от denonka
    Имам Panasonic Viera TH-42PY8P, тия от Blizoo ми изгориха и двата HDMI .В сервизаха казха че много вероятно причината да е в Blizoo . Ремонта ми срува 180 лева ако се окаже че е така може ли да ги накарам те да платят ремонта?
    Може, но
    1- Трябва ти документ издаден от сервиза, че причината е в напрежението подадено по HDMI към телевизора ти.
    2- експертиза на техният приемник от специалист замерил показателите на HDMI изхода
    3- ....вероятно адвокат
    Ако си сигурен, че проблема е в приемника им не го свързвай повече с телевизора за да не се повтори пак проблема. Проблема може да се появи и при свързването и други устройства къв телевизора.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Предполагам си чел упътването за включване на HDMI устройства ? - винаги при изгасени от контакта уреди и да са на един и същи контакт . Другото което бих те посъветвал , задължително преди приемника на Близу да си сложиш галваничен разделител . А да осъдиш голяма компания - пий една студена вода .
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339588175[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Kendo
    blizoo ще спрат ли да звънят по вратите на хората като цигани, идват по-често от касиерката на входа
    Нали знаеш че това едва дали са хора от Близу , това са някакви шебеци /агенти на близу които обикалят от врата на врата , за да изкарат някой лев .

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Е да де, млади момичета, които ти говорят на "ти" и започваш да се чудиш какви услуги предлагат. Досега никога не ми бяха звъняли тв или нет доставчици на вратата, доволно отчайващо, а и явно агресията им е в кръвта - като се има предвид и тъпата реклама какво има на 70 и кой канал на сателита, бнт хд "само при близу", или пък представянето им в лъскавия им сайт, че са най-добрата телевизия, много над конкуренцията (умря циганката...)

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Re:Blizoo - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, м

Един от тия шебеци беше пуснал реклама и във антиблизу форума http://www.blizoo-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=747

17. Тук е от
    Dec 2011

С такъв агент можете да извършите почти всичко
    Опа! Ще питам другия път младата агентка така ли е

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

No comment

Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 27 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 787
    Последно: 11-07-24, 13:23
  3. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе