Страница 7 от 27 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 402
Like Tree25Одобрявам

Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Blizoo - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

В момента имам депозирана жалба в Комисията по регулиране на съобщенията срещу Близу.Оставам с впечатлението, че там хората работят и може би ще има някаква полза от цялата разправия.
    Съвсем сериозно моля всеки, опитал се да се отърве от Близу, заради промяната на общите условия и му е било отказано, да си депозира жалбата в КРС, за да подчертаем, че проблема е сериозен и не съм изолиран случай.Депозирането на жалба може да стане и онлайн тук .
    Дано повече хора да се отзоват.

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Само гледайте какви работят във горните етажи на компанията
    ...ако има телевизор 32 инча и надолу, няма никакво значение между аналогова, цифрова, дори няма да има разлика между SD и HD.
    Гущер
    http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=32&p=3991#p3991
    Това са хора местени от стол на стол само защото предполагам има някакво образование и във моята служба си го имаме такъв

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Наистина некомпетентно изказване. Аз имам 26" и 32" Full HD телевизори и разликата е повече от очевадна между аналогова, цифрова и HD. Иначе, продължавам да съм от доволните им клиенти.

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Само гледайте тия близковци какво са сторили
    Поради изключително неизгодни условия за разпространение на програмите на Дисковери, близу спира излъчването на част от каналите на Discovery (Discovery, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery ID и Discovery World). Преговорите продължават и своевременно ще бъдете информирани за хода им. Същевременно ви предоставяме канали със сходно съдържание (National Geographic, Travel channel, Fine Living Network, Crime and Ivestigation Network) както и допълнителни канали в HD без промяна на цената. Програмата Discovery Showcase HD продължава да се излъчва в HD пакетите на близу.
    http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=32&t=495

Нека някой да каже има ли в България ТВ оператор без Discovery и Animal Planet

6. Тук е от
    Feb 2010

Да и на мен служителката им ми каза същото.Не мога да разбера кои са ти тия допълнителни канали в HD,ако БНТ го имат за такъв.
    А те могат ли да правят промяна в програмната схема при положение че когато заявих пакета тези канали ги имаше а сега ги няма. Даже някои канали се повтарят.

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Допълнителните ХД канали са досегашните 3 работещи на всички пакети аз съм на 80 и си ги гледам - нямам нужда от такова обезщетение с бози
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341342300[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от denonka
    А те могат ли да правят промяна в програмната схема при положение че когато заявих пакета тези канали ги имаше а сега ги няма. Даже някои канали се повтарят.
    Гаранция че съществува някъде във общите условия - вързали са си гащите

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

Аз съм на този пакет. Тук не вижадам дали могат да правят промени .
    Прикачени файлове Прикачени файлове

10. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Нека някой да каже има ли в България ТВ оператор без Discovery и Animal Planet
    Satellite.

Това е пълна мизерия, и това е оператор, който задържа Nova Premier League за себе си. Абонатите им са напускали теми за Уимбълдън и за какво ли още не, горките.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Как се радвам само че навреме се измъкнах от блузуто в момента. Не е истина просто каква мизерия са спретнали. И това не им е за първи път!

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Аз пък не виждам какъв е проблемът. При наличие на други оператори на пазара, най-лесната работа е да се откажеш от един и да се набуташ на друг. Лошото е само, че май от всички има оплаквания.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от dimkaraganchev
    Аз пък не виждам какъв е проблемът. При наличие на други оператори на пазара, най-лесната работа е да се откажеш от един и да се набуташ на друг. Лошото е само, че май от всички има оплаквания.
    Ти май не си бил абонат на Близу да видиш колко лесно е да се откажеш от тях! Правят всевъзможни чудесии и мизерии да те задържат (повечето са мизерии де.)

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Ти май не си бил абонат на Близу да видиш колко лесно е да се откажеш от тях! Правят всевъзможни чудесии и мизерии да те задържат (повечето са мизерии де.)
    Ха-ха, даже съм забравил от колко години съм техен абонат. Сключвам срочен договор с тях и когато ми изтече мога да ги сменя без никакъв проблем. За съжаление, в Сопот са без конкуренция (поне според мен) и затова продължавам да се "мъча" с тях.
    П.П. И все пак, ако бяха толкова некадърни, както доста се опитват да ги изкарат, нямаше да имат клиенти и отдавна щяха да са фалирали. А то, напротив.

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Е , чак пък без конкуренция , всеки сателитен оператор пусна HD приемници - не вярвам чак пък толкова да се различава качеството , единственото неудобство е 2 вафли Нямам наблюдения над Сателайт - но Златко доста ги хвали , по неговите думи , качеството на телевизията трябва да е по добро от Близачите .
    При мен примерно ги държа заради пакетната цена , ако Булсата имаха изградена мрежа в града - щях да мина към тях , дали във Сопот няма Булсат ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Ами булсата трябва малко да се постараят и могат доста недоволни от близу да привлекат. Да прекарат интернет навсякъде и да предлагат КАМ модул. И без това никога нямат налични HD приемници.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 27 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 787
    Последно: 11-07-24, 13:23
  3. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе